Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

Το χόντρυνα ε?

Απλά αποδεικνύεται ότι είμαστε πρόβατα. Υπογράψαμε τα μνημόνια, πληρώνουμε τα χαράτσια κάθε χρόνο χωρίς αντιδραση και τώρα πλερώνουμε και 30άρια στον Τσάμης :lol:

θα εχουμε και Elric με μπλουζακι μοτλευ κρου και αι-λαινερ ?? αυτο πρεπει να μπει και πανω στο εισιτηριο !

Θα μπω με ντου μονο και μονο για τον Ελρικ.

Και εγω, αυτο δεν χανεται… Elric ευχομαι να μην μας απογοητευσεις…:stuck_out_tongue:

ακομα να κανει sold out η θεσσαλονικη;και μετα λενε για τι δε πανε να παιξουν πανω οι μπαντες.θα μου πεις priest ειχε 5-6.000 με το ζορι.οποτε τι να λεμε.

25 μέρες είναι αρκετές και είμαι σίγουρος ότι θα ξεπουλήσει και εκεί.

κάτσε ρε πελέ! Σήμερα έκανε sold out η αθήνα των 5 εκατομμυρίων. Σε ίδιο χρονικό διάστημα θες να κάνει και η Σαλόνικα; :stuck_out_tongue:

[B][SIZE=“6”]WARLORD ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ…!!![/SIZE][/B]

[SPOILER]και DOOMSWORD!![/SPOILER]

Ενώ στην Αθήνα χωρίς K.K πόσο κόσμο θα μάζευαν;

Οι διοργανωτές ας προσθέσουν στην Αθήνα μία επιπλεόν ημέρα ή να μεταφέρουν τη συναυλία σε μεγαλύτερο χώρο.

Δεν θέλουμε να χάσουμε αυτό το ιστορικό γεγονός μετά το sold out.Οχι lost and lonely days!!!

Ας ελπίσουμε να πάει σε μεγαλύτερο χώρο ή να προστεθεί 2η μέρα. Πολύς κόσμος το άφησε τελευταία στιγμή…

Tsamis strikes back

It amazes me that people would show up in masses to see KREATOR at the Principal and not WARLORD. I can’t believe this show is not sold out which seems to confirm my original suspicions that this was an “all talk - no ticket” type of fan base. If people can’t discern the difference between KREATOR (noise) and WARLORD (music) then it is hard for me to think about coming halfway across the world to play in front of 500 people Other people are impressed by this, I’m not !!!

Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑ

πω ρε πουστη δε τη παλευει ο τυπος πια ελεος

Και τωρα πρέπει καποιος να ασχοληθει στα σοβαρα μαζι του;

Αντι να ευχαριστησει τον κοσμο, που υπαρχουν 500 καμμενοι που μετα απο 25 χρονια ακουνε ακομα αυτη την μπάντα και με τετοια κωλοκριση που εχουμε, σκανε 30αρια για να δουνε WARLORD καθεται και γκρινιαζει!

“…then it is hard for me to think about coming halfway across the world to play in front of 500 people…”

Σιγα ρε Τσαμη, που εχεις γυρισει σε ολες τις σκηνες του κοσμου και τωρα χαλιεσαι να παιξεις και μπροστα σε (ελαχιστο) κοσμο που γνωριζουν την μπαντα σου!

Γιατί; ΓΙΑΤΙ;

Τι είναι τούτος ωρέ;

Πού τονεβρήκαμε;;

Απαλλασεται λογω βλακειας.
Ανικητος.
:bow:
:bye:

Λιγο ακομα και αγγιζει σε γραφικοτητα τον Ανγκμαρ

Όσοι έχουν fb να πάνε στο event να δούνε τι παίζει και τι λέει ο τύπος. Πραγματικά σε live Warlord δεν θα πήγαινα ούτε με σφαίρες αλλά ούτε και ακούω αλλά μόνο και μόνο τα λόγια που λέει θα με έκαναν αν ήμουν φαν να του πετάξω τα δισκία στη μάπα

δεν ξερω τι χαζομάρες λέτε εσείς, αλλά μόλις μου γλίτωσε 50 ευρο ο θεός. μπράβο τσαμη.:!:

[SPOILER]άντε για κανένα τσάμικο τώρα γιατί είσαι τέρμα απαλευτος[/SPOILER]