για θεσσαλονίκη ξέρει κανείς πώς παεί η προπώληση?
Έχασα τζέρτζελο; Κρίμας. (εδιτ, αχαχαχαχ Κώστα xD) Τουλάχιστον πρόλαβα τα εισιτήρια, χαμός θα γίνει αν δεν αρχίσει τους λόγους ο Τσάμης.
Ο εξοπλισμος του fuzz ειναι περιπου 9000 φορες καλυτερος απο του gagarin. Αρκει να μην το παιζει ο ηχοληπτης και με τα δυο χερια βεβαια.
Αυτο δεν το καταλαβαινω… Δεν εχετε πετυχει καλο ηχο στο Fuzz, γιατι εγω εχω πετυχει πολλες φορες. Και αντιστοιχα σε ολα τα live στο Gagarin ειναι καλος ο ηχος?
2 φορες εχω παει στο fuzz candlemass και accept και αιμοραγουσαν τα αυτια μου μετα
στο gagarin οσες φορες εχω παει παλευοταν η κατασταση
μπορει να μαι ατυχος τι να πω
Το fuzz εχει τεραστιο ζητημα με την ηχοληψια. Δεν ξερω εαν αυτα που λενε οτι παιζει με βυσμα ο ηχοληπτης, αλλα εχουνε σκοτωθει αρκετες συναυλιες οντως. Φυσικα εχουνε γινει και πολλες καλες συναυλιες στο χωρο, οπως και εχει απο τους καλυτερους ηχητικους εξοπλισμους στην Ελλαδα.
Το gagarin χρειαζεται επειγοντος αλλαγη/αναβαθμιση, σε απαιτητικες συναυλιες η αποδοση σε πληκτρομπλιμπλικια και μπασο βγαινει μετριο αν οχι κακο αποτελεσμα.
απο εκει και περα, αν καποιος γνωριζει για αλλαγη χωρου η για δευτερη μερα ας ενημερωσει οποτε μπορει το θεμα εδω, γιατι την παρασκευη πχ μου ειχανε πει πως υπηρχαν αρκετα εισητηρια για την συναυλια και την κατσαμε με τα υπαρχων δεδομενα αυτοκρατορικα.
Αν θεωρείται πλέον παλιά και η pamela μάλλον γεράσαμε.
Σε λίγο καιρό θα είμαστε σαν τους παπούδες που αναπολούν τον νεανικό τους έρωτα με την Ελιζαμπεθ Τειλορ και τη Σοφία Λορεν :lol:
για όσους πιθανώς ενδιαφέρονται:
WARLORD at the ALONE ΤΡΙΤΗ 23 Απριλιου
Λογο του περιορισμενου χρονου που θα εχει η μπαντα και μετα απο συνεννοηση με τον μανατζερ τους και τον διοργανωτη της συναυλια, θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητος για το ποιοι θα “μπορεσουν” τελικα ( μακαρι ΟΛΟΙ ) να φωτογραφηθουν και να παρουν αυτογραφα απο τους Warlord.
ινβ4 “θα βάλει εισιτήριο ο Τσάμης”
Ενταξει οχι κι ετσι, αλλα για να απαντησω στο σχολιο του Χρηστου, βασικα ναι. Και ειναι η γνωμη μου φαση οχι προσβολη αλλα γεγονος, οσο αστειο και αν ενδεχομενως να σου ακουγεται. Περισσοτερη κουβεντουλα στο θεμα δεν θα κανω, καλα να περασετε κπλ κτλ.
Ξύνω πληγές, αλλά δεν άντεξα
Συγγνώμη αλλά…
Να σε δω…
(πάντα με καλή πρόθεση)
Εννοεί να ξεκινήσεις το γέλιο!!!
:’) :’)
Φτου σου ρε πουστη,δε το θυμομουν αυτο :roll:
Το είχα γράψει.
Αλλά το κόβω χλωμό για νέα ημερομηνία. Θ έπρεπε ήδη να είχαν ανακοινώσει κάτι. Τώρα είναι αργά.
:lol::lol::lol::lol::lol::har::har::har::lol3::lol3::lol3:
εμένα με σώζει το “και” προς το παρόν, σιγά μη γίνει σολντ άουτ το πρίνσιπαλ (…)
Έχουμε μέρες ακόμα.
Μάγκες, όλα με καλή πρόθεση χωρίς ίχνος κακίας και πρόκλησης εκ μέρους μου έτσι΄΄ Πλάκα κάνουμε.
εννοείται, κι εγώ πλάκα έκανα, απλά δε φάνηκε καλά από τα αποσιωπητικά στο τέλος