και μιά ερώτηξη διότι είμαι και μιας κάποιας ηλικίας και ξεχνάω
πόσο είχε πέρσι το Sanctuary?
25 νομιζω
Εμένα πάντως η ένσταση μου δεν είναι τόσο στη τιμή (πόσα και πόσα 30άρια έχουμε δώσει) όσο στη προσπάθεια μερικών να δικαιολογήσουν την τιμή. Όπως είπε και ο bastard θα έδινα και 1000? για συναυλία Savatage (ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΤΣΙ) γιατί είμαι καμένος, γιατί πεθαίνω για τη μπάντα και τα ρέστα. Ο καθένας το έχει αυτό για μία - δύο - δέκα μπάντες. Και μπορεί να κάνει τα πάντα για αυτές. Εγώ προσωπικά ναι θα νιώσω βλάκας και κορόιδο αλλά θα τα δώσω. Γιατί απλά δε μπορώ να κάνω αλλιώς. Δεν θα κάτσω όμως να πω ότι αξίζουν τόσα.
Απλά. Αυτή είναι η γνώμη μου προφανώς κάποιοι συμφωνείτε κάποιοι όχι! No hard feelings
Παντως υπαρχει τροπος και να δουμε Warlord και να μποϋκοταρουμε τη φαση,παμε ενα KIT να γουσταρουμε και καθαρισαμε:p
τελικα αυτοι οι warlord…ειναι καλοι ?
ντροπή τα 30 ευρω για warlord.
Το πρωτο demo κατι λεει…
αυτό που λέει ο αστάλδος. έχω δώσει 250 ευρώ για meet & greet με manowar (και πήρα τα περήφανα παπάρια του Αρχηγού). Όταν τα έσκασα δεν είπα “πω πω, η ευκαιρία της ζωής μου!!! τα λεφτά μου θα πιάσουν τόπο!!”. Απλά εγώ είμαι αρρωστάκι και το έκανα, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι μου πιάνουν τον κώλο και νιώθοντας λίγο σαν το γλειφιτζούρι που εμφανιζόταν στα looney tunes. Ναι, θα τα ξανάδινα τα 200 για να δω τους θεούς να παίζουν το μισό igr, αλλά επειδή θα τα έδινα εγώ δε σημαίνει ότι είναι νορμάλ τιμή αυτό. τα 30 για μια μπάντα που έχει βγάλει 2 καινούργια τραγούδια τα τελευταία 25 χρόνια ΔΕΝ είναι νορμάλ τιμή, τι να κάνουμε! Ναι τους γουστάρω φουλ, ναι θα τα σκάσω αλλά είναι too much.
Και ναι όλη η γκρίνια μου δεν έχει ουσία στην τελική γιατί μεγαλώσαμε με την ελπίδα να δούμε warlord κάποια στιγμή στη ζωή μας και θα είμαι εκεί και όταν σκάσει το deliver us θα βάλω μαζί με όλους τα κλάματα απ’τη συγκίνηση.-
εχμ,αυτο ομως δεν εχει να κανει με την αγαπη προς τη μουσικη.Το ιδιο ισχυει και για τους χαρκορ συλλεκτες,ειναι αλλα τα κινητρα εκει και ισα ισα η μουσικη σα μουσικη υποβαθμιζεται σ’αυτες τις περιπτωσεις.Δε σε κρινω,απλα για να ξεχωριζουμε καποια πραματα.
όπως είπα το ότι εγώ είμαι βλαμμένος και τα έδωσα δε σημαίνει ότι ήταν σωστή κίνηση που βγάλανε τέτοια ticket. δε διαφωνώ μαζί σου, η αλήθεια είναι ότι τα γενικά όσο υπάρχουν κολλημένοι θα υπάρχουν και κάποιοι που θα εκμεταλλεύονται το κόλλημα τους για τη μουσική.
ακομα δεν εχω αποφασισει τι θα κανω, μαλλον θα δω αν θα μου περισσευουν λεφτα τελευταια στιγμη, αν και θα ηθελα να δω warlord γιατι ειναι παιδικη αγαπη, ας κανω κ λιγο το δικηγορο του διαβολου (ακουγοντας Black Mass…χμμμμ…) λοιπον ποσο δισκογραφικα ενεργοι και ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ηταν οι παρακατω οταν τους ειδαμε/ειδατε ? : agent steel (ναι ειμαι σιγουρος οτι ολοι για να ακουσουν κομματια απο το Omega conspiracy πηγατε), Sacred Reich, Coroner, και καμποσοι αλλοι γυρω στο 25αρι… και για να το κανουμε και αλλιως, αν βαζανε τους Warlord 30 ευρω μαζι με αλλα 3 ελληνικα support θα ηταν καλα ? εχω υποψην μου τι εχουν ανακοινωσει για τα σαπορτ, απλα ρωταω.
Sacred Reich δε θυμάμαι αλλά Coroner είχα δώσει 2700δρχ. Και οι δύο ήταν με τα χίλια ενεργοί δισκογραφικά…
Agent Steel μια χαρά ενεργοί είναι και οι δίσκοι του Reunion είναι πολύ καλοί άσχετο αν όλοι φαίνεται να έχουν σκαλώσει με τα 2 πρώτα, κλασσική περίπτωση αδικημένης πορείας επειδή χάσανε 10 χρόνια διαλυμένοι. Sacred Reich δε γνωρίζω. Coroner συναυλία Reunion και σιγά μη συγκρίνονται 10 τραγούδια με όσα προσφέραν οι Coroner. Κανείς από αυτούς επίσης δεν είχε απαιτήσεις λες και μιλάμε για Rolling Stones. Επίσης όποιος δεν καταλαβαίνει τι διαφορά έχει το “τι 95, τι 100” από το “τι 25, τι 30” έχει πρόβλημα.
smartass
Εεε, οι Agent Steel, για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, ηρθαν πακετο με Vicious Rumors (με καλο δισκο τοτε, και Rivera στη φωνη) με 25 ευρω. Και After All επιπροσθετως στο billing, οι οποιοι σκισανε.
Πραγματικα δεν μπορω να θυμηθω να εχει ερθει αντιστοιχο καλτ ονομα με 30 ευρω. Δεν ειναι τα 5 ευρω της διαφορας του εισιτηριου γμτ, αλλα το ηθικο του θεματος. Ο οπαδος απο συναισθημα να τα δωσει. Αυτοι γιατι να μη τα κοψουν;
ναι ρε, εννοω ομως οτι ολη η δισκογραφια agent steel απο το 98 κ μετα οκ τιμια ειναι, αλλα αν δεν υπηρχαν τα λατρεμενα 3 πρωτα, ουτε 5 ατομα δεν θα υπηρχαν απο κατω… ειχαν ερθει με Viciour rumors ? δεν το θυμαμαι καθολου αυτο, εαν ισχυει (δεν το αμφισβητω, διοτι δεν ειχα παει) τοτε my bad of course…
η αληθεια ειναι οτι για φανμποιδες ειναι ετσικιετσι τιμη τα 30 αλλα χανει ολους τους ψιλοασχετους με τη μπαντα σαν και μενα που θα ερχομουν για τη φαση…
καταλαβαινω οσους θα τα σκασουν και θα εσκαγαν και περισσοτερα γιατι ετσι θα τα σκασω και εγω για wasp (ειναι λιγο ακυρη η συγκριση γιατι ειναι και πολυ μεγαλυτερη μπαντα αλλα τεσπα)… πλεον για να ερθω θα πρεπει να μην ανακοινωθει συναυλια να παω απο γεναρη μεχρι απριλη… δυσκολο
Έχω να γράψω κάτι ουσιαστικό πάνω από 2 χρόνια.
Τον Ανγκμαρ χαζό τον άφησα πάνχαζος έχειι καταντήσει.
Ο άνθρωπος που δε χαρίζει ούτε πυρετό, η επιτομή της εβραιοσύνης που μπορει να εχει δώσει μια περιουσία για ότι πιο άχρηστο κυκλοφορεί στην αγορά, τολμάει να μιλήσει για Ουορλορντ.
Τράβα ψόφα σε καμιά γωνιά ρε Λάκη!!!
:lol::lol::lol:
ε ρε μλκ το χρειαζοσουν.
παιζει να εχεις πεταξει χιλιαδες ευρω σε μπαντες που δε ξερουν ουτε οι ιδιες τον λογο υπαρξης τους