Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

Αν ισχύει αυτό όμως δεν δικαιώθηκε τελικά;
Ακόμη και οι διοργανωτές δεν περίμεναν τόσο μεγάλη ζήτηση.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ’ όψη. Σε χώρες όπως Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία κλπ διοργανώνονται ολόκληρα tour legs με 10, 15 ή και 20 ημερομηνίες.
Πχ οι Iced Earth πάνε και δίνουν 10-15 συναυλίες μόνο Γερμανία. Αυτό μειώνει κατά πολύ το κόστος για την εταιρεία που το διοργανώνει. Πάνε και παίζουν σε 10-15 πόλεις μπροστά σε 1000 ή 1500 άτομα (και 2000) και κάνουν γερή μπάζα όλοι. Και το γκρουπ βγάζουν, και οι μεσάζοντες (παντού υπάρχουν) και το εισητήριο έχει 15 ευρώ για τους οπαδούς.
Δεν θυμάμαι ποτέ οι Iced Earth ή άλλες μπάντες του ίδιου μεγέθους να έπαιξαν exclusive μία μέρα στο Βερολίνο (πρωτεύουσα) με 30 ευρώ.

Φαβτάσου οι Iced Earth να έπαιζαν Καλμάτα, Πάτρα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Λάρισα, Βόλο, Χανιά, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Ρόδο, Γιάννενα. Και κάθε βράδυ να είχαν 800-1000 άτομα. Μια χαρά, το εισητήριο θα είχε 15 ευρώ το πολύ. Δεν πρόκειται όμως να γίνει ποτέ. Δυστυχώς. Αυτή είναι η Ελλάδα.

Άρα πάντα θα βλέπουμε τις αγαπημένες μας μπάντες με 30 ευρώ και πάλι θα είμαστε ευχαριστημένοι. Το 20άρι θα δείχνει τζάμπα, τη στιγμή που ο Γερμανός, ο Άγγλος και ο Γάλλος δίνει 15. Και κοντά σε αυτούς εποφελούνται και οι γείτονες, Βέλγοι, Αυστιακοί, Ολλανδοί, Δανοί και βορειο-Ιταλοί όπου οι μετακινήσεις γίνονται με πουλμανάκια. Εμείς έχουμε γείτονες τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς.

Αν το σκεφτείς όμως, οι Warlord δεν παίζουν 1 συναυλία αλλά 3 πλέον! Πρέπει να πληρώσουμε 3 φορές τα αεροπορικά τους;

Πιστεύω ότι οι διοργανωτές δεν περίμεναν τόσο μεγάλη ζήτηση γι’ αυτό δεν έβαλαν φθηνό εισιτήριο. Ίσως να το θεώρησαν ρίσκο.
Τώρα όμως θα μπορούσαν να βάλουν στο 20άρι την τιμή της 2η μέρας για να γεμίσουν το κλαμπ. Υπάρχουν πολλοί που θα πήγαιναν να τους δουν και τις 2 μέρες. Με το 30 δύσκολο το βλέπω να γίνει πάλι sold out.

Πάντως, όσον αφορά τις συναυλίες στην ευρώπη, οι χαμηλές τιμές των 15-20? είναι η εξαίρεση στις συναυλίες. Η συνήθης πρακτική είναι πιο ακριβά εισιτήρια παρόλη την μεγαλύτερη προσέλευση.
Εμείς δεν συγκρινόμαστε με τους κεντρο-ευρωπαίους. Ας κοιτάμε προς Ιταλία-Πορτογαλία καλύτερα :stuck_out_tongue:

Δεν ειμαι καμιας διοργανωσης, αλλα αν δειτε τι φορολογιες και αλλα κολπα των χαρτογιακαδων παιζουνε στο συναυλιακο χωρο ειναι να τρελαινεσαι. Συν του οτι πλεον ολα αυτα εχουνε υπεραυξηθει κανοντας το χωρο πολυ δυσκολο για τους μικρομεσαιους. Δεν ειναι ολοι ντιντι βλεπετε…

Είχε πρόβλημα με τον χώρο κυρίως. Για λεφτά δε ξέρω. Αυτός ξέρει καλύτερα. Σίγουρα μικρότερος χώρος (πχ Κύτταρο) σημαίνει λιγότερα λεφτά.

Πάντως απ’ όσο ξέρω ο Τσάμης δεν έχει βιοποριστικό πρόβλημα και σαφώς δεν ζει από τη μουσική (νομίζω ότι αυτό είναι πασιφανές).

Μάλλον καλά τα λες, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω καθώς δεν γνωρίζω τα πράγματα από μέσα. Sold out ένα μήνα πριν μάλλον πάει για Γκίνες (για τα Ελληνικά δεδομένα). Πραγματικά υπερβολικό.

Από την άλλη αν έβαζαν 20 τη δεύτερη μέρα τότε θα γκρίνιαζαν αυτοί της πρώτης. Θα μου πεις χωρίς Doomsword, οκ. :-k

Ίσως τελικά να έπεσαν έξω οι διοργανωτές ως προς τις προβλέψεις τους. Να έβαζαν 25 την πρώτη μέρα (sold out) και 20 τη δεύτερη μέρα (με δεύτερο συνεχόμενο sold out θα γινόμασταν ντοκιμαντέρ στο CNN). Δύο sold out σε δύο μέρες με φθηνότερο εισιτήριο αλλά περισσότερα κέρδη για τους μεσάζοντες. :-k . Και εμείς ευχαριστημένοι με τη τιμή

Εγώ ας πούμε, με 45 ευρώ πήγαινα χαλαρά δύο μέρες

πηραμε και για κυριακη.μολις γυρισα απο no remorse.ειμαστε γυρω στα 4-5 ατομα παρεα που θα παμε 2ημερο.μπορει να εχουμε και τπτ αλλαγες στο σετ την κυριακη.για να δουμε.παντος ο νεος δισκος εχει ερθει ελλαδα.και απο μερα σε μερα θα βγει στα δισκαδικα.αν παντος γινει παλι σολντ αουτ.ενταξη.θα γραφτει στην ιστορια των λαιβ στην ελλαδα.

:lol:

εχουν γραψει και τοσα μα τοσα πολλα τραγουδια που τωρα ειναι ευκαιρια να παιξουν και αυτα που δε θα προλαβαιναν σε μια μερα…

Γύρω στα 27 τραγούδια έχουν πλέον μαζί με το νέο άλμπουμ. Λες να τα παίξουν όλα σε μια μέρα;

Αν βαλουμε και τα τραγουδια απο Lordian Guard (οπου αρκετα τα παιζουνε ετσι και αλλιως) τοτε μιλαμε για ευκολα τριημερο Warlord με πολλα διαφορετικα τραγουδια.

χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

καλα ειπαμε.για 2-3 αλλαγες μιλαμε.και αν.

Θα παίξουν τουλάχιστον 90 λεπτά. Θα έχουν stage show με σκηνικά και ανάλογο ρουχισμό (όχι όπως το 2002). Θα παίξουν 4 τραγούδια από το νέο άλμπουμ και πολλά κλασσικά από 80s (προβάρανε Mrs Visctoria :bounce::bow2:).
:band:

Πηγή: συνέντευξη Τσάμη Metal Hammer τρέχον τεύχος.

εδιτ: είπε προβάρανε. Θέλω να πιστεύω ότι θα το συμπεριλάβουν στο σετ λιστ

4 απο το νεο.και καμια 12 αρια παλια δλδ

Η πιο σατανική στιγμή του χέβι μέταλ θα ακουστεί λάιβ; :D:D:D

σιγα μη μας καψουν τα κερια που ειναι γυρω απτις πενταλφες.

Ανθρωποι που ειναι στην μουσικη βιομηχανια ας πουμε, θα επρεπε να προσεχουν παραπανω τα λογια τους και οχι να βγαινουν μετα και να κανουν δηλωσεις μετανοιας. Αλλη μια αποδειξη οτι ο τσαμης δυστυχως εχει ξεκουτιανει. Ολοι εχουμε προβληματα, αλλα δεν εκφραζομαστε ετσι, βγαζοντας παραλληλα και τα κομπλεξ μας.

Έλα αφού ζήτησε ειλικρινή συγνώμη :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Οι συναυλίες εν Ελλάδι θα ηχογραφηθούν για live album…;;;!!!

(ή μήπως το ονειρεύτηκα;)

Η αθήνα νομίζω

ε βέβαια, αφού στη Θεσσαλονίκη ούτε ένα σολντ αουτ δεν μπορούν να κάνουν :stuck_out_tongue:

Το είχα διαβάσει κάπου πριν αρκετούς μήνες αλλά πέρασε στη λήθη της μνήμης μου και το ξέχασα, και έφαγα ένα φλας πριν λίγο. Άρα μάλλον θα ισχύει.