Έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον Αρχηγό (ναι τον DeMaio εννοείται). Τουλάχιστον εκείνος έχει και μία βάση για να λέει τέτοια. Ο τσάμης τι έχει;
Θεός, μέχρι και να πάρω εισιτήριο για Θεσσ. σκέφτομαι :!:
Bill is totaly right.
Kreator are overrated as fuck and never really did a good jobWhy even comparing mighty Warlord or Virgin Steele, Omen, Manowar and others to this garbage??
Και κλασσικά η συζήτηση πάει αλλού. Ο Bill απο την άλλη διώχνει και οπαδούς απο το live σε φάση, αν είναι να παραπονιέσαι για ότι λέω, να μην έρθεις :’)
Που γινονται αυτα ω ρε;
Μπές στο facebook στο event της συναυλίας. Ο Bill tsamis έβαλε attending κάτω και τολμά οπαδός να του πεί να ακυρώσει τη συναυλία μιας και δεν θέλει να παίξει ξέρω γω μπροστά σε 500 άτομα. Ε μπαίνει ο Βασιλάρας στη συζήτηση και γίνεται της πουτάνας :lol:
Το έχει παραχέσει το θέμα. Προσπαθώ να μη δίνω σημασία. [-X
η κουβεντα στο facebook εινα απο αλλο πλανητη, εχω λιωσει στο γελιο… αμα τυχει και ειμαι αθηνα τοτε θα ψαχτω να παω…
Εγω απλα θα ερθω προς το τελος με μπλουζα Kreator για υπογραφες, τιποτ’αλλο.
Θα κωλοελεγε αν γινοταν μαζικο τρολλινγκ και εσκαγε το μισο Gagarin με μπλουζες Kreator πλακα πλακα.
Καλό!!! Aλλά οι περισσότεροι δεν ακούμε Kreator :lol:
Αν πάω ΑΑΑΑΑΑΝ πάω, θα σκάσω με μπλούζα kreator!
Δεν έχω καμία αλλά θα παω να αγοράσω και θα σκάσω κάγκελο
Ο τύπος έχει ξεπεράσει κάθε όριο γραφικότητας. Δεν τον σβήνω από το facebook μόνο και μόνο για να γελάω.
:lol: :lol: :lol:
Μαλακα ο τυπος ειναι για τον πουτσο.
Οσο και να γουσταρω τη μουσικη ουτε στα 5 χλμ εκεινη τη μερα απο gagarin.
Εσβησε το ποστ ή εγω δε το βλεπω?
Το έσβησε παίδες…εντάξει καραγκιοζάκος
Έτσι και παίξουν οι Kreator δίπλα στον tsamis σε πόση ώρα θα του έρθει περίοδος; Σε 1’ ;
Πουστόφλωροι.
Γλυτωνω και 30 ευρω. Doomsword ευελπιστω να δω καποτε στο μελλον.
Θεικο σχολιο στο Fb
Hey, Mr Tsamis! Just to know, Alitiz was playing in a smaller venue than Principal in the same day with Kreator! The crowd was approximately 700 people! Just telling…!
εγω ειμαι αυτος ρε!
Έ ρα τα καλύτερα χάνω. Ελπίζω να χουν σωθεί πουθενά τα λεγόμενα του