Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

Δεν θα περασει ο φασισμος! Μου διέγραψαν το σχόλιο! :lightsabre::lightsabre::lightsabre:

Απλα ζω για τον λογο του τσαμη στο λαιβ.

Άμα κάνει…

ρε φερτε james στη σαλονικα να γινει sold out σε 1 ωρα.:lol::lol::lol:

Με δεδομενο οτι ειναι καποιας μορφωσης και δεν ειναι απλα ενας ανθρωπος με χαμηλο δεικτη νοημοσυνης(δε μου κανουν αυθορμητα ολα αυτα anyway και δε μπορω να πιστεψω οτι ειναι απλα ενας μεγαλος γιωτας), μου κανει πολυ εντυπωση οτι πιστευει ακομα οτι αυτη η στρατηγικη θα συσπειρωσει και δε θα ξενερωσει.Οσοι ηταν να μαθουν γι’αυτη τη συναυλια εχουν μαθει ηδη, οποτε αν το κανει απλα για λογους ντορου/διαφημισης ειναι ανωφελο σε αυτο το χρονικο σημειο.Οποτε μαλλον νομιζει οτι ειμαστε ακομα στα 80s, μονο που τωρα παιζει να τον κραζουν μεχρι και τα παιδια στο metaldome.Μα καλα κι αυτος τους Kreator βρηκε;Μα τους Kreator;

Ήθελα να πάω για εισιτήριο χτες, αλλά έμαθα οτί έγινε sold-out και ξενέρωσα λιγάκι, αλλά τώρα με αυτά που βλέπω το ξανασκέφτομαι…Βέβαια ίσως να πάμε μόνο για να δούμε τι θα πει παραπάνω (μπορεί να το είπε και επίτηδες για να προκαλέσει τέτοιου είδους αντιδράσεις)…
Anyway, να μία φωτογραφία που έφτιαξε πριν λίγες ώρες ένας φίλος μου (παρ’όλο φαν των warlord και αυτός) https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/66887_354124554692692_1329000394_n.jpg

Ποιοι Kreator; Εκείνοι οι αρχαίοι;;

Ήμαρτον ρε…

χαχα, ειστε λιγο τραγικοι κι εσεις παντως που βαλατε στην κεντρικη σελιδα στα νεα αυτο που εγραψε ο τσαμης στο fb. και ειστε τραγικοι που δεν αφησατε τα παιδια να εκφραστουν ελευθερα χθες. πλακα ειχε κ κουβεντα περι ζωικου βασιλειου… νταξει, fb ειναι, οπως και σε ενα φορουμ, ο καθενας λεει τη μαλακια του. κι εγω κι ο τσαμης και εσυ κι εσυ κ ολοι μας. δεν ειναι να το παρουμε κ τοσο στα σοβαρα. δεν ηταν κ καμια επισημη δηλωση. δεν του αρεσουν οι kreator και τους θεωρει θορυβο. θα τον κρεμασουμε? ολοι μπορει να θεωρουμε θορυβο κατι που γουσταρουν αλλοι. ο αλλος θεωρει οτι οποιος δωσει 30 ευρω για αυτο το λαιβ ειναι προβατο. θα τον κρεμασουμε? σε ενα ποστ το εγραψε ο ενας κ σε ενα ποστ ο αλλος. σιγα το πραμα. το αστειο ειναι πως ολοι θεωρουν τραγικο το εισιτηριο, αλλα οταν ενας εκδηλωθηκε με μια εμφαση, πεσανε ολοι να τον φανε. πιθανον παντως η music box να βαλει κι αλλη μερα. αμα μπορουν θα το κανουν, σιγα μην αφησουν πανω απο 1000*30ευρουλακια αυτοι… περιεργος ειμαι πως θα φαινεται του τσαμη που θα παιξουν μαζι με morbid saint κ possessed στο ΚΙΤ. τουλαχιστον θα ειναι διαφορετικες μερες χαχα. (by the way: Warlord+Liege Lord+Angelwitch+Possessed+Steel Prophet+Medieval Steel+Jack Starr+Holocaust+Morbid Saint+νταξει μην τους γραψω ολους- 49ευρω 2000κατι εισιτηρια, μηπως ο angmar δεν ειναι κ τοσο ουροκοταγκος τελικα? :-k) αυτοι εκει βεβαια πληρωνουν αεροπορικα απο αμερικη στους μισους, ενω εδω ερχονται Warlord απο γερμανια οποτε γι αυτο εκει τους εχουν καλυτερο εισιτηριο. νταξει, τις ειπα κι εγω τις μαλακιες μου κ ολα καλα τωρα :slight_smile: παντως γουσταρω πολυ τον τσαμη για το τρολαρισμα που κανει και αυτους που παιρνουν στα σοβαρα τα οσα λεγονται σε fb k forums…

Μάλλον δεν του άρεσε το τελευταίο βιντεο κλιπ με τα μπάχαλα, είναι και του κατηχητικού ο Βασιλάκης.

Έπρεπε να πει τίποτα για τους Firewind που είναι και λοκαλς, να τον περιλάβει ο Κατσιώνης στα ιντερνετς να μην ξέρει από πού να κρυφτεί.

:’) :’)

Με πρόλαβε ο μέταλμιλίσια, έτσι ακριβώς αντέδρασα.

μόνο κλάμα. εκεί που λες ότι έχει πιάσει ταβάνι, χτίζει κι άλλον όροφο ο χριστιανός!

Μαλλον το καταλαβες λαθος.Απ’το ευρωπαικο θρας αν καποιοι αποτελουν πανμεταλικη σταθερη αξια και εχουν καθολικο σεβασμο ειναι αυτοι και το να τους στοχοποιησει με οποιονδηποτε τροπο ηταν τελειως ηλιθιο καθως περα απο τους ΠΟΛΥ ουγκ τρουμεταλους, απο τους υπολοιπους θα πεφτε χοντρο κραξιμο.Οπως κι εγινε.

εχουμε ακουσει μαλακιες κ μαλακιες απο διαφορους καλλιτεχνες αλλα αυτος ειναι μιλια μακρυα

Και μη συγκρινετε αυτο το σουργελο με τον Αρχηγο. Ο Αρχηγος εχει μπαντα με μια Α ιστορια. Οι γουρλορντ ειναι ισως η μεγαλυτερη απατη στην ιστορια της μουσικης.

τι να πεις, πιπολ αρ στρειντζ

Ρε συ Τσάμη, αν βγάζεις 1 δίσκο κάθε 10 χρόνια και παίζεις 1 συναυλία σε 30 χρόνια δεν σου φταίνε οι Kreator.
Αυτοί έχουν σταθερή παρουσία στο χώρο, έχουν κάνει θυσίες για να προωθήσουν τη μουσική τους και όλοι οι heavy-thrashers πλέον τους γνωρίζουν.

Ούτε φταίνε οι Kreator για το ότι στη χώρα σου ,των 350 εκ, δεν μπορείς να γεμίσεις ούτε ένα κλαμπάκι με 100 άτομα.

Ρε παιδια τοσοι εξοργισμενοι μαζευτηκατε για να πειτε τον πονο σας εδω για τον Τσαμη (παροτι εχουνε γινει συστασεις), κανας [B]πραγματικα[/B] μετανιωμενος να μου πουλησει εισητηρια υπαρχει; Ψαχνω τρια, ανοιξτε θεμα στις αγγελιες αφου τα εχετε παρει τοσο πολυ στην κρανα με τους Warlord και απαλαξτε τον πονο σας και δωστε τα εισητηρια (με το αζημιωτο) σε εμας το κοπαδι του.

μόνο κλάμα :smiley: :lol:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=27281