δε ξέρω τι μου λέτε, εγώ θα είμαι με μπλούζα war dance πάντως.
Και εγώ…
:lol::lol::lol::lol:
Άλλα δεσμεύτηκες φίλε σε περίπτωση sold out…[-X
είμαι κωλοτούμπας
Μπλούζα War Dance με eyeliner!!!
Συγγνωμη, υπεθεσα οτι θα ξερεις, υπεθεσα απο τα γραφομενα σου οτι θα εισαι απο κεινους τους τυπους που παιρνουνε τηλεφωνο στο Ραπτοπουλο και το Μυρτσο (ραδιοφωνικες περσονες στα ραδιοφωνα της Σολουν)
‘‘Επιμενει ποσος κοσμος’’…ποσος κοσμος επιμενει βρε πασα μου ολο αυτο τον καρο για να ερθουν οι Warlord…134 ατομα ειναι ενεργοι στο γκρουπ του μπουφου…ποσοι απολους αυτους ειναι Θεσσαλονικεςι, Βουλγαροι, Σκοπιανοι, Θεσσαλοι, Μακεδονες, Ηπειρωτες, θρακιωτες για να εχει δικαιωμα ο καθε βλακας να μιλαει για all talk no ticket fans? Δε βγαινουν τα νουμερα, νιωσε.
Το αν μπαινουν μεσα οι συναυλιες στη Θεσσαλονικη ειναι παντελως αδιαφοροο. Η καθε μπαντα εχει το κοινο της. Αν οι Nightstalker πχ μαζευουν μεχρι 500 ατομα στο Eightball, ε, εχουν 500 οπαδους στη θεσσαλονικη, δε θα γεννησουμε απ’το πουθενα στονερ φανς για να γεμισει η μπαντα το Μπλοκ33, και σιγουρα δε φταινε αυτοι οι 500 επειδη δεν υπαρχουν αλλοι 500 να μοιραστουν την καβλα τους…τοσο απλα ειναι τα πραγματα…το οτι 25 facebook friends και αλλοι 20 Εξκαλιμπερς ζητησαν απο τον Τσαμη να ερθει να παιξει Θεσσαλονικη δεν τους κανει all talk no tcket fans, εκτος αν πιστευει κανεις οτι ο Λεανδρος ο Επικος και το υπολοιπο crew δεν εχουν ποαρει εισητηριο απο τη 2η μερα κυκλοφοριας ξερω γω.
Οn a side note, το να θεωρει κανεις προπωληση 500 εισητηριων ενα μηνα πριν σε χεβι μεταλ λαιβ στη Θεσσαλονικη απογοητευτικη εως μειωτικη για το προσωπο του, δειχνει γι’αυτον οτι εκτος απο κομπλεξικος και γκομενιτσα, ειναι και βλακας με μειωμενη αντιληψη της πργματικοτητας
[B][SIZE=“3”]ΛΟΛ[/SIZE][/B]
Μπλουζάκι χρυσή αυγή έχεις;
+100000
[B][SIZE=“7”]ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!![/SIZE][/B]
[B][SIZE=“5”]Πολύ αστείο. Πρέπει να είσαι πολύ βλήμα πάντως.[/SIZE][/B]
:thumbdown:
Επειδή είμαι βλήμα, μπορείς να μου εξηγήσεις τη διαφορά μεταξύ ενός μουσουλμάνου κι ενός μουσουλμάνου ισλαμιστή γνωστή και ως η διαφορά της μέρας με τη νύχτα;
πάντως,αν και είναι εντελώς οφ τόπικ και το χουμε γαμήσει το θέμα, δε ξέρω τι μάθημα ήταν ο εμφυλίος, το μόνο σίγουρο είναι ότι ήταν ο λόγος που πέθαναν 600.000-700.000 άνθρωποι. οπότε ίσως, λέω ίσως, να μην είναι τόσο γαμάτος και πατριώτης όποιος φοράει μπλούζα του εμφυλίου.
αλλά εγώ είμαι και παράλογος, έδωσα 250 ευρώ για να δω από κοντά το γυάλινο μάτι του αρχηγού.
Δε λες καλά που δεν πέτρωσες και είσαι ακόμα ζωντανός…
Άσε φίλε. Έχω ζήσει στο εξωτερικό συνολικά 7 χρόνια. 3 ΗΠΑ και 4 Βέλγιο. Έχω γνωρίσει ίσα με 200 μουσουλμάνους (Αιγύπτιους, Πακιστανούς, Τούρκους, Νιγηριανούς, Σύριος και Ιορδανούς). Γαμώ τα παιδιά όλοι τους. Ήσυχοι άνθρωποι με τα πιστεύω τους, τα ραμαζάνια τους και τις προσευχές τους. Δεν ενοχλούσαν κανέναν.
Οι ισλαμιστές ζουν στα βουνά. Όπως τα ζώα. Οι ίδιοι μου τα έχουν πει, όπως επίσης μου έχουν πει και άλλα πολλά. Εννοείται ότι ο ισλαμιστής είναι μουσουλμάνος (κατά βάση) αλλά έχει άλλο δόγμα.
εχει κουρασει αυτο το πραμα με τα σχολια εδω μεσα…λες και ειπε ο harris γαμω τους μεταλλικα ενα πραμα…
νταξη οτι ο τσαμης εχει οτι να ναι αποψεις το καταλαβαμε εδω και καιρο…
Επειδή μάλλον δεν ξέρεις καλά ιστορία και δυστυχώς δεν μπορώ να σου την αναλύσω σε ένα ποστ, θα σου πω μόνο το ρεζουμέ:
Το τέλος του Αμερικανικού εμφύλιου έφερε την ολοκληρωτική κατάρρευση ΚΑΘΕ νόμου σχετικά με τη σκλαβιά και τον γενικότερο ορισμό του σκλάβου. Οι σκλάβοι κατά κάποιο τρόπο έγιναν εργάτες και απέκτησαν δικαιώματα.
Αν πας ποτέ Αμερική θα καταλάβεις πως αντιμετωπίζουν (ιστορικά) τον εμφύλιο
Να μεταφερεται το θεμα απο τους Γουορλορντ και τις παπαριες του Τσαμη στον Αμερικανικο Εμφύλιο και το Ισλαμ! Μονο στο ροκινγ.γρ
Δεν ξέρεις τι σου γίνεται και θες να κάνεις και μαθήματα ιστορίας.
Η αραβική λέξη «ισλάμ» (αραβικά: إسلام ) σημαίνει «υποταγή»,και χρησιμοποιείται από τους μουσουλμάνους ως «υποταγή στον Θεό» και εκείνοι που αποδέχονται την θρησκεία του ισλάμ (τη στάση υπακοής, εξάρτησης και αφοσίωσης στον Θεό) ονομάζονται μουσλίμ (muslim), που σημαίνει «υποταγμένος» δηλαδή:«υποταγμένος στον Ύψιστο».
Το Ισλάμ δεν έχει μόνο θρησκευτική αλλά και πολιτική υπόσταση, όπως και άλλες θρησκείες. Έχουν χρησιμοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα διάφορες ονομασίες για να το προσδιορίσουν, όπως «Ισλαμισμός», «Μουσουλμανισμός» και «Μωαμεθανισμός». Ο τελευταίος όρος θεωρείται απορριπτέος από τους μουσουλμάνους μιας και θεωρούν εαυτούς όχι λάτρεις του Μωάμεθ αλλά απλώς ακόλουθους της διδασκαλίας του.
Τα υπόλοιπα για ζώα που ζουν στα βουνά είναι αχαρακτήριστα και φανερώνουν ημιμάθεια, προκατάληψη και ισλαμοφοβία.
Πες μας και για το συμμοριτοπόλεμο τίποτα.
αν έλεγε ο harris τέτοιο πράγμα ο πόνος θα ήταν μεγάλος:p:p
Επετρεψε μου να ξερω εγω καλυτερα απο σενα αν γνωριζω απο ιστορια η οχι.
Κατα τα αλλα επιμενω οτι το να φοραει καποιος μπλουζες που αναφεροντε σε τετοιες καταστασεις ειναι ψιλοεμετικο.
Ειναι προφανες βεβαια οτι υπαρχει μια διαφορα αποψεων γενικα,γιατι με το να λες οτι θα φοραγες μπλουζα οταν γυρισω θα τους γαμησω τα χεις πει ολα.