Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

[I]Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά
Πέσανε πάνω στην εργατιά
Αγρια κράζουν, για αίμα διψούν
Τον Δημητρόβ στην κρεμάλα να δουν[/I]

Για τα κόκκινα δεν ξέρω… :frowning:

Μπεεεε πρόβατα, κάθε χρόνο έρχονται, πηγαίνετε και φέτος να τα σκάσετε στον Τσάμη τον φραγκοδολοφόνο!

Συγνωμη, τωρα ψαχνετε να βρειτε ακρη με ανθρωπο που δε του αρεσουν οι ΒΟΤΑΝ;;;;;;

http://www.youtube.com/watch?v=_q6T1aBib-0

Μυστήριο με τα κόκκινα κοράκια…

παιδια ξερει κανεις τιμη και σαπορτ για σαλονικη;
γιατι δεν βρισκω ινφο πουθενα…

I think Bill that you should ask the promoters to give you the OAKA stadium for the concert!!!This would be a great sold out!!!You guys know that you have thousands of fans that they expect to see you live!!I am a big fun of Warlord too!!!

Ρε μαλάκες… αλήθεια τώρα… :stuck_out_tongue:

Anyway. Για να δούμε τι θα γίνει και πάνω

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Η θεΐλα η ιδια! ενταξει, τρολιά ειναι! Δεν εξηγειται αλλιως!

:lol::lol::lol:

ρε μην του λέτε τέτοια…, τα πιστεύει γαμώ

*με τρώει το χέρι(και η τσέπη) για θεσσ

…Σχετικά με τα κοράκια, θα μπορούσε και
[I]Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά,
στους νταουν θα δίνανε μέχρι και εκατό ευρά![/I]

δεν προλαβα να παρω γμτ

Ε αλλο Down, δεν ειναι ισα κι ομοια. Αλλα εκει το παραδεχομαι πως θα ημουν θυμα, αυτη ειναι η διαφορα μας.

Και με ποιο σκεπτικό εμείς που θα πάμε είμαστε θύματα?

Βαριεμαι να εξηγω τα ιδια Πανο μ, αν θελεις πηγαινε στις προηγουμενες σελιδες και διαβασε.

Απο οτι φαινεται χανω την συναυλια στην Αθηνα, ελπιζω ειλικρινα σε δευτερη μερα εδω. Ειναι αρκετος ο κοσμος οπου ειτε δεν πηρε εισητηριο, ειτε θελει να τους δει και δευτερη μερα. Ας σκεφτει πολυ σοβαρα η διοργανωση το ενδεχομενο για κατι τετοιο.

Mπλα μπλα μπλα μονο μαλακιες μπλα μπλα μπλα μπλα μονο μαλακιες μπλα μπλα κλπ. ;p

Εσενα σ εχω γραμμενο στη πουτσα μου, πανηγυρικα κιολας.

sold out στην Αθήνα; Δικαίωση του Τσάμη…Ποιος τον ακούει τώρα :stuck_out_tongue:

Σεβασμος στη κινητη καλτιλα πιτσιρικο. ;p Αλλα δεν εχεις και κατι εξυπνο να πεις.

πες μου οταν εισαι ετοιμος με τα εντιτς να απαντησω

εντιτ: ετοιμος;