Να πω Warlord η θα φαω ντοματες?
ολους οσους δεν θεωρουν τους manowar τη μεγαλυτερη μπαντα στο κοσμο.ολους:!:
Η μεγαλυτερη μπαντα του κοσμου ειναι η δικια μου…μολις τη φτιαξω θα σας δειξω εγω,θα δειτε τι θα παθετε!:lol:
Άσε μας ρε γατάκι κι εσύ. Όλη η αλήθεια βρίσκεται στο ποστ του κρίμσον. Quorthon ρε μουνιά! 8)
Θέλω να γράψω πολλά για τον Τσάμη, αλλά τι να πρωτοπείς.
Τουλάχιστον ας σεβόταν το υστέρημα των ανθρώπων που ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ έχουν αγοράσει αυτό το γαμημένο το εισιτήριο.
Οι Manowar (φαντάζομαι η δική τους μουσική δεν είναι θόρυβος και σκουπίδια) ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ δεν είχαν κάνει sold out.
Και οι Kreator ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και κάνουν sold out, 13000 φορές να έρθουν, γιατί είναι τίμια μπάντα που σέβεται το κοινό της. Και για 100 άτομα να παίξουν, ούτε ψευτοσταριλίκια θα κάνουν, ούτε γκρίνιες. Θα ανέβουν, θα σπείρουν και όσοι δεν είναι θα κλαίνε τη μοίρα τους μετά.
Εδώ φτάσαμε να μετανοιώνουν αυτοί που ήδη έχουν εισιτήριο στα χέρια τους…
ειχαμε κανει δυο φιλε,βαστα!
Ένα μήνα πριν δε νομίζω, ίσως έχω λάθος.
Τεσπα, η ουσία είναι πως μπάντες με συνεχή παρουσία (δισκογραφική και live), θα δυσκολεύονταν πολύ να κάνουν sold out γενικά (πολύ περισσότερο, ένα μήνα πριν την προγραμματισμένη συναυλία) αυτή την εποχή.
Και αντί να ευγνωμωνεί τους 500 που έτρεξαν να πάρουν εισιτήριο το παίζει και ντίβα.
Κάτσε καλά ρε Τσάμη…
επειδη ειδα τα σκρινς με την πληρη κουβεντα. Κραταω αυτο:

Αληθεια αγορινα μου? Financial crisis blues? Ρε αει στο διαολο καραγκιοζη που θα ειρωνευτεις κιολας, αλλα δεν φταιει κανεις, οι μαλακες που σου τα ακουμπαμε φταιμε και νομιζεις οτι εισαι ο βασιλιας του συμπαντος. Ζωο.
Εγω ειμαι 28 χρονωνε, εχω δικαιωμα να μιλησω? Μα τι ειναι αυτα τα πραγματα που γραφεις? Οποιος κραζει τη γυναικουλα ειναι 15χρονος a priori? Συμμετεχεις σε καποιο ατυπο αγωνα να ξεπερασεις σε καραγκιοζιλικι το ειδωλο σου?
Περιμενουμε να μας εξηγησεις αυτο που εγραψες εδω
Ο Τσάμης είπε την αλήθεια και ως γνωστόν η αλήθεια πειράζει (και εμένα)
Οποτε σταματα να στρεψοδικεις και επιχειρηματολογησε πανω σε αυτο. Ποια ειναι η αληθεια ας πουμε? Οτι πουλησαν οι φανς τον Τσαμη που εχει γραψει την καλυτερη μουσικη στην ιστορια επειδη δεν εχει σολντ αουτ στη Σολουν ενα μηνα πριν το λαιβ?
Καλο το κραξιμο αλλα επειδη ο Ελληνας ειναι μαλακας οσο κι αν τον προσβαλουν ΔΕΝ θα πουλησει το τικετο σου και θα παει να τον δει.
Η ιστορια λεει το εξης:
30 χρονια τωρα μια ομαδα ανθρωπων εχει καταστρεψει μια χωρα κι εσυ εξακολουθεις ακομα και σημερα που δεν εχεις να φας, να τους ψηφιζεις με την ελπιδα οτι ο λυκος εγινε αρνι. Σε δημοσκοπησεις εξακολουθεις να τους βγαζεις πρωτους ενω σου εχουν παρει και το τελευταιο τρυπιο σοβρακο.
Δεν περιμενα να σε ενοχλησει που σε ειπε ο Τσαμης μαλακα και κοροιδο αφου οταν ερθει θα τρεχεις να του ζητησεις αυτογραφο και να του γλυψεις αν προλαβεις το υποτροφικο του τσουτσουνακι.
Ολα τα αλλα μπλαμπλα ειναι να εχουμε να λεμε…Μαλακας εισαι Ελληνα μαλακας θα παραμεινεις…
Ενας οπαδος των Warlord!
[B][SIZE=“5”]DOOMSWORD ΡΕΕΕΕΕ[/SIZE][/B]
Από τον γνωστό:
“I wear a lot of Civil War shirts around that say “Gettysburg,” or “Vicksburg,” or “Appomattox” with crossed flags or words like “Death of an Army.” OR, I’ll wear shirts with photos of “William Tecumseh Sherman” or “Stonewall Jackson.” Not “one” single person ever acknowledges my shirts like, “Hey, that’s a cool shirt.” Oh, my “Rainbow Rising” shirt gets plenty of compliments because of Ken Kelly’s… artwork. Not a lot of LOVE for ‘serious students of the Civil War.’ Even my primary care physician once saw my “Stonewall Jackson” shirt (one of 3 photos that ‘Stonewall’ ever took). So my “doctor” says, “Isn’t that the guy who was offered command of the Northern Army?” I said, “Doc - this is ‘Stonewall Jackson’ for God’s sake, not ‘Robert E. Lee’ !!!.” I get NO LOVE . . . I’m gonna have to post myself wearing my Civil War shirts here on FB, and “you” can be the judge if they are totally awesome or not !!! My “Sherman” shirt went totally unacknowledged today !!! Can you believe that . . . and my hair was “messy” just like his !!! No wonder this country is going down the drain . . .”
Μπορεί κάποιος να τον πυροβολήσει στο κεφάλι παρακαλώ;
Εγώ θα “πυροβολούσα” (με λόγια όχι με σφαίρες) όποιον δε σέβεται την ιστορία του έθνους του. Ο Τσάμης σέβεται την ιστορία της πατρίδας του και πολύ καλά κάνει. Και πολύ καλά και το δείχνει.
συγκινητικη εξισωση τολκι του μεταλα που κραζει τις παπαριες του τσαμη με τον επι 30ετιας ψηφοφορο πασοκ-νδ.
χαντερ σιριουσλι? επιβραβευεις το να κυκλοφορει με μπλουζες του εμφυλιου???
θα λεγες δλδ μπραβο και στον χ ελληνα που θα κανε το ιδιο?
Εσύ Hunter φοράς μπλούζες με τον Καραΐσκάκη για να σε αγαπάει ο κόσμος? Δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά του ενδιαφέρομαι για την πατρίδα μου με το πως μιλάει ο Τσάμης? Αν δεν είναι προσπάθεια για χιούμορ, ο τύπος πρέπει να ναι παρανοϊκός…Ι get NO LOVE λέει…έλεος.
αναλογικα ειναι σαν να κυκλοφορει καποιος με μπλουζακι με τον κολοκοτρωνη και να λεει ο αλλος ααα ο καναρης ειναι αυτος ?
Oι πολιτικές του απόψεις δεν με αφορούν, με πειράζει όμως η συμεριφορά του προς τους οπαδούς.
Εντωμεταξύ βλέπω τώρα στο fb που και ο Τσάμης και οι αυλικοί του εντοπίζουν την όλη “παρεξήγηση” πρόβλημα στο τι ειπώθηκε για τους Kreator. Πραγματικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
μα ΕΙΝΑΙ ενα μερος του προβληματος. το οτι με δυο δισκους περιμενει παντου σολντ αουτ και αμα δεν ειναι σολντ αουτ δεν αξιζει να ερθει ειναι ψωνισμενο και ασεβεια. το οτι βγαζει ασχετη χολη για τους κρεατορ και τους Χ Υ κρεατορ, ειναι απλα κομπλεξ.