Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

To κερασάκι στην τούρτα ήταν αυτό :stuck_out_tongue:

Τριαντα χρονια θελουμε να ερθει και επιμενει ποσος κοσμος ολο αυτο το καιρο, τελικα ερχεται και με τα δεδομενα που ειχε δεν πηγαινε καλα η προπωληση. Και δεν ειναι η μονη συναυλια, πολλες συναυλιες στη Θεσσαλονικη δεν πανε καλα η ακομα χειροτερα μπαινουνε μεσα. Και τωρα πεσανε ολοι να τον φανε επειδη τυχαινει να ειπε την αποψη του αντι να κρυβεται απο τα πιστευω του.
Δεν εχω ιδεα ποιος ειναι ο Ραπτοπουλος, δεν βλεπω τηλεοραση

Υγ. Κανας ανακτησμενος με τις δηλωσεις του Τσαμη που να θελει να αποχωριστει το εισητηριο του; Το μισο διαδυκτιο τον βριζει, μολις ενας πουλουσε εισητηριο.

Από ιστορία βλέπω σκίζετε. Τί σχέση έχει ο δικός μας εμφύλιος (ή αλλιώς συμμοριτοπόλεμος) με τον δικό τους εμφύλιο, ο οποίος έδωσε ένα γερό μάθημα σε όλους τους Αμερικάνους? Ο δικός μας εμφύλιος ήταν ντροπή ενώ ο Αμερικανικός εμφύλιος ήταν μάθημα.

Θα κυκλοφορούσα όμως άνετα με μπλούζα “300”, “ΟΧΙ”,“Κολοκοτρώνη,”, “Καραϊσκάκη”, “Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω” κλπ κλπ

[QUOTE=Getta Robo;1500991]Τριαντα χρονια θελουμε να ερθει και επιμενει ποσος κοσμος ολο αυτο το καιρο, τελικα ερχεται και με τα δεδομενα που ειχε δεν πηγαινε καλα η προπωληση. Και δεν ειναι η μονη συναυλια, πολλες συναυλιες στη Θεσσαλονικη δεν πανε καλα η ακομα χειροτερα μπαινουνε μεσα. Και τωρα πεσανε ολοι να τον φανε επειδη τυχαινει να ειπε την αποψη του αντι να κρυβεται απο τα πιστευω του.
Δεν εχω ιδεα ποιος ειναι ο Ραπτοπουλος, δεν βλεπω τηλεοραση

lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

lol wat

Τυχαίο που ο Tsamis έχει ελληνικές ρίζες?
Δεν νομίζω.

Τουλάχιστον μαγευτικό!
Ελπίζω να συνεχίσουν την καλή δουλειά εκεί κάτω στη Νιγηρία (και να μας στείλουν και τον νέο Γεκινί αν γίνεται).

Αρχίδια ιστορία ξέρεις.

Ο Καραϊσκάκης μια χαρά μπούκαρε στην Πελοπόννησο για να σφάξει τους πολεμιστές του (Αρβανίτη) Κολοκοτρώνη. Φόρα εσύ τη μπλούζα με τη μούρη του, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ :!:

Ον τόπικ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ψάχνω (σοβαρά) εισιτήριο. Όποιος ξενερωμένος, εχω πμ, ας στείλει.

είμαι σε σκέψεις να αποχωρήσω απο το φόρουμ. (οχι οτι προσφέρω και κάτι).
αλλά μπαίνεις εδώ και δεν σου κάνει η καρδιά ρε πούστη μου να το προχωρήσεις…

χμμμ, βασικα τα ιδια ελεγε κ ο angmar αλλα τα ειπε πολυ απλα με μια φωτο, αλλα δε σας αρεσε… παραξενο, αλλα οι ιδιοι που εκραζαν τον angmar με αυτα που λενε εδω κ δυο μερες τον δικαιωνουν. κι ας μην το παραδεχονται ακομα. αμα ο αλλος λεει εχω ξενερωσει, το εισιτηριο ηταν πανακριβο, ο τσαμης μαλακας αλλα τι να κανουμε “πρεπει” να παω να δω γουορλορντ και ας ειμαι σπασμενος κι ας μην περασω καλα, απλα για ν λεει (στους φιλους ή και στον ιδιο του τον εαυτο) οτι τους ειδε, σορρυ κιολας, αλλα ειναι λιγο προβατακι.

σ αυτα που γραφεις, τι ακριβως ειναι που σε ενοχλει τοσο που θελεις να τον πυροβολησεις κιολας? δηλαδη τι σε νοιαζει αμα πιστευει αυτα τα πραγματα? ευκαιρια να κραξουμε οτι πει ε?

#-o τι σχεση εχει ο ελληνικος με τον αμερικανικο???

Για να είμαι ειλικρινής πάντως, εγώ μετά τις δηλώσεις για KREATOR ήλπιζα για αναβίωση κόντρας επικάδων-θρασάδων και σεις ασχολείστε με εμφυλίους και πολιτικά. :frowning:

Οτι σχεση εχουν ολα τα αλλα που λετε.
Το θεμα ειναι οτι θεωρειτε νορμαλ να φοραει ο χ μπλουζα εμφυλιου.απλα τραγικο για μενα αλλα οκ,αποψη μου προφανως.

Μια ερωτηση,αλλα με εντιμη απαντηση παρακαλω!

Οι υποστηρικτες τσαμη θεωρειτε παραλογο να κριτικαριστει και να σχολιαστει αυτη του η δηλωση;περι εκονομικ κραισις μπλουζ και οπαδους που μονο μιλαν και δεν πληρωνουν;

Hunter κατουρησες κι εσυ στο μεγκα;

Δεν είναι μόνο το τι φοράει, αλλά ότι απαιτεί σεβασμό και ΑΓΑΠΗ γι αυτό…

Τελικά μήπως ο Tsamis είναι ο Μασσάδο του Heavy Metal;;;;;

Σας αγαπαω απο τα βαθη της καρδιας μου.

Πραγματικα, παιζει να χωθω με κανα ντου, θελω να ζησω κυρηγμα Τσαμη απο κοντα.

‘‘Yesterday, March 29, I made a significant error in judgment and I took a private discussion public. Obviously, my comments in that context were entirely inappropriate, and even worse, abrasive and hurtful to a lot of people, and for that I sincerely apologize. I mentioned by name a band which is much bigger than us and far more successful, deservedly so, and I was clearly in the wrong. The only reason I did this is because my music was compared to theirs. Naturally, as a simple human being, I am very protective of what I create (in my case, ‘my music’). I am defensive of it as if it were my own child. Nevertheless, this does not excuse my mistake, nor does it give me the right to criticize the work of another band. Even worse, my remarks were insensitive in the sense that it seemed I didn’t care about the financial situation and the very difficult trials people are facing. Please know that I do care deeply and have expressed my concern about that issue numerous times to many people. As the day unfolded, many friends helped me even better understand the context of my remarks and I realized even more how blind and inconsiderate I was in making such horrid remarks. No wonder people were infuriated and enraged. If I were in such a position I would feel the same way. As a human being - indeed just a regular man - I can be very impulsive at times as many of my friends know, especially when it comes to protecting the things that matter to me most, in this case my music. However, as ‘impulsiveness’ can often lead to blind folly, I made a multitude of errors and deeply offended a great many people. I cannot erase what I have already written, nor can I convince anyone to forgive me for any offense that I caused. And although such statements are typically seen as ‘damage control,’ anyone who knows me understands that what I say is from the bottom of my heart with the deepest regret. Thus, my most sincere apologies go out to any and all who I may have hurt.’’

To τερμάτισε.

Ω, θα κλάψω…

χαχ,παιζει να μην εννοει ουτε λεξη. Πιο πιθανο να το γραψε κανας μανατζερ του χωρις καν να τον ρωτησει και να του αλλαξε και το password στο λογαριασμο για να μην γραψει καμια αλλη μαλακια.

και να μην τα εννοει…παλι καλα:!:
ισως να καταλαβε εστω οτι ξεφυγε αρκετα!αυτος ειναι ικανος να βγει και αν δε δει γεματο το μερος να αρχισει να κραζει:p

Μπα,θα το εννοει!Ειναι λιγααααααααααααααακι κυκλοθυμικος…
Το θεμα ειναι οτι μαλλον καταλαβε τη μαλακια του και απεναντι στους ελληνες fans και οτι αυτο που ειπε για τους Kreator ηταν πληρως αντισυναδελφικο…η τον εκαναν να καταλαβει.