φτου, αναγκαστικά θα ξαναδώ warlord
ΤΣΙΤΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ
Κωλοτουμπας αλερτ. Εκει (και καιρο να δωσω βαση σε Doomsword :oops: ).
Και παλι μου φαινεται τσιμπημενο αλλα ειναι στο οριο για να παω. Επισης τι Eternal Battle και πρασινα αλογα, Let Battle Commence και Resound The Horn ειμαστε.
Πιο επικ line-up δεν μπορούσε να γίνει!
Ελπίζω να είναι το ίδιο και Θεσσαλονίκη (αν και δεν το βλέπω). Συνήθως έχουμε πιο χαμηλές τιμές αλλά πιο χάλια σαπορτ.
Χμ,τωρα το σκεφτομαι να κανω ταξιδι αστραπη Αθηνα και να ερθω κι εγω.
Πεφτει και Σαββατο.
Χμ χμ.
Που ναι αυτό ρε παιδιά. Δεν ανοίγει. Εγώ θα τα δινα και για War Dance μόνο! Και για Doomsword. Πολύ καλό σκηνικό αν αληθεύει!
ε???
[B][SIZE=“5”]ΜΑΚΕΛΕΙΟ !!! ΣΦΑΓΗ !!![/SIZE][/B]
Πρέπει να χει πέσει κάτω τώρα.
παει να ριξει νερο στα μουτρα του λεει.Στο ραδιοφωνο τουλαχιστον.Τωρα τα μουτρα του πλενει;τιποτα αλλο;
Δεν πάμε καλά. Καθόλου καλά. Δεν αλλάζετε venue λέω εγώ να είμαστε πιο άνετα? Βρείτε ένα battlefield να γίνει το live ρε σεις και ας μη γεμίσει
Ναι,να μας πανε Λυκαβηττο για Warlord και Doomsword.Σοβαρευτειτε ρε:p
800 max.
Ε,υπαρχει και το αλλο σε περιπτωση sold out.Δευτερη ημερομηνια Αθηνα.Δεν θα ναι και η πρωτη φορα που το βλεπουμε.
Αλλα σε αυτη την περιπτωση μαλλον δεν θα μπορουσαν να εχουν ολα τα γκρουπ και τις 2 μερες.
καλά έ, μου έχει σηκωθεί κανονικά όμως :lol::lol::lol:
Οι απέξω χωρίς εισιτήριο. Μέσα θα έχει ιδρώτα και αίμα
Καλα, ηρεμηστε που μπηκαν οι Ντουμσορντ και θα σκασουν ξαφνικα δυο χιλιαδες ατομα. Να δω τι αλλο θα ακουσουμε ρε γμτ.
εδω θα μαστε Χαντερ
500-600 πιστεύω. Καλά είναι νομίζω. Ρεαλιστικά μιλώντας
Πιο πανω.
Αν λεγαμε δηλαδη πως 400-500 θα μαζεψει Warlord μονοι τους, εεε μια 200αρα δεν θα εχουν ανετα οι Doomsword?