Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

Και αυτό τι σημαίνει για σένα; Ότι όλα καλά, συνεχίζουμε;

Ρε παιδιά, σε κανέναν δεν περισσεύουν, αλλά 30 δεν είναι αστρονομικό ποσό.
Στις συναυλίες με μικρότερο εισιτήριο παίζουν άλλα, π.χ. η μπάντα να έρθει χωρίς αμοιβη κλπ. και ό,τι πουλήσει από μπλούζες και CD. Ο Zonder και ο Τσάμης δεν περιμέναμε να ήταν σε αυτήν την κατηγορία…

Παιδια, δεν γεννηθηκαμε χτες. ;p Και 25 πολλα ειναι. ;p

περιμενα το πολυ 25 να πω την αληθεια…θα ειμαστε εκει…

Φίλε μου για τέτοια μπάντα (άσχετο με το πόσο καλή μουσική έχουν βγάλει) είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

Μη γελιόμαστε. Δε ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε το 2012 σε συναυλίες… Τώρα το ότι είναι καθαρά θέμα διοργανωτή όπως αναφέρει ο φίλτατος Φοίβος στο facebook να αυτό να το δεχτώ αλλά εν μέρει. Αν ζητάει πολλά η μπάντα ε μλκς είναι ο διοργανωτής; Θα βάλει πολλά.

Αν όμως η μπάντα ερχόταν για τους fans όπως διατυμπανίζει σε κάθε ευκαιρία ο Τσάμης, τότε ίσως να σκεφτόταν το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα μας.

Αλλά είναι απλά… ένα ταξίδι στην Ευρώπη με 2-3 βδομάδες έξτρα διακοπές για σένα και τη κόρη σου είναι πολλά έξοδα παραπάνω.

Και να θυμάμαι καλά είχε αναφέρει κάτι για 5αστερα ξενοδοχεία ε; :roll:

ειχα αποφασισει να παω παρα τις λαλακιες του τσαμη αλλα αντε γεια, το βρηκαν ολοι τωρα 30 ευρω ταριφα για μια συναυλια.

μετα φταινε οι τζαμπατζηδες

//οι cloven hoof ειχαν εισητηριο 17 ευρω και οι warlord θελουν 30…

NO ONE IS FORCING YOU TO GO

γεια σου ρε τσάμη ψυχάρα! μεγάλος άνθρωπος:!:

Μη πάτε μακριά… 10 μέρες πριν οι Slough Feg ήρθαν από Αμερική στην Ελλάδα για 2 συναυλίες. Καμία άλλη. Το τικέτο ήταν 10?..

Χρειάζεται να πω κάτι άλλο;

Και οι Crimson Glory ειχαν 18 στην Ολλανδια σε τοπικο live που τους ειδε φιλος μου. Αλλα ενταξει, ηταν ηδη Ευρωπη στη συγκεκριμενη φαση λογω του KIT, και εκει headliners εκεινη την ανοιξη.

Edit: Τι παει να πει no one is forcing you to go. Αυτη ειναι η δικη του δουλεια; NO SUPPORT, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. ΟΥΤΕ CD, OYTE ΔΙΣΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Και εγώ 25 περίμενα, άρα πρέπει να υποστούμε το “καπέλο”, την κλεψιά των 5 Ευρώ.
Αν έχεις ένα συναυλιακό απωθυμένο (εγώ έχω, το παραδέχομαι), θα τα δώσεις.

Επίσης, δεν ξέρω κόστος ενοικίασης χώρου. Διαφορές από gagarin σε Αν και τέτοιες λεπτομέρειες.

Δεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος, αλλά το ίδιο θα ήταν π.χ. 25 Ευρώ στα ΑΝ, με σαρδελοποίηση και χάλια ήχο; Σε σύγκριση με τα 30 σε χώρο που έχει ήχο τζάμι (σχεδόν πάντα).

Η μεγαλύτερη κοροιδία θα ήταν αν σου αλλάξουν χώρο λόγω χαμηλής πώλησης (με ακριβό τκτ).

Άμα δεν πέσει τώρα εμπάργκο όπως θα γινόταν σε αντίστοιχη περίπτωση σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, να δω πότε θα γίνει. 30 ευρώ (με τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα) για πολλούς λόγους είναι όχι απλώς υπερβολή, αλλά κοροιδία. Ας είναι η προπώληση στα 100 εισιτήρια μια βδομάδα πριν το λάιβ και θα δούμε εάν θα τσούξει ή όχι.Αλλά,κλασσικά, μπεεεεεε…

bill tsamis πριν απο λιγο…

Warlord has NOTHING to do with the “ticket prices” – if its not worth it to you or anyone FINE . . . NO ONE IS FORCING YOU TO GO. We have absolutely “NO CONTROL” over ticket prices.

καλα ειναι δυνατον οι μπαντες να μην εχουν να κανουν ΤΙΠΟΤΑ με το εισητηριο? παντα μου φαινοταν περιεργο…

ναι καλά, απλά θα ακυρωθεί, η πριμαντόνα δεν παίζει αλλού είπαμε…

Θα μπορούσε ο Τσάμης να βάλει ανώτατο όριο στο τκτ στον διοργανωτή.

Πολλες μπαντες το κανουν. OI BOLT THROWER ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ;

καλά, ας μη συγκρίνουμε τους θεούς με τον φραγκοφονιά τώρα.

αφού no one is forcing us to go, οκ, δε θα έχω και τύψεις.

Σημαίνει μποϊκοτάζ! Και δεν μιλάω μονο για την συγκεκριμμένη συναυλία, που όλοι οι καμμένοι die-hard fans (έχουμε και τετοιους;:wink: θα πουνε, " Ε μια φορα έρχονται θα τα δώσω", αλλα για όλες τις συναυλιες που πληρώνουμε τα μαλλιοκεφαλα μας για να δουμε 110 λεπτα λάηβ!

END OF CONVERSATION: If you have a problem with the ticket prices then take it up with the promoter. If you think me and Mark are in this to make money you have NO IDEA what’s going on and how much it takes for us to put a professional strike force together. THIS FORUM IS INAPPROPRIATE FOR THIS DISCUSSION – END OF STORY . . . take you “complaints” to the promoter or discuss this in your magazines or amongst yourselves. THIS IS “NOT” the place for complaints about something that me and Mark have “nothing” to do with . . . take it somewhere else.

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ… Στείλτε πάλι στους υπεύθυνους του Γκαγκάριν να ρίξουν την τιμή! :lol::lol::lol:

Πριν ανακοινωθει η τιμη,διαβαζαμε για sold-out και γελουσαμε.Μετα την ανακοινωση της τιμης,τι?

μετά είμαι εγώ ο κολλημένος άμα αρχίζω να τους λέω ότι δεν είναι ούτε το δεξί αρχίδι του Αρχηγού??? :roll: