Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

Α λαθος θυμαμαι τοτε…Οπως και να εχει, 1500 αμφιβαλλω αν εχει μαζεψει ποτε το gagarin, ακομα και σε συναυλιες οπως Bolt Thrower που ειχαν μπει περισσοτερα ατομα απο οσα γινοταν, δεν πρεπει να φτασαμε τετοιο αριθμο.

Το gagarin χωράει 1200 άτομα και το principal 2000 (εννοώ αυτό που έκλεισε)

Εισιτήρια για τη συναυλία των Warlord με δυνατότητα παραλαβής από το Gagarin 205 την ημέρα της συναυλίας προπωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr στην τιμή των 30 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έναρξη της προπώλησης από σταθερά σημεία, θα ανακοινωθούν σύντομα.

[B]ΜΟΔΣ: Σβήστε το παρακαλώ… μαλακίστηκα[/B]

Σα πολλά δεν είναι;;;

Εισιτήρια για τη συναυλία των Warlord με δυνατότητα παραλαβής από το Gagarin 205 την ημέρα της συναυλίας προπωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr στην τιμή των 30 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έναρξη της προπώλησης από σταθερά σημεία, θα ανακοινωθούν σύντομα.

για τους warlord και 3 χιλιάδες να δώσω…

Είναι ΠΑΡΑ πολλά για τους Warlord, σε σημείο που το σκέφτομαι πολύ αν θα πάω. Η λογική λέει ότι κάποια στιγμή θα σπάσω και θα τα δώσω, αλλά αυτό είναι στυγνή εκμετάλλευση.

ήταν αναμενόμενο νομίζω. το καλό γέλιο θα πέσει καμιά βδομάδα πριν το λάιβ, όταν και το βλέπω να αλλάζει σε κάνα 8μπολ.

30 λεει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ… υπολογιζα κανα 20ευρω για να παω για το χαβαλε…

αν σκεφτεις παντως οτι θελει να παει και γκρικ μπουζουκι και λιγα ζηταει…

πάρα πολλά, όχι απλά πολλά. μας βρήκανε μαλάκες :slight_smile:
Αλλά δεν έχουν άδικο, γιατί να μη το κάνουν?? αφού είμαστε μαλάκες και θα τα δώσουμε, όπως τα έχουμε δώσει και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν.

Αφού θέλει να κάτσει 2-3 βδομάδες και να δει όλη την Ελλάδα… να μη του τα δώκουμε;

30 ευρω οι Warlord. Να δω τι αλλο θα ακουσουμε. :’)

+100000000000000000000000000000:!:

δε πειράζει, θα μαζέψει τα άκυρα του από διάφορους μη καμένους που θα έσκαγαν με ένα νορμάλ εισιτήριο και θα ησυχάσει. μια χαρά θα είναι τα 500 άτομα στο γκαγκαριν :slight_smile:

Παμε να δουμε τους Warlord!!! Να ακουσουμε metal!!!

Αν γουσταρετε να σας αντιμετωπιζουν ετσι, εγω παω πασο.

Μπεεεε!!!

Εγώ θα τα δώσω.
Μερικοί πάντως έχετε δώσει αυτό το ποσό (και παραπάνω) για ένα “σπάνιο” δίσκο τους.

Οι τιμες εξαρτωνται απο το ποσο κοστολογειται κατι στην αγορα. Για να δουμε, ποσο θα εχουν τα εισιτηρια και στους υπολοιπους σταθμους της περιοδειας.

σε ποιους? :lol:

Δεν εχει αλλες ημερομηνιες για συγκριση; Δεν εχω δει το videακι. Και παλι ειναι απλα υπερβολικο για μια μπαντα αυτου του βεληκενους, ποσο μαλλον απο τη στιγμη που ερχονται Ευρωπη χαριν του KIT.

μόνο το κιτ έχει,τίποτα άλλο. άστο ρε συ, πιασοκώλιασμα είναι η υπόθεση.

Ε καλα, καθε χρονο ξοδευουμε 30αρια και 35αρια για Οπεθ και Αrch Enemy και όποια λλη μπάντα έρχεται ΚΑΘΕ χρονο! Πιστευω το εχουμε συνηθισει (και μας αρέσει πια) να μας πιάνουν τον κωλο!