Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

Γενικα το λεω φιλε, για οσους επαναλαμβανουν το ιδιο πραγμα 666 φορες επειδη μπορουν. Εχω στειλει πμ στο παληκαρι για το συγκεκριμενο εισητηριο.

Φιλε και σ ‘‘all talk no ticket fan’’? Δε σου αξιζει η μουσικη Του, να ξες,ε.

Λαθος κανεις, σημερα ειχαμε update παπαριας απο Τsamis. Αρα, λογικο να αρχισει νεος κυκλος κρα κρα

οκ

Ειπε την αποψη του. Δεν στην επεβαλε ουτε εισαι υποχρεωμενος να ασχοληθεις. Συμφωνω σε αρκετα που λεει αλλα δεν ασχολουμαι, το να ασχολειται καποιος ετσι ενθερμα αφου διαφωνει κιολας, μαλλον μιλαμε για πολυ ελευθερο χρονο μερικων εδω.
Υπαρχει μπολικος κοσμος που λατρευει να ασχολειται μαζι του φαινεται, απλα το κραταει καπως κρυφο. Δεν πειραζει, καποιοι Θεων θελοντων θα παμε στη συναυλια και σκοπευουμε να περασουμε καλα.

Ναι εχω ελευθερο χρονο και τον αξιοποιω κατα το δοκουν, πρωτον
Επειτα, αν μου λες οτι συμφωνεις σε αυτα που λεει παω να πεσω απο το μπαλκονι καλυτερα.
Ειπε την αποψη του - μαλακια του, τον κραζω και τελειωσε, ποιο ειναι το δικο σου προβλημα δε καταλαβαινω. Εκτος αν ενοχλησε τοοοσο που μπινελικωνουμε τον Tsamis.

Με ενοχλει που ενα θεμα για την συναυλια εχει γεμισει με σχολια επιπεδου τζιχαντ επειδη μπορει ο καθενας. Και καταχωρησεις σχετικα με πληροτητα, πληροφοριες για την συναυλια και το συγκροτημα, και αλλα πολλα ειναι χωμενα καπου αναμεσα σε προηγουμενες σελιδες. Αφου γουσταρεις τοσο πολυ να ασχολεισαι μαζι του, αρχισε καποια οργανωση οπως πανε οι χριcτιανοι στους kiss και αρχισε την επανασταση σου ετσι. Οχι απο το θεμα.
Ελπιζω να μην μενεις πανω απο ημιωροφο.

Μπααα ο Τsamis ειναι χριστιανος, εγω ειμαι με την φραξια των αντιχριστων των Kreator.
5ο μενω φιλε, την πουτσισα 8)

Παιδες…εστιαστε στην μουσικη και οχι οτι λεει ο καθενας!! Γνωμη του ηταν την ειπε!! Δεν θα γινετε κολλητοι με τον Τσαμη…Σαν μουσικους πρεπει να τους αντιμετωπιζουμε. Και οι μουσικοι πολλες φορες λενε διαφορα περιεργα και εκεντρικα… Οποιος παει στο λαιβ πρεπει να παει για την μουσικη και οχι για το τι ειπε!! ΕΝταξει εδω ο κοσμος χανεται και εμεις ασχολουμασται με το τι ειπε ο ενας και τι ειπε ο αλλος… Λογια ειναι και λεγονται… Απολαυστε την μουσικη και την συναυλια και ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα…Οποιος δεν θελει να παει ας δωσει τα εισιτηρια σε αυτους που θελουν να πανε να τα ευχαριστηθουνε…Ο καθενας εχει τους λογους του και ειναι κατανοητο. Αν ειναι να πανε ατομα και να εχουμε ‘‘φασαριες’’ με μπουκαλια και διαφορες αλλες παπαριες γιατι τα ειπε αυτα ας μην πανε καλυτερα και ας τα δωσουν τα τικετια εκει που πρεπει!!!

χαχα, θεος!

Eγω λεω μια και χωθηκες να μας πεις την αποψαρα σου να μας πεις σε τι απ’οσα λεει ο Τσαμης συμφωνεις για να αρχισουμε να κοροιδευουμε κι εσενα

Γιατι το παίζουμε αυτη την στιγμη καλοι Χριστιανοι και δεν πρεπει να κρίνουμε την κάθε παπαρια που εκτοξευει ο κυριος Τσαμης;

Λιγο δυσκολο αυτο.
Εχεις εισητηριο προς πωληση για την συναυλια της Αθηνας;

καλα η ολη φασαρια δεν εγινε τοσο για τους kreator (ζμπουτσα μας κι αυτοι) αλλα για το οτι εγκαλεσε τους Σαλονικιους επειδη 1 μηνα πριν τη συναυλια δεν εχουν κανει sold out και οτι ειναι οπαδοι του καναπε να το πω ετσι απλα. Κι οτι για 500 ατομα δεν αξιζει να ρθει. Δηλαδη νταξ δινεις 30 ευρω να τον δεις και σε προσβαλλει κιολας ο μαλακας.

Στη συναυλια ας του φορεσουν κανα φιμοτρο γιατι αμα πει τπτ τετοιες μαλακιες ή αρχισει τπτ ρεντνεκιστικες πιπες που γραφει στο fb θα το φαει το μπουκαλι :slight_smile:

Γουστάρετε να σας χαϊδεύουν τα αυτιά οι μπάντες? να σηκώνουν Ελληνικές σημαίες και να λένε οτι είστε οι καλύτεροι οπαδοί? Εχει πολλές τέτοιες μπάντες
Ο Τσάμης είπε την αλήθεια και ως γνωστόν η αλήθεια πειράζει (και εμένα)
Ευτυχώς υπάρχουν και μουσικοί που αυτό που τους πειράζει το λένε δημόσια ακόμα και μλκια να είναι και δέν κάνουν μούγκα όπως άλλοι…

^^^^ en merei polu swstos.

Ποια είναι η αλήθεια φίλε μου; Σε πόσες χώρες έχει κλείσει συναυλίες με 500-1000 άτομα;

Καταλαβαίνω το ότι είναι μεγάλος σε ηλικία και ίσως να μη θέλει να ξεκινήσει από το μηδέν αλλά η αλήθεια είναι ότι εκτός Ελλάδας-Γερμανίας δεν γνωρίζουν καν το όνομα Warlord.
Θα έπρεπε να εκτιμάει το γεγονός ότι τον στηρίζουν τόσο πολύ αυτές οι χωρές και να προσπαθήσει να χτίσει το όνομα Warlord στην Ευρώπη ή και σε Ιαπωνία (γιατί στις ΗΠΑ δύσκολο).

Υ.Γ: Αν πράγματι πιστεύει στα σχόλια του οΤσάμης, ας τα αφήνει το προφίλ του. Για ποιο λόγο τα σβήνει μετά από ένα μισάωρο;

Oχι φιλε, απο τη Μακεδονια την Ξακουστη ειμαι, χθες το πηρα το δικο μου εισητηριο, ακριβως επειδη εμαθα οτι το λαιβ στη χαβουζα ειναι σολντ αουτ.

Δωσε μας ψωμι ομως, γραψε μας γιατι συμφωνεις με τα οσα ειπε η αυθεντια του Τσαμη, οχι τπτ αλλο, εχουμε εξοδο σημερα και δε μπορουμε νακουσουμε Ραπτοπουλο

Το πραγματικα εντυπωσιακο ειναι οτι μπηκε στο γκρουπ της συναυλιας στο fb για να κραξει ακριβως αυτους που θα πανε ή μπορει να πονε τελοσπαντων στο λαιβ. ‘‘All talk no ticket fans’’. Το γκρουπ στο fb εχει καμια 2000 μελη, γραφουν καμια 100αρια, ποσους οπαδους (που τον προδωσαν) φανταζοταν οτι εχει στην εξωτικη Θεσσαλονικη δλδ?

Ναι αλλα να μας πεις ποια ειναι η αληθεια γιατι αν εχουν πουληθει 500 εισητηρια στη μαγευτικη μου πολη δε μενουν και πολλοι all talk no ticket fans στη Συμβασιλευουσα.Δε βγαινουν τα νουμερα μανα μου.

Ρε μην ασχολείσται με συγκροτήματα που έχουν βγάλει 3 δίσκους σε 30 χρόνια,και νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου.
Mustaine που του χρειάζεται!!!