Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

Η διαφορά μεταξύ εμού και εσού είναι ότι εσύ επέλεξες να κάνεις copy paste κάτι που βρήκες στο ίντερνετ και καλά να με διδάξεις, ενώ εγώ έχω φάει 7 χρόνια στο εξωτερικό και αυτά που λέω μου τα έχουν πει φίλοι μου μουσουλμάνοι.

Ότι λέω ισχύει. Δεν ασχολούμαι άλλο.

Και ποιο ονομα επελεξες για παπας;

μπερδευτηκα. και με τους Ταλιμπαν που ζουν και αυτοι στα βουνα σε τι διαφερουν ? στο υψομετρο ?

Πάντως πριν ξεκινήσεις τη δική σου θρησκεία καλό θα ήταν να μάθεις σωστά τα ονόματα των ανταγωνιστών για να μπορέσεις να καθοδηγήσεις το ποίμνιο.

Περιμένουμε με αγωνία να μας πεις ποιος φίλος σου σου έμαθε για τον συμμοριτοπόλεμο.

χαχαχα.ελεος.ειχα καμια μερα να μπω.και λεω τι εγινε.χαχα.πολεμο εχουμε.χαχα

παντος ο μπιλαρας θα εχει να λεει οτι το εκανε το σολντ αουτ στο γκαγκαριν.εδω δεν εκαναν οι iced earth.τι να λεμε τωρα.χαχα.

αναμένουμε ανακοίνωση jon schaffer οτι δεν θα ξαναέρθει ελλάδα γιατί δεν έγινε sold out…

Αυτο με τα facebook groups δεν εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα. Ουτε το ποιος λεει σε ποια κοινοτητα οτι θα παει εκει ουτε τα twitters ουτε τιποτα. Οχι στην Ελλαδα δηλαδη, αλλου πολυ πιθανο να ισχυει. Θα εμενες εκπληκτικος οπως εμεινα και εγω ποσος κοσμος “χαμενος” συναυλιακα εδω και πολλα χρονια εχει παρει εισητηριο και θελει να παει στη συναυλια. Τουλαχιστον για Αθηνα, γιαυτο και το τονιζα προηγουμενος.
Αυτο για τις συναυλιες ειναι δυστηχως γενικοτερο πανω απο παρα πολλα συγκροτηματα, “χαμηλοτερου” βεληνικους απο τα “μεγαλα ονοματα”. Αν κοιταξεις επερχομενες η και προηγουμενες συναυλιες θα δεις πως εχουνε υπαρξει πολλες και μεγαλυτερες συναυλιες στην επαρχεια απο οτι στη Θεσσαλονικη. Τιμητικο και ομορφο για εκει, λυπηρο για πανω.
Και ναι, ο μεσος ορος των καλλιτεχνων/συγκροτηματων απο το εξωτερικο προμηθευεται τα εισητηρια απο νωρις. Κατι μαλλον σπανιο στην Ελλαδα απο παντα.
Δεν νομιζω οτι ειχε καποια “κακη” προθεση για αυτα που ειπε, μου εδωσε την εικονα του μαλλον απογοητευμενου για αυτα που προσδοκουσε να αντικρισει, οπου ειχε επαφη μονο διαδυκτιακα απο facebook/emails και τα εβγαλε λιγο διαφορετικα απο οτι θα περιμενε/αντιλαμβανεται κανεις. Εχοντας υποψην την πορεια και βιωματα του. Οπου δυστηχως γιαυτον δεν ητανε ουτε το αλκοολ ουτε τα ναρκωτικα ουτε τα κακα κοριτσια.
Τελος παντων δεν με νοιαζει ο καθενας τι θελει να πιστευει η το πως περνει τα δεδομενα απο γυρω ολα αυτα, οπως νομιζει κανεις πρατει. Τρελενομαι ομως οταν του αφηνανε σχολια τυπου εχω εισητηρια και θα τα φαω αντι να ερθω να σε δω, θα σε καψουμε πριν μπεις μεσα η θα μπορουκαρω με αλυσοπριονο στη συναυλια, και εγω πασχιζω για κανα εισητηριο.

Προσπαθησα ομως :frowning:

Σεβαστό. Σεβαστή είναι, όμως, και η άποψη του κάθε ένα που πληρώνει τριάντα ευρώ, εν καιρώ κρίσης, για να δει ένα συγκρότημα και να πραγματοποιήσει ένα απωθημένο χρόνων. Βέβαια τα ποστ του τύπου “θα σε κάψουμε ζωντανό ρε!” ή “φάε τα σκατά μας!” ούτε μας κολακεύουν σαν λαό ούτε είναι να τα παίρνει κανείς στα σοβαρά (κοινώς κάτι τέτοιοι τύποι είναι τσάμπα μάγκες, λένε για να λένε) ούτε καν είναι η πλειοψηφία των (αγανακτισμένων) οπαδών. Κι εδώ που τα λέμε, αμφιβάλλω κι αν είναι οπαδοί. Πιθανόν να ‘ναι τίποτα “μπαχαλάκηδες του φβ” (προκαλούν για να προκαλέσουν), ή τίποτα θιγμένοι “τρου”-μεταλάδες. Άσε ρε. Απόλυτα κατανοητό που θες να τους δεις. Και επίσης απόλυτα λογικό να αναρωτιέσαι πως απ’ όλους τους “θιγμένους” οπαδούς δεν βρέθηκε ένας να μετανιώσει που θα πάει. Εμένα αυτό μου λέει ότι στα λόγια είμαστε μανούλες (αντί του “all talk no ticket fans”). Τέλος πάντων, οι περισσότεροι λογικά θα πάνε για “ιστορικούς λόγους” και όχι για τον Τσάμη και τον κάθε Τσάμη, όπως είπε κι ένας συμφορουμίτης. Αλλιώς θα είναι (είμαστε) μαζόχες. Διότι δεν παύει να είναι ασέβεια αυτό που είπε για τους πεντακόσιους που πήραν εισιτήριο και ενδεχομένως η παρουσία αυτών των πεντακοσίων να έχει αντίκτυπο στην απόδοση του συγκροτήματος. Αυτή μόνο επαγγελματική συμπεριφορά δεν την λες. Και ναι, για μερικούς ο επαγγελματισμός μετράει περισσότερο κι απ’ τη μουσική αυτή καθαυτή. Έτσι έχουν τα πράγματα.

Ασχετο με το θεμα αλλα οντως αλλο μουσουλμανος αλλο ισλαμιστης. Τα περι ζωων και βουνων ειναι βλακειες προφανως, αλλα ισλαμιστης ειναι βασικα πολιτικη θεση, αναλογη αυτου που λεμε “φονταμενταλιστης” για τους χριστιανους, με λιγα λογια Ισλαμιστης ειναι αυτος που υποστηριζει την εφαρμογη της Σαρια (ιερος νομος των Μουσουλμανων) στην διακυβερνηση του κρατους.

Σορυ για το οφ.

νννννναι. και μεχρι το 1970φευγα δεν επιτρεποταν να καθισουν στο λεωφορειο.

Yποκριτικα τον αντιμετωπιζουν.Συμβολο της ελευθεριας των κακομοιρων νεγρουληδων και τα ρεστα. Η σκλαβια τερματιστηκε στην Αμερικη επειδη πλεον τα ηνια στην οικονομια επαιρνε η βιομηχανικη παραγωγη και ο καλος προεδρος με τα επισης αγια παιδια των εταιρειων χρειαζονταν καταναλωτικα ενεργο πληθυσμο και οχι σκλαβους χειρωνακτες στα χωραφια.

Και αυτο που σου λενε ολοι τοση ωρα δεν ειναι το οτι ειναι επιληψιμο να φοραει μπλουζες του εμφυλιου ο μπιλλακος,το παραλογο ειναι ενας ανθρωπος 40 χρονων να μυξοκλαιγεται στο φβ “ΦΟΡΑΩ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΠΟΥ Μ’ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ Μ ΑΓΑΠΑΕΙ,ΑΝΕΒΑΖΩ ΣΤΟ ΦΒ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΗΚ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ”. Δηλαδη αν δεν αντιλαμβανεσαι τη σηψη τι να πω.

“Πεσανε ολοι να τον φανε”. Ναι ρε φιλε,αν πεταει τετοιες αισχροτητες και ΚΥΡΙΩΣ εχει μια σταση “γυφτοι Ελληνες σας κανω τη ΧΑΡΗ να φερω τους Warlord την κορυφαια μπαντα εβερ στην θλιβερη χωρα σας και μιλατε κ απο πανω” (οπου μιλατε = δεν εχετε κανει σολντ αουτ 1 ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ,ποσο πιο αγαπησε με μπαμπα) να πεσουν ολοι να τον φανε και να χορεψουν και πανω απ το πτωμα του.

[SPOILER][/SPOILER]

…και αμα γυρισεις στο θρεντ,πλιζ,μη μας γαμησεις…

Ον τοπικ,οι Warlord,με ολο το σεβασμο στα εξαιρετικα κομματια που εχουν γραψει, φαινεται οτι απο μια χουφτα γραφικους ξεθαφτηκαν και (περαν απο οσους θα πανε για ιστορικους λογους) απο μια χουφτα γραφικους [U]αυλικους [/U]συντηρουνται και τους δινεται και το δικαιωμα να μιλανε λες και κοιτανε τους φανς απο την κορυφη του κοσμου,ενω εξω απο 2 χωρες δεν υπαρχουν. Τι ωραια που θα ηταν ρε μπιλλακο αν γνωριζες τη θεση σου στο μουσικο στερεωμα και ερχοσουν να παιξεις 2 τιμια λαηβ για τους ανθρωπους που φαγανε την παναγια τους για να ρθεις,οπως εγινε και με τοσες αλλες μπαντες του μεγεθους των Warlord.Οσοι πατε απολαυστε War Dance και τη Ντουμοσπαθαρα,απολαυστε τις μουσικες των Warlord και σε περιπτωση που παει να ανοιξει το στομα του ο Τσαμης χερια στα αυτια και “Μμμμμμμμμ” μεχρι να το βουλωσει.

Private Joker- respect

bump γιατι τετοιο διαμάντι θρεντ δεν πρεπει να ξεχνιεται τοσο γρηγορα!

Περα απο παπαριες του Τσαμη και την αναμονή ορισμένων να δουνε ενα συγκροτημα-θρυλο στην Ελλαδιτσα μια παρατηρηση!

Ο μπασιστας με τον οποίο έρχονται οι Γουόρλορντ είναι εδω και αρκετα χρόνια μπασιστας του Στεφανακη του Βάιου που μας επισκεφτηκε και πρόσφατα! :smiley:

Μόνο που τώρα θα δει το sold out που δεν είδε με τον Vai :stuck_out_tongue:

καλα δε βρεθηκε κανεις να πει στο Τσαμη οτι sold out στη σαλονικα κανουν μονο οι manowar και οι james.

Βρηκε και ο blackie ευκαιρια να την πει στους Θεσσαλονικεις. Τσαμηδες ζουν αναμεσα μας

Τώρα πήρα χαμπάρι τι έγινε. Επικός ο τύπος όντως, όνομα και πράγμα δλδ.

Οι ΘΕΟΙ ειναι τρια εκατομμαμυρια ετη φωτος μπροστα απο αυτον τον σαχλαμπουχλα! :lol::lol::lol:
Και που θα κανει σολντ αουτ στην μικρη μας Θεσσαλονικη, επιτευγμα να το θεωρει διοτι σολντ αουτ δεν κανανε μπανταρες που τον μηδενιζουν!

sold out = paok ,sthn thessaloniki

ε;

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.