Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

οι ίδιοι τους ακούνε :stuck_out_tongue:

Σωστο και αυτο :lol:

Απο Ιταλια ερχονται οι Ντουμσορντ, αλλα τωρα πινεται το ποτο. Ιδιας αποψης με τον Παμκιν ειμαι πανω - κατω.

Καθίστε να δούμε αν θα υπάρχει τίποτα “ζωντανό” μέχρι τότε. Μπορεί να έχουν απαγορευτεί και οι συναυλίες “ροκ”

wtf μπηκαν και Doomsword ?? ποτε εγινε αυτο ?!

KEWWWWWWWWL

Ενταξει, [B]ΦΤΙΑΧΤΗΚΑ ΠΟΛΥ[/B] τωρα. 8)

της καριόλας θα γίνει :smiley:

delete

delete

Χαίρομαι πραγματικά για την υπερμπάντα!

http://www.youtube.com/watch?v=BrekuenqRNg

Προτιμώ τα δικά τους, που να ακούσει ο κόσμος και τα καινούργια, αλλά αυτό πάει γάντι πλέον!

delete

το χολή πήγαινε και για μένα ή εκ παραδρομής quoteόθηκα?

Εκ παραδρομής λογικά.

Έλεγα να σχολιάσω τους ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΥΣ αναλυτές τιμών και προσέλευσης κόσμου (job title: Break Even Analysts) αλλά υποθέτω πως δεν αξίζει γιατί μαλλον μιλάμε για περαστικούς / επιδερμικούς / είδα φως και μπήκα (όπως στα topics των Manowar) καθώς αν ένιωθαν / ασχολούνταν με τη μουσική του συγκροτήματος ή / και ήξεραν ποιος διοργανώνει κλπ, δε θα κάναν τόση φασαρία.

για να είμαι δίκαιος, κι εγώ είχα τις διαφωνίες μου για την τιμή και νιώθω τη μουσική παίζει το συγκρότημα και ήξερα και ποιος τους φέρνει. Η κριτική έγινε προς το συγκρότημα ,επηρεασμένος ίσως και από το ύφος που είχε παρουσιάσει ο τσάμης στο fb. Και η κριτική έγινε με τη λογική ότι θα ήταν μόνοι τους οι warlord. Προφανώς τώρα στη συσχέτιση value for money τα 30 ευρώ για τα γκρουπ που θα δούμε είναι ,όχι απλά καλά-τρίκαλα :stuck_out_tongue: Να δεχτώ ότι βιάστηκα να μιλήσω και δεν περίμενα να δω αν θα ανακοινωθεί άλλο γκρουπ και μίλησα υποθέτωντας ότι θα είναι μόνο οι warlord. Αλλά σε καμμιά περίπτωση δε θα δεχτώ να με πουν πχ κακοπροαίρετο επειδή έκανα την κριτική που έκανα, με την λογική που την έχω εξηγήσει.
Πάλι κάνουμε γκρινιοσυζήτηση όμως και δε χρειάζεται. Έχουμε να δούμε μια τεράστια συναυλία και να ζήσουμε ένα μεγάλο τρουμεταλικό πάρτυ :slight_smile:

Όλα εδώ πληρώνονται. χεχεχε. Μέχρι τις 27 Απριλίου χεχεχχεε

εδιτ: πάντα καλοπροαίρετα έτσι.

πλεον το ψηνω, μιας και εχω και πολυ χρονο να τσεκαρω… αλλα αν ερθω τελικα μονο με μπλουζα motley crue…

Λολ…

Θελετε να θεσω επιχειρηματα γιατι εξακολουθω να το θεωρω τσιμπημενο; =)

Οχι! Να πας να δωσεις 28?, και να δεις μονο WASP (παλι) , και ασε εμας να δουμε τους Warlord… 8)

Ακυρο σχολιο. Εγω δεν ειπα οτι η αξια των δυο group δεν αξιζει 30 ευρω, μη πατε να μας βγαλετε και τρελους ομως που εχουν μπει ολοι εδω μεσα και εχουν κανει αμαν για το sold out.

ειτε γινει sold out ειτε δεν γινει, το γεγονος ειναι ενα. Οτι θα δουμε τους Warlord.-

Οποιος εχει και θελει να τα δωσει τα δινει. Οποιος δεν θελει, ας μην παει.
Μην μας πριζετε ομως και τους υπολοιπους, με το α και του ουου…

Και θεωρεις τα 30? πολλα για τα 4 συγκροτηματα (ναι οκ τα δυο ειναι ελληνικα, το 1 ειναι του διοργανωτη κτλ κτλ κτλ), και αντιθετα μπορεις να δωσεις 25-28, για να δεις μονο WASP, παλι? παλι?? ε, στο καλο λοιπον! καλυτερα λιγοι και καλοι…!