Οι Wasp εχουν 32 ευρω στο Παρισι σ αυτη τη περιοδεια. Αλλου 25, αλλου 27. Εννοειται οτι παντα ψαχνω κατι πριν πω γνωμη, δεν ειναι οτι μου τη βαρεσε ετσι ενα πρωινο και λεω αα τι θα κανω, θα δημιουργησω προβλημα στους Warlord. Ειπαμε εφτιαξαν ενα πακετο που αξιζει, οκ, μη το τραβατε.
Σας παρακαλώ, διορθώστε κάποιος τον τίτλο. Η συναυλία θα γίνει στο Μύλος Club και οχι στο Principal.
ε οχι και να συγκρινουμε σα μεγεθη wasp με warlord ρε συ… μην τα ξεφτιλιζουμε ολα…
το principal πλέον είναι στο Μύλο.
edit, εκτός αν γίνει στο stage και όχι στην αποθήκη όπου πλέον είναι το principal
ΒΕΝΤΟΥΖΑΑΑΑ!!!
*ασχετο, αλλά έσβησε ο καραζερης τα μηνύματά του και μου έχουν μείνει 5 σακούλες ποπκορν… Οποίος θέλει πμ. Στέλνω και αντικαταβολες!!!
Το ξαναλέω… η συναυλία θα γίνει στο Μύλος Club… όχι στο principal, άσχετα που βρίσκονται και τα 2 στον ίδιο χώρο. Σας παρακαλώ αλλάξτε το για να μην μπερδεύεται ο κόσμος.
Γιατι μωρε, ας πει ο καθενας οτι θελει, κανενα προβλημα
Ναι ρε, πλάκα κάνω! Να περνάει η ώρα!!!
…γαμάτο πακέτο…θα περάσουμε τέλεια:):!:
πολυ ωραιο αφισακι btw…
^ καλό, αλλά των coroner είναι πολύ καλύτερο…!!!
wich reminds me… εχει κανενας αφισακι Coroner απο το λαιβ που να του περισευει ??? :lol:
μπηξε κιαλλο το μαχαιρι ρε φουστη, αντεχω χαχαχα
Δε καταλαβαίνω… Απλά ένα σχόλιο έκανα!!! :p:p
πάρτε άλλο ένα… Αυτό μ’αρέσει περισσότερο!
Για θεσε τα επιχειρηματα γιατι απο οτι βλεπω ολο με μισολογα μιλας
Γιατι δεδομενου προσελευσης / συνολικης παραγωγης το να φερεις μια μπαντα τυπου Doomsword απο Ιταλια δεν ανεβαζει σημαντικα το κοστος. Duh? Εσυ για πες μου για ποιο λογο διαφωνεις γιατι με μισολογα μιλας.
Δηλαδη αμα ερχοντουσαν μονοι τους με χεντλαιν σετ θα ειχαν κατω απο 15 Ευρω;Οι Dark Quarterer που ειναι επισης Ιταλοι και παιζουν Κυτταρο τοσο εχουν.
Γιατι ειπα τιποτα για τους Dark Quarterer; Με την ιδια λογικη το εισιτηριο του KIT θα επρεπε να εχει 300 ευρω παιδια.
Μια παρεμβαση και απο μενα!!
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μεγαλη ιστορια με την τιμη του εισητηριου!!Δηλαδη τα 5ε παραπανω μας πειραξανε?Γιατι μην μου πει κανενας πως περιμενε Warlord + τις αλλες μπαντες με τικετακι κατω απο 25…
Και στο κατω κατω ρε γμτ ο διοργανωτης να μην βγαλει και κανενα φραγκακι?(που πολυ αμφιβαλω αν θα βγαλει στην συγκεκριμενη περιπτωση αν λαβω υποψη αυτο που εμαθα για την υπερογκη αμοιβη των Warlord)
Εμεις εκει που δουλευουμε δεν θελουμε να βγαζουμε λεφτα?
Περα απο το οτι στο ΚΙΤ ξερουν καθε χρονο πανω κατω τα εσοδα που θα χουν(τικετς,μερτς κτλπ)οποτε ο οικονομικος σχεδιασμος γινεται διαφορετικα,τα εσοδα αυτα καθεαυτα ειναι αρκετα μεγαλυτερα.Χαιρω πολυ και στο Βακεν με 100τοσα ευρω βλεπεις 3432432 μπαντες.Ασε που στο συγκεκριμενο χωρο καποιες μπαντες θα πρεπε να σκανε λεφτα στο ΚΙΤ κανονικα για τη νεκρανασταση που τους προσφερει.
Τους DQ τους ανεφερα για τα περι εξοδων Ιταλια-Ελλαδα προφανως μιας και ειναι αμεσα συγκρισιμη περιπτωση.
Πιο κατω δεν περιμενα, ενα 25ρι πιστευω πως ειναι το λογικο με καλο κερδος κιολας, ισα ισα που με αυτη την τιμη για ενα παγιωμενο ονομα (γιατι κακα τα ψεμματα, οι Γουορλορντ εχουν εδω το μεγαλυτερο πυρηνα οπαδων απο οπουδηποτε αλλου) θα κερδιζαν τους αναποφασιστους και θα ειχαν περισσοτερο κοσμο. Ακη, τα εχω βαλει ολα κατω και δεν βγαινει, σε μια συναυλια τυπου Warlord στην Αθηνα ξερεις πως 700 εισιτηρια τα εχεις σιγουρα. Απο εκει και περα το ειπα και πιο πισω, σαν πακετο αξιζει, αν ηταν οι Γουορλορντ μονοι τους δεν θα περνουσα ουτε απ’ εξω. Τωρα που ειναι και οι Ντουμσορντ μαζι ειναι πιο λογικο οποτε ενδεχεται να παω. Δεν εχω δει και ποτε Ντουμσορντ, ειναι ενα θεμα αυτο.