Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

για να μην πω sold out,1000 ατομα θα εχει σιγουρα στο live της Aθηνας.την αλλη βδομαδα νομιζω βγαινουν και τα εισητηρια.αυτη ειναι η δικια μου εκτιμηση.

ανεβαίνουμε!

Θα βγούνε εισιτήρια σε κανα τκτ-χάους ή δισκάδικο στην Αθήνα τελικά?

μεχρι το τελος της βδομαδας

Thanks!!!

σε οποιον φαινεται το τικετο ακριβο ας μη πατησει το βρωμοποδαρο του ουτε αποξω.
Νισαφι πια…

Λεει ο αλλος "δεν εχω δει ντουμσορντ και γι’αυτους θα ερθω"
Warlord εχεις δει 15 φορες και τους βαρεθηκες?

Ρε τι ακουμε…
Τελικα οντως μας ψεκαζουν!

Εχει και Doomsword τωρα, αν πατε λιγο πιο μετα θα βρειτε και κατι για 800. Αν εχετε καποιο προβλημα παντως, εγω το λεω, πολυ ευχαριστως μπορειτε να μου στειλετε ενα e-mail χωρις forums, deletes κλπ να μου εξηγησετε τη θεση σας, σε διαλογο δεν ειμαι ποτε κλειστος.

“500 εισιτηρια το πιστευω και εγω. Παραπανω… δυσκολο. Θα εχουν δυσκολεψει τα πραγματα μεχρι τοτε.”

“Ακη, τα εχω βαλει ολα κατω και δεν βγαινει, σε μια συναυλια τυπου Warlord στην Αθηνα ξερεις πως 700 εισιτηρια τα εχεις σιγουρα.”

δεν αναφέρεις πουθενά τους doomsword στην αλλαγή προσέλευσης. επίσης τι ακριβώς εχεις βάλει κατω? το email μου είναι info@up-the-hammers.gr. στειλτα μου όποτε μπορείς μήπως κανω κάποιο λάθος

και επίσης γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό ένας είμαι

Κατα τα αλλα δεν ειμαι εγω εκεινος που ψαχουλευει αναμεσα στις λεξεις μηπως βρει κατι να την πει στον αλλο. Κριμα τετοια πραγματα, αμα θελετε, μπορειτε ανα πασα στιγμη να μου στειλετε τη θεση σας, δεν εχω κανενα προβλημα.

κούρασελ κατάντησε η φάση.

πάμε λίγο αντρίκια…

[I][U]Guthwine the blade of the mighty Eomer
Anduril the blade once broken now strong
King Theoden awaits for a last ride on his horse
Imminent dawn carries hope on Helm’s deep
Will the horn resound?[/U]
[/I]

το παίζουνε αυτό?

εγώ τον παίζω, αυτοί δεν ξέρω τι κάνουνε tbh :stuck_out_tongue:

δεν είσαι ο μόνος :lol:

Φοβερή συζήτηση γίνεται (:lol3:

Η δική μου πρόβλεψη δεν αλλάζει. Από 90% πληρότητα έως sold out. Τελεία!

οντως κουρασε η συζητηση με τα εισητηρια και τις τιμες και τα λοιπα…δλδ θα ακουσουμε warlord live ρε γαμωτο!! και με τι σαππορτ κιολας εσεις οι Αθηναιοι!

Υπάρχει τίποτα νεώτερο για Θεσσαλονίκη σχετικά με σαπορτ και εισιτήρια;

ναι, θα εχει και απο τα δυο.

[SPOILER] 8) χουμορ μωρεεεεεε[/SPOILER]

Παιδια ξέρετε μήπως μεχρι ποτε θα υπαρχουν εισιτήρια επειδη είναι και κάποια τρουμεταλα που θα έρθουν και δεν ειναι Αθηνα τωρα;:!: