Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

Άλλα πρέπει να μας απασχολήσουν. Αν θα έχει καλό ήχο, το support (Φέρτε Sarissa!!!) κανα signing session σε κανα ξενοδοχείο/μαγαζί κλπ
Αν ο πληκτράς θα “σπάει το ποτήρι” στο Aliens…:lol:

Δεν πειραζει, δε θα μου το συγχωρεσω. ;p Ειναι αυτο που ειπα, πηγαινουμε για τη μουσικη και για τα πραγματα με τα οποια συνδεεται. Δεν ειναι ωραιο να πατα ο αλλος στο συναισθημα, θα τον αφησεις μια, δυο, τρεις, επειτα απο ενα σημειο ομως νοιωθεις σα να μην υπαρχει σεβασμος.

τους warlord πόσες φορές τους άφησες να σε πατήσουν όμως? εδώ τα δέχεστε από άλλους χρόοοοοοοοοοονια τώρα. τεσπα εγώ εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου. θα νιώσω ότι με κορόιδεψαν μόνο εάν αυτό που δω (και οι παρεχόμενες υπηρεσίες που θα το συνοδεύουν) είναι κάτω του αναμενομένου. μουσικά και συναισθηματικά τα 30 είναι μία κανονική τιμή όπως και σε τόσες άλλες συναυλίες. ας μην είμαστε επιλεκτικοί στη γκρίνια μας επειδή ο τάδε πουλάει περισσότερο και ο δείνα όχι.

δε ξερω.εγω εχω κανει τα κουμαντα μου.απο πριν το καλοκαιρι.και εχω μαζεψει λεφτα.ηξερα οτι θα ερχονταν το 2013.και ας ελεγαν πολλοι οτι ο Τσαμης εχει προβληματα υγειας,και διαφορα αλλα.και θεωρουσαν ολοι απιθανο να ξαναπαιξουν live.οπως επεσα μεσα και για maiden england.kreator.accept.wasp.και ηδη ξεκιναω να μαζευω για αλλα 2 '‘μακρινα’'live που θα γινουν.

εγώ παιδιά καταλαβαίνω όσους λέτε ότι θα πάτε όσο και να ήταν το εισιτήριο “γιατί είναι οι γουορλορντ ρε φίλε”. όχι, αλήθεια το καταλαβαίνω. σκέφτομαι τι θα έκανα εγώ ας πούμε σε μια ανάλογη περίπτωση. αν ερχόταν πχ ο “δε γουστάρω να κουβεντιάζω για reunion Savatage αλλά στις περιοδείες των TSO έχουμε μπλουζάκια με το λόγκο 30 ευρώ για να μας τα σκάνε τα πρόβατα οι οπαδοί” Oliva και έλεγε “ορίστε μαλάκες, το κάναμε το reunion, ήρθαμε, 60 ευρώ θα έχει το εισιτήριο γιατί ΕΤΣΙ, γιατί μπορώ και θέλω να σας τα πάρω, όποιος δε θέλει να πάει να κλάψει σπίτι του, άντε μην τον κουιτάρω από το γκρουπ τώρα”, θα έσκαγα τα 60 και θα έλεγα κι ένα τραγούδι.

θα ήξερα όμως ότι θα με έπιανε κορόιδο ο χοντρός, και σίγουρα δε θα προσπαθούσα να το βγάλω λογικό το όλο παζάρι και την όλη κοροϊδία. οπότε, όσοι πάτε καλά να περάσετε, ειλικρινά, μακάρι να έχει κόσμο και να μην ξενερώσει ο Τσάμης και δε βγει για encore.

αλλά πληζ μην πάτε να αποδείξετε ότι τα 30 είναι λογική τιμή γιατί “ε μα τόσο έχουν και οι arch enemy”, “οι nile έχουν έρθει 100 φορές, αυτό είναι once in a lifetime”, “μια χαρά είναι τα 30, ούτε καν 45” κλπ, δεν είμαστε τόσο χαζοί πια (θέλω να ελπίζω)

Εύγε!

εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί τα 30 είναι λογικά γιά αρκένεμι και γιά γουόρλορντ όχι…

+++++++++++++++111111111111

ναι αλλα 30e ολοι δινουν για να δουν 2η φορα wasp.και με ιδιο σετ.

δεν είναι ρε τραμπάκουλα, εγώ προσωπικά ούτε 5 ευρώ δε θα έδινα για arch enemy. αλλά δε θα έλεγα ποτέ “οκ είναι τα 30 αφού οι arch enemy είχαν 35”, αυτό λέω.

εντιτ, αν όντως τα έχεις σκάσει για αρκένεμι και τώρα είσαι άπλας με το 30άρι, οκ, πάσο.

τότε πραγματικά κάπου τον χάνω το συλλογισμό γύρω από το “ουστ αρκουδέηδες, 30 είναι πολλά”. 30 είναι πολλά σε σύγκριση με τι??? αφού οι συναυλίες στην ελλάδα καλώς ή κακώς (κακώς φυσικά) κυμαίνονται σε αυτά τα πλαίσια. και οι αρκένεμι δεν είναι τυχαίο παράδειγμα. της ίδιας δημοφιλίας συγκροτήματα είναι στην ελλάδα απλά οι γουόρλορντ απευθύνονται σε τελείως διαφορετικό ακροατήριο

άντε, οκ, δεν είναι πολλά. σε σύγκριση και με τους evanescence μάλιστα που είχαν 35 μια χαρά τιμή είναι. δεν λέω τίποτα άλλο, όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

βρε εγώ σου λέω πως τα 30 είναι πολλά γιά ΟΛΕΣ τις συναυλίες. αυτός όμως που “πουλάει” και είναι χοτ όνομα δεν έχει μεγαλύτερο δικαίωμα να μου τον πιάσει από τον καλτ ήρωα των 80ς.

Α ρε στο “Χωρίς Ανάσα” και στο “Ηχόχρωμα” όταν έπαιζε κανα Warlord τι γενότανε…
Και λέγαμε "Φαντάσου να τους βλέπαμε κάποτε live"
Και πίναμε την Amstel (1 από την είσοδο μέχρι να ζεσταθεί και να γίνει κατρουλιό, για να μην πληρώσουμε δεύτερη).

ΣΤΑ 5 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΩ

Ο καθένας έχει δικαίωμα/ελαφρυντικό να το κάνει σε 2-3 (133) group που γουστάρει.

Όλοι δίκιο έχουμε από τη δική μας οπτική γωνιά.

Η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες εχουμε πεταξει σε μπαντες φαντασματα τετοια 25αρια και 30αρια…δεν λεω ονοματα συγκροτηματων γιατι μπορει καποιος να ειναι τρελλος φαν.Αλλα για 1η και μαλλον τελευταια φορα στην Ελλαδα WARLORD,θα τα σκασω…και μπορει να ειμαι προβατο,και να ημουν αρκετες φορες πριν…αλλα να σταματησω τωρα στην συγκεκριμενη συναυλια?αστο,εγω θα σταματησω να ειμαι προβατο στην επομενη συναυλια…:stuck_out_tongue: Η αληθεια ειναι οτι περιμενα 25 ευρω…και καταλαβαινω οτι πολλοι μπορει να μην εχουν φραγκα…τι να πω…παντως οσοι εχουν αυτα τα 5 ευρω και δεν τα δινουν επειδη τσαντιστηκαν με τις πιπες τουΤσαμη,ειναι κριμα γιατι και αυτος πιστευω παρ’ολη την βλακεια που ωρες ωρες τον κατεχει,θα το ευχαριστηθει μαζι μας…

δεν είναι κιόλας πως πατήσανε πάνω στην αρρώστια μας και μας υπερχρεώσανε το λάηβ
5 ευρώ πάνω από το αναμενόμενο έχει. όχι 15. 5 ευρώ έχουμε πέταξει όλοι μας σε γνήσιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. κάθε μέρα το κάνουμε. 2 σεντ τη μέρα στη άκρη να βάζεις, νάτο το πεντάευρο :slight_smile:
κατά τα άλλα ειρήνη αδέρφια. όπως νιώθει ο καθένας

Ρε μαλακες περιοδο εχετε;Στην αρχη ‘‘α ο Τσαμης ετσι,ο Τσαμης αλλιως’’(και οσους ριξαν Χ στη φαση μονο και μονο λογω αυτου και δεν καναν κωλοτουμπα τους λεω γειασαν του μαγκα),οριστοκοποιηθηκε η ανακοινωση και στο ονομα της καβλας το ‘‘ξεπερασαμε’’ μπαμ μπαμ αυτο και τωρα παλι αγανακτηση επειδη το περιμεναμε 5e ευρω κατω ας πουμε κι επειδη πλεον ξαναμετραει και το attitude του Τσαμη στις συνειδησεις μας.30 Ευρω για Warlord ειναι πολλα και οποιος ανοιγει καν συζητηση για να αποδειξει το αντιθετο εθελοτυφλει,αλλα ενταξει μεταξυ μας οι περισσοτεροι δε πειθετε.Ο Ελρικ θα σκασει και 200 για Manowar αν υποσχεθουν να παιξουν ολο το IGR,ο Angmar θα τα ξανασκασει αν ξαναμαναερθουν οι P.Lost 2μερακι και παει λεγοντας.Οχι,δε συγκρινω μπαντες και μεγεθη(αν κατι ειναι overpriced ειναι overpriced,δε θα κατσω να μετρησω δισκους,επιρροες και τα ρεστα),απλα λεω αυτο που ισχυει παντα,οτι ο καθενας εχει 10 μπαντες all time favourites η τρελα απωθημενα που αμα ερθουν ειναι ετοιμος να κανει μπε και να πει κι ενα τραγουδι.Στο φορουμ αυτοι που ειναι σε φαση ‘‘αν ειναι εστω κι ενα ευρω παραπανω απο αυτο που θεωρω εγω λογικο η τιμη,τοτε να παν να γαμηθουν’’ και το τηρουν σε ολες τις περιπτωσεις ειναι τραγικα λιγοι.

Κι αφηστε τους Bolt Thrower στην ακρη,δεν εχουν καμια σχεση με την υπολοιπη μουσικη βιομηχανια.

είπαμε. 30 ευρώ είναι πολλά ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
αλλά αυτή η είναι η τιμή που μας έχουν σταντάρει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα οι πάντες σχεδόν.

Αυτη την αντιμετωπιση Τραμπ μπορει να την εχει καποιος για τα παντα.Για τα κοινωνικοπολιτικα,για τα συναυλιακα,για ολα.Το θεμα ειναι οτι ακριβως αυτη η αντιδραση προκαλει μια λουπα και στο τελος δεν αλλαζει κατι.Δεχομαι το συναισθηματικο ως δικιολογια και δε μπορω να πω πολλα εκει,αλλα οχι το ‘‘ε τι να κανουμε,ετσι ειναι τα πραματα’’.

οκ δεκτό. ξεκινήστε να “αλλάζετε” τα πράγματα από τους Warlord. νησάφι πιά!
απλά ελπίζω να πιάσει τόπο ώστε να φάνε μούτζα και τα πάρανταις λοστ και τα οπεθς και τα αρκενεμις και τα μπαηνγκαρντιανς που μας τα έχουν πρήξει κάθε χρόνο με τα υπερτιμολογημένα εισιτήρια τους.