Όποιος πάει σε αυτή τη συναυλία είναι μεγάλο κορόιδο. Μην αναφέρεται το όνομα των θεών στο ίδιο thread με αυτούς τους γελοίους
Μη γίνεσαι γραφικός πάλι ρε Ελρικ… Έλεος δλδ!!! Ποιος Ντεμαγιος τώρα. Εδώ ο άλλος θα σε φέρει αεροπλάνα και κανόνια στο σοου
Ντάξει το τελευταίο ποστ του Τσάμη δεν είναι καν για γέλια… Είναι για κλάματα, για πολλά κλάματα.
[SPOILER]
I SAID, “END OF CONVERSATION” – The WARLORD BATTLE CHOIR is not suitable for this type of discussion. If you don’t like it then quit the group.
Or I will “quit” you from the group
[/SPOILER]
I SAID, “END OF CONVERSATION” – The WARLORD BATTLE CHOIR is not suitable for this type of discussion. If you don’t like it then quit the group.
Or I will “quit” you from the group
μάγκας:!::!::!:
Οι Warlord πεθαναν. Να ειμαστε καλα να τους θυμομαστε οπως ηταν.
ε καλά, σιγά την ανάμνηση
Tα 45 ήταν πολλά για τον αρχηγό.
Επίσης, εγώ πιστεύω ότι ο Τσάμης έχει δίκιο για το forum.
Προφανώς θα έχει προσυμφωνήσει μία αμοιβή και όλα είναι στο χέρι του διοργανωτή. Αν π.χ. θέλει να έχει μικρό/μεγάλο κέρδος, αν θέλει να μπει “μέσα”, αν θέλει να φεσώσει τρίτους κλπ κλπ
Ε παρτε τα αρχιδια μου, ειχα πει πως μεχρι 25, τα εσκαγα, τωρα ουτε απεξω δεν θα περασω.
30 ευρω για Warlord λεει, νταξ, χωριστε ομαδες πριν πατε στη συναυλια.
Μιας και σκοτωνω την ωρα μου στον υπολογιστη, ειπα να την κανω πιο δημιουργικη
[SPOILER][/SPOILER]
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και το να χιτλεριάζει επειδή λέμε τη γνώμη μας σε πολύ πολιτισμένα πλαίσια είναι σωστό δηλαδή? ουστ με τον μπετόβλακα, που νομίζει ότι είναι και καμμιά προσωπικότητα. θεολόγος είναι ο βλάκας και greek orthodox. να πάει να γράψει για τους δίδυμους πύργους και για τον αγιο σπυρίδωνα τραγούδια. που είμαστε 1000 μαλάκες παγκοσμίως που ακούμε warlord από όταν μάθαμε αυτή τη μουσική, κι έρχεται και μας το παίζει μιχαλολιάκος. θα μας βγάλει κι απτο γκρουπ λέει . βγαίνω και μόνος μου ρε βλαμένε, άκου εκεί θα μας κουίτ! νταβατζιλίκια κι ο θεολόγος:!:
συμφωνω…σε οτι λεει σημερα ο τσαμης εχει δικιο απλα δεν το ειπε με καλο τροπο… πολυ λογικο να μην θελει να γινονται τετοιες συζητησεις στο φορουμ και εφοσον δεν εχει να κανει και με αυτον…φαινεται ομως οτι δεν μπορει να διαχειριζεται τις καταστασεις σε τετοια θεματα…θα μπορουσε απλα να πει συζητησεις για την τιμη και εφοσον δεν εχει να κανει με μενα απαγορευονται…αυτο και τιποτε αλλο…
Αν και δηλωνω οπαδος της ηχογραφημενης μουσικης (cd) και οχι της ζωντανης,οι Warlord ειναι απο τα ελαχιστα γκρουπ που θα ηθελα παρα πολυ να δω ζωντανα!
Αν το επιτρεψει το προγραμμα της δουλειας, θα ειμαι σιγουρα εκει! Αν οχι, μακαρι να ανακοινωθουν και περισσοτερα εμφανισεις.
Εγω στηριζω τη δηλωση του Τσαμη οτι κανεις δεν αναγκαζει κανεναν να πληρωσει 30 ευρω για να δει την μπαντα. Ο καθενας ελευθερα αξιολογει, μετραει ποσα εχει στο πορτοφολι του και τα ξοδευει αναλογα με τις προτεραιοτητες του.
Για συναυλια μιλαμε, οχι για γαλα ή ψωμι.
επειδή γράφονται διάφορα, κάπου πήρε το μάτι μου να επέμβει η μπάντα για το θέμα της τιμής
ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν. δεν γίνονται αυτά τα πράγματα παρά μόνο εάν η συναυλία είναι με door deal. εμ ζητάει την τάδε αμοιβή η μπάντα, εμ θα επιβάλλει στο διοργανωτή πόσο να χρεώσει?
τεσπα πολύ κλάμα πάνω απ’το χυμένο γάλα. τα πράγματα έχουν έτσι και ο καθένας αξιολογεί τις προτεραιότητές του. γιά άλλον είναι νορμάλ 30 και 35 γιά όπεθ και αρκένεμι και γιά άλλον πολλά γιά γουόρλορντ
Τι να σου πω ρε Τραμπ. Με την ιδια λογικη και 40 να το εβαζαν παλι καλα θα ηταν. Ο καθενας σκεφτεται και αποφασιζει για τον εαυτο του, εμενα θα με συγχωρεσετε, αλλα δεν θα μπορεσω. Ας κανει ο καθενας οπως νομιζει.
Εγώ το είπα και προφανώς αστειευόμουνα, το παραλλήλισα με την φάση που έλεγε ο τύπος να γράψουμε στο μέταλ χάμμερ και καλά για να γίνει το λάιβ σε μεγαλύτερο χώρο και μετά σαν βρεγμένη γάτα ζητούσε να σταματήσουμε. :roll:
δεν το βάλανε 40 όμως. το βάλανε τριάντα. δηλαδή την τιμή που πληρώνεις γιά να δείς 9 στις 10 συναυλίες από συγκροτήματα που 9 στις 10 έρχονται χρόνο παραχρόνο. προσωπικά δεν θα γκρινιάξω γιά τα 5 ευρώ γιά τη μία και μοναδική φορά που θα δω warlord. θα γκρίνιαζα γιά τα 15. γιά τα 5 όμως όχι και ας είμαι άνεργος.
Ακριβως ομως επειδη μιλαμε για τους Warlord δεν μπορω να το δω ετσι, επειδη ειναι μια συναυλια με σιγουρο κερδος και προσελευση. Τις προαλλες ειδαμε 5 μπαντες στο Κυταρρο, με τις δυο απο αυτες μεγαλυτερου (εμπορικου) βεληνεκους (Marduk και Immolation) και το εισιτηριο ηταν 25. Και στο Fuzz εχει πακετο με Kreator, Morbid Angel και Nile, και ειχε επισης 30 αν επαιρνες νωρις το εισιτηριο. Και οι Warlord μονοι τους στο Gagarin, 30; Δεν μπορω να το δω ετσι ρε συ, σορρυ…
Είναι πάρα πολλά τα 30 ευρω για μια μπάντα ξεχασμένη. Σορυ αλλά δεν πάω. Και τα 32 για τους Accept θα τα σκεφτώ πάρα πολύ σοβαρά(με πιο πιθανό το να μην τους δω).
συγνώμη αλλά γιά μένα δεν έχει να κάνει με το πόσο “εμπορική” είναι μιά μπάντα. kreator και nile έχουν έρθει από 100 φορές ο καθένας. warlord μία και μοναδική. απλά τα πράγματα. διαλέγεις και παίρνεις. από κει και πέρα έχει να κάνει με το πόσο σου “μιλάει” μιά μπάντα και όχι αν πουλάει περισσότερους δίσκους. προσωπικά δεν θα μου το συγχωρούσα αν δεν έβλεπα warlord γιά 5 ευρώ. στα 20 χρόνια που τους ακούω έχω πετάξει πεντάευρα στον καμπινέ και έχω τραβήξει και το καζανάκι (μεταφορικλι σπρεχεν)