Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

Το θέμα δεν είναι αν είναι αλήθεια από που πέταξε ο Τσάμης αλλά το πόσο σέβεσαι τον κόσμο που έδωσε 30? και ακόμα περισσότερο όσους θέλανε να τα δώσουν και δεν τα έχουνε…

Για να μη μιλήσουμε ότι έχουμε μία αναλογία 6:1 πληθυσμού οπότε και με 200 εισιτήρια ευχαριστημένος πρέπει να είναι…

το θρεντ ειναι λατρεια κι ο τσαμης ακομα παραπανω:D
οι φωνες δε υπερασπισης απλα συγκινητικες! εγω πραγματικα ζω για τον,100 %,επικο λογο που θα βγαλει,προφανως στα ελληνικα. γιατι ο βασιλης ο τσαμης, ο ελληνας βασιλης τσαμης, δε χαιδευει αυτια οπως αλλοι.ουτε εχει πουλησει ελληνοφροσυνη,οχι. ειναι ειλικρινης και νιωθει ελληνας. θελει να παει στη πατριδα του,τη νεμεα.

ειναι μεγαλος,πολυ μεγαλος, για να μεινει αδιαφορα σιωπηλος…

υ.γ.
ολοι εσεις που υπερασπιζεστε τον τσαμη τοσο εντονα δεν εχετε τπτ καλυτερο να κανετε?Τοσο ελευθερο χρονο εχετε?:-k

Elric asta ayta 8elw meta thn mera tou live na dw fotos sou me eyeliner…edwses ton logo sou.

Με ενημέρωσαν από Θεσσαλονίκη ότι η προπώληση έχει πάει πάρα πολύ καλά και το sold out δείχνει πιθανό. Θα έχει κόσμο και μάλιστα πολύ. Και με 80% πληρότητα σαν sold out θα φαίνεται. Ίσως αυτή η πληροφορία να μην έχει φτάσει στον Τσάμη. Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας. Υπάρχει και το ταμείο άλλωστε έξω από το κλαμπ. Σίγουρα θα υπάρξουν άτομα που θα το αποφασίσουν τελευταία στιγμή.

Μη ξεχνάμε ότι το sold out της Αθήνας, ένα μήνα πριν, είναι από τα άγραφα. Δεν μπορεί να αποτελέσει μέτρο σύγκρισης.

Υπομονή, και κυρίως υπομονή στον Τσάμη, ο οποίος δείχνει να είναι σε αναμμένα κάρβουνα

Τι μαλακίες είναι αυτές; Δηλαδή αν δεν ήταν sold out τι; Το ίδιο πρέπει να παίζει ένας μουσικός μπροστά σε ένα στάδιο, το ίδιο και σε 50 άτομα. Άντε γιατί πολύ αξία τους δώσαμε!

ωραια, εσενα σε ενημερωσαν. ενας μαλακας δεν βρεθηκε να το πει και στον τσαμη να γλιτωσουμε τοςυ κομπλεξισμους του ? :stuck_out_tongue:

Ελάτε μωρέ με τον καραγκιόζη τώρα. Έχω σχεδόν μετανιώσει που έσκασα τα ωραία μου λεφτάκια για το λάιβ (Αθήνα). Πολλή αξία του δώσαμε και πήρε το κούφιο του (γιατί μυαλό δεν έχει) αέρα. Άμα δε γουστάρει τα 500 άτομα τοτε μη σώσει κι έρθει. Στ’ αρχίδια μου…να πάει να γαμηθεί.

Να δούμε το λάιβ διεκπεραιωτικά, να ακούσουμε κάποια αγαπημένα τραγούδια να φύγει και το απωθημένο και μετα τέλος. Ας κάτσει να ασχοληθεί με τον Ulysses Grant και τη μάχη του Gettysburg.

ΥΓ επικό γέλιο πάντως με όσους τον υπερασπίζονται λες και είναι κάνα ιερό κειμήλιο…

ΥΓ2 ζητείται μπλουζάκι Kreator σε λαρτζ για να φορεθεί μόνο τη μέρα της συναυλίας. ευχαριστώ!!!

Το επικό κλάμα πάντως είναι να βλέπεις παιδιά 15 χρονών να λένε για έναν άνθρωπο 52 χρονών οτι είναι καραγκιόζης και να πάει να γαμηθεί…

Εγω που ειμαι 30 μπορω να το πω?

Ο Πανος (και ο καθε Πανος) πληρωνει εισιτηριο για να δει μια μπαντα και εχει καθε δικαιωμα να δει αυτο για το οποιο πληρωνει,δεν πληρωνει για να ειναι ο αλλος ξενερωμενος με μειωμενη αποδοση επειδη δεν εγινε sold out το live της Θεσ/νικης ακαριαια!

Ευτυχως δεν πηρα εισιτηριο.

Αφού είναι… Και μεγάλος κιόλας!

Η γνώμη (ναι στα @@ σας αλλά οκ :stuck_out_tongue: ) μου για το θέμα!

Για όσους έχουν fb:

Για όσους δεν έχουν:

[SPOILER]“It amazes me that people would show up in masses to see KREATOR at the Principal and not WARLORD. I can’t believe this show is not sold out which seems to confirm my original suspicions that this was an “all talk - no ticket” type of fan base. If people can’t discern the difference between KREATOR (noise) and WARLORD (music) then it is hard for me to think about coming halfway across the world to play in front of 500 people. Other people are impressed by this, I’m not!!!”

First of all I want to make it clear that I am not writing this as a music webzine editor, or friend of a promoter or anything. I am not writing this as a Warlord fan or a Kreator fan. I am writing as a music fan.

Is that true mr. Tsamis? Is it hard for you to come to Greece, the only place on Earth (except Germany probably) where people know you and still listen to your music? Last time I checked no-one really cared for you ? thus the only 3 ?special? gigs in all over the world. All the rest simply don?t care. Yes too bad for them because Warlord?s music is indeed great but you are not. And you proved that earlier this morning with your above statement. And no, it?s not a snippet of what you said (as you stated in another post in your official page in Facebook). It is your whole statement at the Facebook event of the concert in Thessaloniki which of course got deleted. A statement that all who wanted to go to the gig saw.

I?d like to point out some things that come to my mind reading this disgusting statement of yours.

1. I really don?t see any reason why you would compare a Warlord concert with a Kreator one. Is there anything in common except maybe the venue? Yes there are many bands that could have a sold out Principal and many that could not. Still what?s the point of comparing?
  2. ?All talk ? no ticket?. Last time I checked you came back to surface after so many years by a handful of true Warlord fans in Facebook. This few, lit the flame again in your soul as you said, and that was great. But then again as I said they were few! That?s the point. FEW! Not a bloody legion. These few guys, made a lot more people to join the group. They made your music known to a lot more people that had no idea. Most of them were people who joined the Warlord hype not knowing the meaning of the band and just followed the current. Yes I cannot deny that some became true fans as well, but don?t forget who started all these. And take a guess. They were way less than these 500 people and the (1200+[don?t really know the number] in Athens who did the sold out). ?All talk ? no ticket?? Really?
  3. Kreator (noise) ? Warlord (music). Ok you have all the freedom in the world not to like Kreator?s music (in a later comment ? one of those that were deleted ? you said it?s garbage actually) and in your delicate ears it may sound like a noise but what makes you think that you are some music authority to categorize the music. I find it quite insulting. And what makes you think that you can insult Kreator?s fans? And even worse people who like both Kreator and Warlord? Aren?t they true enough for you if they like both bands? Are they stupid guys or something? Or they don?t know about music?
  4. So it?s hard for you to come to Greece to play in front of only 500 people. Let?s say that I don?t like Warlord ? which is not true, but let?s say it for my next point. Normally I couldn?t care less for this. But put yourself for a second in the place of those 500 people who bought a ticket to the concert. Some of them probably where the ones who lit the flame. Some probably where young people that saved every last cent to buy a ticket. Some probably didn?t go to another concert in order to see Warlord. Some probably didn?t go out for days in order to buy the ticket. And guess what. You don?t seem to bother. You simply don?t seem to care. Why play in front of those people who sacrificed something just to be in your concert? No. You obviously only care about the money. Why else all this rant? I can remember a lot of bands, great bands who came from the US as well and played in front of 100 people or less. They didn?t complain at all. They didn?t get any payment. Only travel and accommodation fees. And you know why? BECAUSE THE DID IT FOR THE FANS! I?ve seen bands that came from the US just for two gigs in Greece. And the very few of us, totally respect these bands. Today I?ve lost all my respect for you. But probably you don?t care since you don?t care for the fans. It?s clear that you see us as pockets with money.
    I?ve been listening to this music for years and one of the things that I?ve learned is that it?s more than music. It?s a community. It?s a big family. We don?t dish each other because we don?t like them. We respect the members of this family. Obviously this is something that you don?t. So for me, you don?t belong in this family. And yes I am so serious because some time in the past you meant something for me. You probably think that I will not come to the gig (not that I care anymore). The truth is that I don?t know yet. But if I come it will be for the music and not for you. You are way too small for your epic music. You are way smaller than Kreator which you tried and thought that you would make them look small in our eyes. Kreator are 30 years active with 13 studio albums. Of course they are not all masterpieces but at least they never treated us disrespectfully. On the contrary whenever the find the chance they talk all the best for us. Hell, they even made two videos for Greece. On the other hand you released ONE studio album, a second one with many re-recordings and now after all these years you are releasing a new one and this BECAUSE OF THE FANS. The same fans to who you said that you don?t see any reason to play for them if they are only 500.

That?s sad, disrespectful and disgusting.

Apostolos Pantazoglou[/SPOILER]

Σε 2 μήνες ενηλικιώνομαι, άρα πιστεύω ότι μπορώ να έχω άποψη. Επίσης η ηλικία του Τσάμη και του κάθε Τσάμη δεν μου λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα. Αν ήταν οι γηραιότεροι να βρίσκονται στο απυρόβλητο λόγω της ημερομηνίας γέννησης που γράφει πάνω η ταυτότητα τότε φασκελοκουκούλωστα. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να συμπεριφέρεται έτσι από τη στιγμη που ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΑΜΕ στο φινάλε. Πάντα προσπαθούσα και προσπαθώ να διαχωρίζω τα μουσικά πονήματα από τον χαρακτήρα και το έχω καταφέρει με πολλούς αγαπημένους μου καλλιτέχνες που είναι λίγο-πολύ μαλάκες. Αλλά το να περνάμε σε προσωπικές προσβολές και κλαψομουνιά επιπέδου “Παρατράγουδων” ε νομίζω ότι ξεφεύγει. Και πουστριλίκια τύπου σβήνουμε τα ποστς, “i will quit you from the group” είναι ακόμα μεγαλύτερη ξεφτίλα.

Εσύ τώρα κάτσε με τον Τσάμη στο ωραιοποιημένο ροζ συννεφάκι. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, επιλογή σου, πρόβλημά σου, μαγκιά σου πες το όπως θέλεις. Εγώ έχω αρκετή περηφάνεια και εγωισμό μέσα μου για να μην αφήνω να περνάνε στο ντούκου τέτοιες συμπεριφορές. Και δεν μιλάω μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά για την καθημερινότητα γενικά, και για πράγματα σημαντικότερα από ένα λάιβ. Γιατί στην τελική για 'μένα ο καθένας έχει τα πρότυπα και τους ηγέτες που του αξίζουν.

No offence :slight_smile:

Αστάλδε, απλά respect. Τα είπες όλα κι ακόμα παραπάνω. Κερνάω μπυρίτσα όταν μας έρθεις κατά το νότο!!!

edit, αυτό ακριβώς που γράφει ο Astaldo:

Some probably where young people that saved every last cent to buy a ticket.

Astalde περιμένεις να ιδρώσει το αυτί του? Ο τύπος ζει στον δικό του κόσμο όπου οι Warlord έιναι ότι καλύτερο έχει εμφανιστεί στον πλανήτη. Το στενάχωρο είναι ότι όντως είχε, έχει?, το ταλέντο για να αφήσει το στίγμα του με την ιδιαίτερη μουσική του, αλλά αποδεικνύεται ότι μόνο τυχαίο δεν είναι ότι δεν κατάφερε ποτέ να κάνει κάτι με συνέπεια και διάρκεια. Η εποχή που εμφανίστηκε ήταν χρυσή για το είδος του και είχε και την τύχη ακόμα και αργότερα στα μέσα των 90ς και τώρα να έχει νέες ευκαιρίες από το πουθενά. Και αυτό πάλι επειδή μερικοί Γερμανοί και Έλληνες αντιμετωπίζουν το μέταλ με θρησκευτική ευλάβεια. Ευκαιρίες που πολλές μπάντες δεν είχαν είτε το άξιζαν, είτε όχι. Και τι κατάφερε? Πάλι τίποτα. Μόνο σκόρπια show, ένας δίσκος και πολύ πίκρα κυρίως για τον ίδιο από ότι καταλαβαίνω… Εγώ θα μείνω με τα συναισθήματα που μου δημιουργεί η μουσική του τα οποία περιέργως, πάντα αναρωτιόμουνα γι αυτό, απέχουν πολύ από την εικόνα που βγάζει ο ίδιος.

Γι αυτούς που τον υποστηρίζουν τι να πεις. Ασχολίαστο πραγματικά. Με το παράλογο δεν μπορείς να τα βάλεις…Ηλικιακά είμαι μεσήλικας οπότε φαντάζομαι μπορώ να λέω την γνώμη μου…

Εχω μεινει μαλακας με το ποσο μαλακας μπορει να ειναι ενας ανθρωπος. Μπραβο astalde

Red Viper, προφανώς και δεν το έγραψα για να ιδρώσει το αυτί του (άσε που μόλις το έβαλα στα wall του το έσβησε και αυτό και εμένα). Αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να τα πω… Απλά

αν υπαρξει καποια απαντηση απο τον μπιλλακο θα ηθελα να την μαθω.θενξ

ααα τωρα το ειδα το απο πανω.βλακας

εν το μεταξύ το πρωί είχε πει: απλά είπα τη γνώμη μου. Ο καθένας μπορεί να πει την δικιά του.

Μάλλον όχι :stuck_out_tongue:

Ο τύπος είναι κλασσική περίπτωση συντηρητικού θρησκευόμενου πατριώτη, οι κακοί μωαμεθανοί κτλ, ζήτω το ναυτικό μας κτλ, με πολλά κιλά προσωπικών κόμπλεξ. Εγώ τον έσβησα προ πολλού από fb γιατί δυσκολευόμουνα πολύ στο να μην απαντάω τις κοτσάνες που γράφει.

Εντάξει τσάμπα ασχολείστε με τον τύπο, έχω ξαναπεί και αλλού ότι οι Warlord είναι η μεγαλύτερη απάτη στο heavy metal συνεχίζει να το αποδηκνύει ο Τσάμης με τέτοιες δηλώσεις. Ευτυχώς δεν πήρα εισιτήριο.

Τί σχέση έχει η ηλικία του οπαδού αν ο άλλος δε σέβεται τον κόσμο που πληρώνει απ’ το υστέρημά του για να δει μια μπάντα λάιβ και τα ακούει και από πάνω; Δηλαδή επειδή ο Τσαμής και ο κάθε Τσαμής είναι αυτός που είναι (το αστείο είναι ότι πάει να το παίξει ντίβα χωρίς καν να είναι. Αμφιβάλλω αν όλοι όσοι ασχολούνται με το είδος τον ξέρουν κιόλας) χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης ή ειδικής μεταχείρησης; Άνθρωπος είναι κι αυτός, επαγγελματίας μουσικός και κάνει τη δουλειά του, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Ως επαγγελματίας, λοιπόν, που θέλει να είναι οφείλει, πέρα απ’ το μουσικό κομμάτι που αναμφίβολα παίζει τον σημαντικότερο ρόλο, να σέβεται και τον οπαδό του. Σα σωστός επαγγελματίας λέω εγώ τώρα. Ωραία (έως και συγκινητικά) όλα αυτά περί μουσικής, αλήθειας, ηλικίας, και μπλα μπλα μπλα, αλλά όταν ο άλλος σε προσβάλλει μες τα μούτρα και απαιτεί μετά να του σκάσεις ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό (κόβοντας πιθανόν από κάπου αλλού) εμένα προσωπικά σαν οπαδό με ξενερώνει, με απωθεί, και στην τελική προτιμώ να τα δώσω για κάποιον άλλον σκοπό ή σε κάποιον άλλον καλλιτέχνη παρά σε κάποιον που πρώτα με βρίζει και ύστερα απαιτεί τα χρήματά μου υποβιβάζοντας έτσι τη νοημοσύνη μου. Συμφωνώ, λοιπόν, με τους προλαλήσαντες. Είναι δύσκολοι καιροί για να τα σκάμε στον κάθε Τσαμή και να τρώμε κατάμουτρα τις προσβολές του. Αν δεν γουστάρει αυτός να παίξει μπροστά σε πεντακόσιους ανθρώπους που πλήρωσαν για να ακούσουν τη μουσική του μη σώσει και παίξει. Αν είναι να το κάνει σα να κάνει καμια αγγαρεία, ας το αφήσει καλύτερα. Δεν είναι ανάγκη να χαλάμε τις καρδιές μας.

Και όπως πολύ σωστά είπε ο αποκάτω…

[SPOILER]

[/SPOILER]
Ο Πάνος πληρώνει και έχει απαιτήσεις. Αυτός ναι, δικαιούται να κάνει παράπονα, ο Τσαμής όχι! Άλλωστε τα λεφτά του δε θα τα χάσει, ο Πάνος όμως και όσοι σπεύσουν να τον δουν θα τα στερηθούν. Σα σωστός μουσικός που είναι (αφού τέτοιον θεωρεί τον εαυτό του) να σεβαστεί το κοινό του, αλλιώς οι παραπάνω χαρακτηρισμοί θα είναι λίγοι.

Ακούμε τους μουσικούς όχι μόνο για τη μουσική τους, αλλά και για την ανθρωπιά τους και το σεβασμό που επιδεικνύουν σε κάθε περίσταση. Οι μουσικοί δεν είναι Θεοί, επαγγελματίες είναι, κάνουν μια δουλειά όπως τόσοι και τόσοι άλλοι… :slight_smile: :slight_smile: