Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

Και πού το βλέπεις το κακό? Είναι έγκλημα να αγαπάς τη πατρίδα σου? Η Αμερική είναι η πατρίδα του (και η Ελλάδα η γενέτειρά του).

ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!

Απάτη ε? Δηλαδή σε έκλεψε?

Εμένα προσωπικά οι άνθρωποι που η αγάπη τους για την πατρίδα ή την θρησκεία, έχει ως αποτέλεσμα να είναι μισαλλόδοξοι, φανατισμένοι, κλεισμένοι σε στερεότυπα με κομπλεξικές ουσιαστικά φασιστικές συμπεριφορές κτλ κτλ με απωθούν και ο Τσάμης αποτελεί μια τέτοια περίπτωση. Τέσπα πολύ ασχολούμαστε.

Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ότι ο Τσάμης είναι φανατισμένος???

Εχμ…σόρι φίλε…ζεις σε αυτό εδώ το σύμπαν ή σε κάνα παράλληλο? Τα 2174381634 ποστ-σεντόνια την ημέρα σχετικα με τον Αμερικάνικο εμφύλιο, τη μάχη του Gettysburg, τους κακούς τρομοκράτες, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και το ότι δε σηκώνει κουβέντα ακόμα και πολιτισμένη και τεκμηριωμένη για αυτούς, τι σου λένε?

Τα τραγούδια που έχουν στίχους για τις αεροπορικές επιδρομές των Αμερικανών στο Αφγανιστάν τι σου λένε? Αλλά ξέχασα, είναι οι Warlord και βρίσκονται στο απυρόβλητο…

Ρε Hunter τον παρακολουθώ κάνα δυο χρόνια και είναι προφανής περίπτωση συντηρητικού χριστιανόπληκτου που πορώνεται όταν το f-16 πετάει πάνω από την μέση ανατολή ως αγγελική εκδίκηση από τους ουρανούς. Από τα γραφόμενα του είναι προφανής η καταπίεση μεταξύ χριστιανικής αρετής και φανατισμού. Εσένα δεν σε ενοχλεί τίποτα από τον Τσάμη. Ούτε καν ότι έγραψε αυτό το διήμερο. Είναι πολύ δύσκολο να σου εξηγήσω αναλυτικά για το πώς αντιλαμβάνομαι την ψυχοσύνθεση του και από που προκύπτουν τα συμπεράσματα μου. Είναι πάρα πολλά τα ποστ του που με έχουν ενοχλήσει υπό αυτά τα φίλτρα. Δεν είμαι ο μόνος που χει αυτή την άποψη. Καλώς ή κακώς αυτό λέει κάτι. Γι αυτό λοιπόν τον διέγραψα και δεν ασχολούμαι μαζί του εκτός αν βρεθεί μπροστά μου όπως το πρόσφατο σκηνικό για το οποίο έγινε κάποιος ντόρος.

Α οκ. Επειδή γράφει για τον Αμερικανικό εμφύλιο ο οποίος έδωσε ένα ΓΕΡΟ και ΣΚΛΗΡΟ μάθημα στους Αμερικάνους είναι συντηρητικός και φανατισμένος. Και επειδή γράφει για τους κακούς ισλαμιστές (κατ’ εμέ είναι ΖΩΑ) πάει να πει ότι είναι φανατικός Χριστιανός.

Και εγώ τον παρακολουθώ χρόνια τώρα. Σε κάποια συμφωνώ σε κάποια διαφωνώ. Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Η μουσική όμως είναι άλλο πράγμα. Σε αυτό τον κρίνω και αυτό μένει στο τέλος.

Έχετε μπερδέψει τη βούρτσα με τη π0Υτσ@ μερικοί. Εδώ μιλάμε για μουσική.

Ο Hunter θα πάρει ποσοστά από τα εισιτήρια, είναι ξεκάθαρο πλέον.

Ωραια τα ειπε η Silent Winter και συμφωνω μαζι της!Αλλα Τσάμης κουκλα μου γλυκεια,Τσάμης!Ο τονος στο Α!:p:lol:

Ταυτιζομαι απόλυτα μ’αυτές τις γραμμές. Έτσι ακριβώς!

εύγε στον ασταλδο για το ξεχεσμα!!!:stuck_out_tongue:

:lol:

Και ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις ποιος ειναι ζωο απο τη θρησκεια του και μονο?Πιστεψε με και οι μουσουλμανοι θεωρουν τους χριστιανους ζωα,αυτο δε βγαζει πουθενα και δειχνει οτι εχεις τασεις ισοπεδωσης/μηδενισμου!

Το ότι σβήνει ότι ποστ δεν του αρέσει δεν σου λέει κάτι για το άτομο του? Τέσπα μάλλον έχεις παρόμοιες πεποιθήσεις για αυτό και δεν σε ενοχλεί τίποτα. Δικαίωμα σου. Αν πάλι κάνω λάθος ζητώ συγνώμη. Εμένα προσωπικά μου φαίνονται ζώα και οι φανατικοί ισλαμιστές και οι χοντροκέφαλοι Αμερικάνοι και όχι μόνο. Δεν κάνω τέτοιες διακρίσεις σε τόπους κ φυλές…το “σκατό” στο κεφάλι έχει παντού το ίδιο χρώμα. Καταλήγοντας η εμπειρία μου έχει δείξει ότι ελάχιστοι μουσικοί αξίζουν παραπάνω προσοχή από όση εμπνέει η μουσική τους και ο Τσάμης δεν αποτελεί εξαίρεση.

Φιλαράκο, άλλο Μουσουλμάνος και άλλο μουσουλμάνος Ισλαμιστής. Είναι η μέρα με τη νύχτα. [B]Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα. [/B]Πάρε το πρόσφατο παράδειγμα της εκτέλεσης 7 Ευρωπαίων (χριστιανών, μεταξύ τους και ένας Έλληνας) στη Νιγηρία. Τουλάχιστον ζωώδες.

Ο Τσάμης για τους Ισλαμιστές μίλαγε.

Manowar ρε μουνια:!:

Περίμενα ότι κάποιος θα μου το χτυπούσε, αλλά θεώρησα ανούσιο να το διορθώσω και βαριόμουν κιόλας. :stuck_out_tongue: Ευχαριστώ ρε. :smiley:

Έστω, λοιπόν, αυτός ο Τσάμης που ούτε τον ακούω προσωπικά ούτε ασχολούμαι, αλλά μετά απ’ αυτές τις δηλώσεις δε μου αφήνει κανένα περιθώριο να μπω και στον κόπο να το κάνω. Αυτή είμαι εγώ. Γουστάρω να έχω και την ανάλογη αντιμετώπιση όταν τα σκάω και το κάνω επειδή το θέλω πραγματικά (δεν έχω ακούσει απλά δέκα τραγούδια κι αυτό είναι όλο). Και τώρα, όμως, που δεν είμαι φαν πραγματικά εξοργίζομαι με κάτι τέτοιους (πανίβλακες) “επαγγελματίες”. :slight_smile:

Ποιόν είπες μουνί ρε???

Εκει μπαινεις στα μονοπατια της τρομοκρατιας.Εχουμε κι εδω ταλιμπανοχριστιανους ομως (βλεπε Χ.Α.,εχουν σφαξει ουκ ολιγους).Αρα οπως ειπε και ο Red Viper το ‘‘σκατο’’ στο κεφαλι του καθενος ειναι ιδιο.
Δεν ειναι το καταλληλο thread για να συζητησουμε τετοια θεματα.Ο καθενας ας πιστευει οτι θελει,οποιος θελει ας παει στη συναυλια τους,οποιος ενοχλειται ας μην παει.Και πολλη σημασια του δωσαμε του τυπου.

bathory

Μιλάς σωστά.