ανταλασω εισιτηριο 2ης μερας με πρωτης και σου δινω
και 2 ευρω.
Τα πρώτα εισιτήρια (για Θεσ/νίκη) ήταν στα 25? μάλλον. Τώρα πήγαν στα 30.
Ναι, ισχύει αυτό.
Το τραγικό δεν είναι όλα αυτά τα απαράδεκτα που είπε ο Τσάμης αλλά το ότι οι περισσότεροι θα πάνε στη συναυλία καθότι έπεισαν τον εαυτό τους ότι η γελοία συγνώμη που δήλωσε είναι αρκετή και έτσι όλα είναι οκ! Δικαιωμά τους βέβαια αλλά μετά μη περιμένουμε να μας δείχνουν σεβασμό οι καλλιτέχνες όταν απλά με μια συγνώμη οι οπαδοί τους συγχωρούν τα πάντα! Η γνωστή Ελληνική νοοτροπία που όπως είπαν και άλλοι φίλοι, εφαρμόζεται και στα πολιτικά κλπ εφαρμόζεται δυστυχώς και εδώ. Είμαι σίγουρος οτι και οι Wasp να ξανάρθουν πάλι θα υπάρξουν αρκετοί που θα τρέξουν να αγοράσουν εισιτήριο! Κανονικά οι διοργανωτές θα έπρεπε αν σεβόντουσαν τον εαυτό τους και τους πελάτες τους (που δεν βέβαια) θα είχαν ακυρώσει την συναυλία ως ένδειξη διαμαρτυρίας και ο κόσμος θα επέστρεφε τα εισιτήριά του για να μάθει αυτός ο τύπος να έχει περισσότερο σεβασμό άλλη φορά αλλά βέβαια ποτέ δεν έμαθε ο Έλληνας να είναι συνειδητοποιημένος καταναλωτής/πελάτης.
Δεν είναι σωστός ο χαρακτηρισμός “πελάτης” όταν μιλάμε για τέχνη.
Ένα όνειρο ζωής για πάρα πολλούς ανθρώπους επιτέλους πραγματοποιείται, χάρη στις συναυλίες των Warlord.
Και σε τελική ανάλυση, σε όποιον δεν αρέσουν ας μην πάει…
Εμείς θα πάμε και θα τιμήσουμε.
έλεος δλδ. ντάξει ,είπαμε κοροιδία αλλά το χέσαμε το θέμα…
πωλείται τίκετ σαββάτου. όποιος το ζητήσει πρώτος εδώ,μη με πήξετε στα πμ.
εγω!!!
καλημέρα
Δεν ξαναμπαινω οπουδηποτε πρωταπριλια, ηθικο διδαγμα.
Μια χαρά σωστός είναι και όταν μιλάμε για τέχνη και όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο. Είσαι οπαδός, είσαι ΚΑΙ πελάτης. Παράδειγμα: στο Rodeo έχω πάει μόνο μια φορά στη ζωή μου, στους Melvins. Θεωρούσα τη συναυλία άχαστη, γι’ αυτό και πήγα, παρ’ όλο που είχα ακούσει για την τραγικότητα του χώρου (την είδα και με τα μάτια μου). Από τότε, δεν ξαναήγα πουθενά, αν και ήρθαν εκεί ονόματα που ήθελα να δω. Το ίδιο κάνω και τώρα με το 6 D.O.G.S. από τότε που ουσιαστικά δεν είδα Truckfighters. Αν δε μου προσφέρουν ανθρώπινες συνθήκες να παρακολουθήσω το live, να πάνε να γαμηθούνε :). Για ελάχιστα συγκροτήματα θα το παρέβαινα αυτό. Κανονικά, δε θα έπρεπε για κανένα, αλλά το φανμποϋλίκι δεν κόβεται.
Για να είμαι και on topic, η δεύτερη μέρα θα έπρεπε να έχει 25, όχι 28.
Να ρωτήσω και κάτι. Δηλαδή, θα έρθουν με [B]Mark Zonder[/B];
Εννοείται!
[QUOTE=pantelis79;1501976
Να ρωτήσω και κάτι. Δηλαδή, θα έρθουν με [B]Mark Zonder[/B];[/QUOTE]
Ιδρυτικό μέλος. Δεν θα μπορούσε να λείπει.
κοιτα, βασικα…στη music box για τους doomsword δε νομιζω να τους κοστισε καν αυτα τα 2 ευρω στην τελικη… 2*1.200(ατομα περιπου)=2.400. εσυ τι λες, οτι κοστιζει 2.400 ευρω για ν ερθουν ν παιξουν οι doomsword?
εσεις που λετε να ηταν 20 ευρω η δευτερη μερα και 20 ευρω στη θεσσαλονικη, πατε καλα? ειναι πολλα τα αεροπορικα απο αμερικη και μπορει ν μην τους φερνουν απο αμερικη, αλλα οι ελληνες φανς πρεπει να τα πληρωσουν 3 φορες αυτα τα αεροπορικα…
τελικα την τιμη ανεβαζουν τα σαπορτ? ισως η μπαντα του διοργανωτη ζητησε πολλα απο τον εαυτο του, ισως ζητησε τοοοοοσα πολλα ο τσαμης απο την εταιρεια, ή απλα οι τυποι στη music box ξερουν οτι ο ελληνας σκεφτεται οτι “στη μουσικη δεν υφισταται ο ορος πελατης” οπως ειπε ενας φιλος πριν?
μακαρι να ειχε ζητησει τοσα πολλα ο τσαμης - με την εννοια, μακαρι τα λεφτα ν πηγαινουν στους καλλιτεχνες, αλλα τελικα οι μαλακομεσαζοντες ειναι αυτοι που τα παιρνουν χοντρα.
περιπου 100.000 ευρω θα δοθουν απο τον κοσμο για τα τρια αυτα λαιβ. και μην ακουμε αλλες μαλακιες για φορολογιες και καλα ακριβοι συναυλιακοι χωροι και ακριβα αεροπορικα απο “αμερικη” και ζητανε τοσα οι καλλιτεχνες και “εμεις μπαινουμε μεσα με το up the hammers και τα αλλα μεταλ λαιβ αλλα το κανουμε επειδη γουσταρουμε” κτλ…
στην τελικη μαγκια σας, αλλα μη μας το παιζετε ηρωες και αδικημενοι. αν βαζατε 20 ευρω τα εισιτηρια για 3 λαιβ απο την αρχη, ενδεχομενως κ 4 λαιβ αμα ηταν 20, θα βγαινατε χαμενοι? λεω 20 αλλα και παλι πολλα ειναι. και crimson glory που τους φερατε με 30 σε αλλες ευρωπαικες χωρες 18 ειχαν. αμα πεις στο γερμανο και τον ολλανδο 30 ευρω warlord ή crimson glory ή virgin steele, οσο και ν του αρεσουν απλα θα γελασει και θα σου πει, να! παρε 3. αλλα εμεις δε θελουμε να σχετιζουμε τους ορους φαν - πελατης…
δυστυχως για αλλη μια φορα βρεθηκαν πολλοι που εσκασαν τα λεφτακια τους δινοντας ευκαιρια στις εταιρειες ν κανουν ο,τι γουσταρουν κ σε επομενα λαιβ. αμα τους δινετε, αυτοι θα ζητανε κι αλλο, μη διαμαρτυρεστε ομως οσοι πηρατε ή θα παρετε εισιτηριο. εσεις τους δινετε το δικαιωμα να σας ζητανε οσα θελουν.
οσοι δεν εχουν προβλημα με το να δωσουν 30 ευρω, οκ… οσοι ομως εχουν προβλημα αλλα συνεχιζουν να το κανουν απο λαιβ σε λαιβ, τι περιμενουν? περιμενουν να φτασει η μερα που θα εχουν δει τα παντα και δε θα θελουν αλλο λαιβ? περιμενουν να φιλοτιμηθουν η diidi, η music box και η αλλη η μπουζουκομεταλ πως τους λενε να κανουν καλυτερες διοργανωσεις? ωραια, αντε περιμενετε…
μακαρι να ερχομουν κι εγω warlord. θα ηθελα πολυ να τους δω στο gagarin, οπως και iced earth πριν κανα χρονο ηθελα να δω στο ιδιο μερος και οζζυ στη μαλακασα, αλλα μετα απο μερικες φορες που τους αφησα να μου πιασουν τον κωλο στο παρελθον, προσπαθω να κανω κατι για ν σταματησει η αισχροκερδια σε αυτον τον χωρο μη-πηγαινοντας οσο το δυνατον ακομα και σε αγαπημενες μπαντες.
28*1.200= 33.600. Εσυ τι λες,αξιζει 33.600 για να ερθουν οι Warlord? (αν θελεις να το παμε ετσι)
να το παμε ετσι? δηλαδη πως? αρχηγε μου, απο αυτα που εγραψα καταλαβες να εννοω κατι διαφορετικο απο αυτο που λες? δεν υποβιβασα καμια μπαντα. ουτε λεγοντας “τοσο αξιζουν” εννοουσα καλλιτεχνικα. σαν εξοδα για το λαιβ εννοουσα. προφανως το ιδιο πραμα με μενα εχεις στο μυαλο σου, αλλα ισως δεν το ειπα με τροπο ετσι ωστε να γινω κατανοητος. αν δεν καταλαβες τι εννοουσα να το ξαναπω κι εδω. ΟΧΙ δεν ειναι τοσο το κοστος, ειδικα οταν μιλαμε για δευτερη μερα οπου δε 8α πληρωσουν ουτε λεωφορειο για ν τους φερουν. ΤΟΣΟ ειναι το ποσό που οι διοργανωτες ξερουν οτι θα δωσουν οι καυλωμενοι οπαδοι ειτε τους ενοχλει ειτε οχι. για τα 2.400 ευρω ειρωνικα το ειπα προς απαντηση μερικων σελιδων πριν, οπου ειχε αναφερθει οτι για 30 ευρω δεν τα δινεις μονο για warlord, ειναι και οι doomsword οποτε οκ ειναι 30 (???)…
Πόσα θέματα έχει ανοίξει αυτή η συναυλία. Πόσα…
Τα παλιά χρόνια πηγαίναμε στις συναυλίες σαν τους Γαλάτες στα ρωμαϊκά οχυρά. Τα ξεκαλουπώναμε και φεύγαμε. Τώρα…γαμώ το ίντερνετ μου μέσα…
Σωστά τα λες και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Οι μεσάζοντες τρώνε τις σάρκες μας σαν πιράνχας παντού, όχι μόνο στις συναυλίες. (βλέπε κίνημα πατάτες χωρίς μεσάζοντες, μακάρι να γίνει και κίνημα συναυλίες χωρίς μεσάζοντες).
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ’ όψη. Σε χώρες όπως Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία κλπ διοργανώνονται ολόκληρα tour legs με 10, 15 ή και 20 ημερομηνίες.
Πχ οι Iced Earth πάνε και δίνουν 10-15 συναυλίες μόνο Γερμανία. Αυτό μειώνει κατά πολύ το κόστος για την εταιρεία που το διοργανώνει. Πάνε και παίζουν σε 10-15 πόλεις μπροστά σε 1000 ή 1500 άτομα (και 2000) και κάνουν γερή μπάζα όλοι. Και το γκρουπ βγάζουν, και οι μεσάζοντες (παντού υπάρχουν) και το εισητήριο έχει 15 ευρώ για τους οπαδούς.
Δεν θυμάμαι ποτέ οι Iced Earth ή άλλες μπάντες του ίδιου μεγέθους να έπαιξαν exclusive μία μέρα στο Βερολίνο (πρωτεύουσα) με 30 ευρώ.
Φαβτάσου οι Iced Earth να έπαιζαν Καλμάτα, Πάτρα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Λάρισα, Βόλο, Χανιά, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Ρόδο, Γιάννενα. Και κάθε βράδυ να είχαν 800-1000 άτομα. Μια χαρά, το εισητήριο θα είχε 15 ευρώ το πολύ. Δεν πρόκειται όμως να γίνει ποτέ. Δυστυχώς. Αυτή είναι η Ελλάδα.
Άρα πάντα θα βλέπουμε τις αγαπημένες μας μπάντες με 30 ευρώ και πάλι θα είμαστε ευχαριστημένοι. Το 20άρι θα δείχνει τζάμπα, τη στιγμή που ο Γερμανός, ο Άγγλος και ο Γάλλος δίνει 15. Και κοντά σε αυτούς εποφελούνται και οι γείτονες, Βέλγοι, Αυστιακοί, Ολλανδοί, Δανοί και βορειο-Ιταλοί όπου οι μετακινήσεις γίνονται με πουλμανάκια. Εμείς έχουμε γείτονες τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς.
Και τους σερβους ορθοδοξους αδερφους.
Ο Τσάμης στην αρχή τι πρόβλημα είχε με τους διοργανωτές όταν έκανε τις διαπραγματεύσεις; Ηταν μικρός ο χώρος που του πρότειναν; ή λίγα τα χρήματα;
Ε ναι, ειναι οτι ο φτωχός Τσάμης που συνηθιζει να παίζει σε ολες τις αρένες του πλανήτη έχει πρόβλημα και με την αμοιβή του και με το πλήθος του κόσμου!