Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

Τέλος καλό όλα καλά

Τι;;δλδ δεν ειχε δικιο ο τσαμης;;;δεν ειναι κομπλεξικοι οσοι ειπαν οτι ελεγε οτι να ναι;;

Γελάω που απ’ όλα που είπε αυτό που πείραξε πιο πολύ τους μεταλλάδες ήταν ότι χαρακτήρισε θόρυβο τους Kreator. Δικαίωμά του στην τελική, δε θα ρωτήσει κανέναν.

Το ότι δεν ψήνεται να κάνει το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη για τα 500 άτομα που πλήρωσαν εισιτήριο, το μόνο προσβλητικό και άκρως απαράδεκτο που έγραψε, πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Σταρχίδια μας (σας) στην τελική, βάλτε να ακούσετε το real thing:

\m/

Οι Warlord νεκρή μπάντα είναι, αν παίξουν καλά, έπαιξαν. Για ιστορικούς λόγους θέλει να τους δει ο κόσμος -θέλω να πιστεύω.

Κατά τ’ άλλα, αναμενόμενη η “απολογία”, δε νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας που δεν ήξερε ότι θα γινόταν.

This. Και το “economic crisis blues” (εκει εχω κολλησει εγω, ναι).

Παμε ρε Κωστα Πρεκα!:lol::lol::lol:#-o#-o#-o

δηλαδη οι Doomsword που ειναι καργα επηρεασμενοι απο Warlord (μεταξυ πολλων αλλων φυσικα) ειναι το REAL THING και οχι το Black Mass πχ ? δεν παιζει να με κανεις να πω κακια για την ιταλικη μπανταρα που την παρακολουθω απο τον πρωτο δισκο, αλλα ειναι ακυρο αυτο που ειπες. μουσικα καθαρα κ οχι σαν ατομα, τονιζω. γιατι σαν ατομα οκ, προτιμω μια κουβεντα με το μαστροθανατο παρα με τον τσαμη…

Ποιος είναι αυτός?

Real thing στο λαηβ. Ζωντανή μπάντα. Κάνει την κάβλα της. Θέλει να ακουστεί. Έχει την σπίθα. Θα ερχόταν για 5 άτομα. Δισκογραφεί. Αναπνέει.

Οι Warlord, άσχετα αν βγάζουν δίσκο, είναι νεκρή μπάντα. Το ίδιο ας πούμε και οι Ashbury που είναι και επίκαιροι. Καλή φάση το λαηβ τους αλλά ως εκεί.

Όλα αυτά με τα μακρινά reunions κτλ κτλ, όσο και να γουστάρουν οι συναυλιόφιλοι, ειναι ξαναζεσταμένο φαγητό, είτε θέλει κάποιος να το παραδεχθεί, είτε όχι.

Μπορεί εγώ πχ να πήγα Psychotic Waltz, αλλά τι έχει να λέει. Μπορεί να πήγα Faith No More, αλλά τι έχει να λέει. Ή αντίστοιχα, μπορεί να μην πήγα Mayfair. Και οι 3 έπαιξαν γαμάτα, αλλά δεν είναι το real thing. Είναι κάποιοι μουσικοί (ενδεχομένως και διαφορετικοί στην πλειοψηφία τους) που αναπαράγουν με τα μουσικά τους όργανα αυτά που έπαιζαν μικροί.

Όπως ξαναείπα, θέλω να πιστεύω ότι όποιος πάει να δει Warlord το κάνει συνειδητά για ιστορικούς λόγους. Κάτι απόλυτα θεμιτό.

Κάπως έτσι το βλέπω κι εγώ

ετσι ναι, συμφωνω, πριν ακουστηκε πολυ γενικο αυτο που ειπες.

το για ιστορικους λογους εξαρταται, καθοτι υπαρχει και νεος δισκος στα σκαρια…

ποσο γαμαει να μην ασχολεισαι με τους “μουσικους”, οτι μπαρουφα και να πουν, ουτε απογοητευεσαι ουτε τιποτα :smiley:

Διχως ειρωνια, προτιμαω να ακουμπαω τα χρηματα μου σε “πεθαμενους” η εξαφανισμενους καλλιτεχνες απο το προσκυνιο, που γουσταρουνε και μπορουνε να αποδωσουνε αυτο που αρεσει, παρα καλλιτεχνεναδρες με γενικη εισοδο 60? και με μπουρδες κυκλοφοριες τα τελευταια εικοσι χρονια επειδη εχουνε το brand name τους στα εξωφυλλα τους.
Αν θα παιξουνε φιλοτιμα ανταξια της πολυχρονης αναμονης μας, η ερχοντε για αρπαχτη, μονο ο χρονος ξερει. Ελπιζω στο πρωτο.
Υγ. Γινομαι κουραστικος, αλλα ψαχνω τρια εισητηρια για την συναυλια των Warlord στην Αθηνα. Οποιος θελει να αποχωριστει το δικο του στην ονομαστικη αξια του, στειλτε μου ενα προσωπικο μηνυμα.

βεβαια πολλες φορες βλεπεις κατι “ξεχασμενους” που ξαναπαιζουν και κοβουν κωλαρακια ετσι απλα, κανοντας διαφορους νεους κ ενεργους" να φαινονται απλα πολυ “λιγοι”. πολλες φορες ισχυει αυτο που λες, αλλα δεν ειναι κανονας.

ε καλα, αυτο μπορει καποιος να το πει για οποιαδηποτε μπαντα “νεκρη”, ή “ενεργη” που παιζει για πανω απο x ετη.

αν οι warlord βγουν κ παιξουν οπως οι heir apparent το 2006 ή οι fifth angel, τί σημασια εχει (σαν liive εννοω) αν επαιζαν ή οχι τα προηγουμενα χρονια?

καλα τωρα κουβεντα να γινεται… ο καθενας εχει αλλη γνωμη για αυτα. αλλοι πανε σ αυτα τα live κ αλλοι βλεπουν dvd, αλλοι αγοραζουν τους reunion δισκους κ αλλοι τα κατεβαζουν. στο ιδιο φορουμ γραφουν ολοι οποτε, κουβεντα να γινεται…

Δλδ από όσα είπε χτες, μόνο για το Kreator ζήτησε συγνώμη ε; Για τα economic crisies blues, και why bother playing in front of 500 people μόκο;;;

Μα για αυτά ζήτησε συγνώμη κυρίως. Μίλησε για τη κατάσταση στην Ελλάδα. Μίλησε και για τους οπαδούς. Για όλα μίλησε.

Μη το τραβάτε άλλο παιδιά. Δεν σας έθιξε τη μάνα, ούτε παίρνεται ποσοστά από τους Kreator

Γιατί δεν διαβάζεις πρώτα αυτά που έγραψε?

Even worse, my remarks were insensitive in the sense that it seemed I didn’t care about the financial situation and the very difficult trials people are facing. Please know that I do care deeply and have expressed my concern about that issue numerous times to many people. As the day unfolded, many friends helped me even better understand the context of my remarks and I realized even more how blind and inconsiderate I was in making such horrid remarks.

indeed ζήτησε συγνώμη για όλα.

εγώ πάντως την έχω ακόμα την απορία που εξέφρασα πριν. εφόσον ο ίδιος παραδέχτηκε ότι μίλησε άσχημα κι έκανε λάθος κτλ κτλ, αυτοί που ξένησαν με αυτά που είπε και τα κατέκριναν παραμένουν παράλογοι και κομπλεξικοί ή όχι?

κι επειδή κάποιοι συμφωνούσαν με αυτά που έλεγε, τώρα θα τον εκθειάσουν σαν μεγάλη ψυχή που ξέρει να αναγνωρίζει τα λάθη του ή θα τον κράξουν σαν κωλοτούμπα???

και ,όχι γκέτα ρόμπο, δε πουλάω το τίκετ και θα πάω στο λάιβ κι ας διαφωνώ με τις μαλακίες που λέει :stuck_out_tongue:

στοιχημα στο λαιβ οι μισοι θα φορανε μπλουζες απο επικ μπαντες και οι αλλοι μισοι μπλουζες kreator :lol:

Εγώ συμφώνησα με τον τρόπο που δείχνει τον πατριωτισμό του και αυτά που έλεγε για τις μπλούζες. Άλλωστε δεν χρειαζόταν να ζητήσει συγνώμη για αυτά.

Τα άλλα που έλεγε για Kreator κλπ ήταν υπερβολικά εννοείται. Δεν συμφώνησα, αλλά έπεσαν όλοι να τον φάνε λες και εμείς όλοι δε λέμε μαλακίες που και που

Τέλος καλό όλα καλά.

Και στοίχημα ότι αν ο Τσάμης αρχίσει τίποτα γραφικότητες και τίποτα “DeMaio” λόγους, παίζει να παιχτεί ακόμα και ξύλο ανάμεσα σε die hard fans και ανάμεσα σε όσους κράζουνε…φαντασιώνομαι σκηνικά 80ίλας…

και μετά όλοι χωρίς ανάσα:!:

ο Εσταβίγιο ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης στα early 80ς!!! ξεθάβω άλμπουμ πανίνι μαζί με λιωμενη μπλούζα kreator…