Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

σα να ζωντανεψε το θρεντ, περιμενετε ν παω ν παρω κανα πατατακι και πειτε τα εσεις… προβλεπω σε λιγο ν μπαινει και κανας us-metal και να αποκτα νεο ενδιαφερον εδω περα. εχω βαλει μπυρες στο ψυγειο, μισο, παω για πατατακια, μη φυγετε…

Ετοιμος, ετοιμος. Θα φερεις και μεκανακια; Ραντεβου Καραβελ κετς;

Eίδατε τι κάνατε που δεν του είπατε αν πληρώθηκαν οι drummer των Raven;

Γαμησε τα. Κακως καθομαι και ασχολουμαι δυστυχως, αλλα τι να πεις.

να πεις log out ρε μλκ, τι τι να πεις.Εγω μαζι σου ειμαι που γουσταρεις flame αλλα δεν εχεις τα φοντα και βγαινει σε κουρασελ η αποπειρα.Κατσε ξεκουρασου, παιξε σιμς, φτιαξε κανα συναυλιομπατζετ στη χαρτοπετσετα, ακου κανα limited, δε ξερω ποια ειναι τα χομπι σου…αλλα γενικα κανε μια αποχη να μας ξεφουσκωσουν κι ελα σε ενα 6μηνακι να ξαναπεις ακριβως τα ιδια.

Φτου, δεν πρόλαβα να πάρω σκρήνσοτς… :frowning:

με ενημερωνουν οτι αυτο το ντιλιτ ηταν χαρντ και οχι σοφτ, αγριεψαν εκει στη διευθυνση

έλα αφού τα γράφετε ο ένας για τον άλλο, τα έχετε διαβάσει κ όλας… :lol::lol::lol:

πέραν της βεντέτας σας που πηγαινοέρχεται σε διάφορα θρεντ, τωρα παραπονεθηκαν πολλα ατομα

σορυ Γιαννη αλλα τρίφτηκες στην γκλίτσα του τσοπάνη :lol::lol::lol:

Κανονιστε να πατε απο την αρχη για war dance κι αφηστε τα αυτα.

Κακως ασχολουμαι.

Δηλαδή περίμενες να χαρακτηρίσεις πρόβατα όσους πάνε και να μη σου απαντήσουν αναλόγως? :confused:

+100 :-s

ειναι σιγουρο οτι ηταν προβατα κι οχι αλογα;

Χωρίς τεστ dna γω δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά πάντως.
In other news, λυπηθείτε μας και χρησιμοποιήστε το ρημάδι το pm να ησυχάσουμε…

Όχι πμ, όλα στην φόρα να βγαίνουν.

It’s never too late :wink:

armed and ready.μετραμε αντιστροφα πλεον.και η pamela να μου κατσει…δεν το δινω το εισητηριο.(λεω pamela σαν πιο παλιος):lol::lol:

Εγω δεν ειχα αποφασισει αν θα παω και εγινε sold out, αλλα με την ξενερα που εχω φαει απο τον Τσαμη δεν με πολυενοιαξε. Σε αντιθετη περιπτωση θα ειχα βγαλει εισιτηριο απο τις πρωτες μερες αλλα καποια πραγματα τα κρινεις και αλλιως πλεον…

ελπιζω να μη γινει καμια μαλακια και αντι να βαλουν 2η μερα, σκεφτουν να το πανε στο fuzz για περισσοτερα εισητηρια

λυπηθειτε τ αφτια μας

Τι εχασα ρε μαλακες, μια ερωτηση εκανα κατω απο τα προβατα και λειπει και αυτη. Οποιο σκρηνσοτ ευπροσδεκτο.