ρε παιδιά αυτός ο τραγουδιστής δεν είναι παράφωνος?
Θα καλύψουν λέει όλο το φάσμα της καριέρας τους. :")
Πόσο ζορίζεται ο Τσάμης στην κιθάρα?! Και τα φωνητικά πόνεσαν.
Ο Μαρκ είναι για να του τραβάς τα μαγουλάκια! <3
μια χαρα μου φανηκε εμενα…!
Μην είσαι τόσο καλός.
Eποχές Καζαντζίδη-Μάτσα κανονικότατα. Τεντωμένη μπαρμπαδοκατάστση, πίεση 5 (η μεγάλη) και τρολλ καταστάσεις (ο 2ος; κιθαρίστας πολύ “άντε σπάσε ρε μαλάκα” στυλάκι ζόρικο).
Ρε δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή. Παραληρώ. Ο ήχος της κιθάρας. Ο Zonder. Οι Γουώαλοντ(sic).
[SPOILER][SIZE=“6”]ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΒ ΑΝ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ;;;[/SIZE][/SPOILER]
Πάντως ο Bill το 'χασε κάπου στο τέλος, ενώ ο Viani αλάνθαστος
ενταξη ανεβηκαν κατι παλμοι.χαχα.ε η φωνη θελει λιγο στρωσιμο.και ο τσαμης ειχε αγχος.φαινοτανε.
Ότι του είχε φύγει λίγο τσιρλιό στην μινι-συνέντευξη ισχύει.
-“Tell us a few things about your new album”
-“Eeeh, it’s got 8 songs, it’s 55 minutes long, it’s a great album…”
:lol:
γέλασα πάντως… από τα highlights της “βραδιάς”: 1) προφορά κανάκη 2) ‘όλο το φάσμα της καριέρας μας’ (κλάμα) 3) τρελό άγχος τσάμη 4) τα φωνητικά λίγαααακι στρώσιμο και θα είναι πολύ κομπλέ!!
κατά τα άλλα καυλώσαμε και περιμενουμε την κυριακη!!
Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν ήρθε η στιγμή να βγούνε με έπιασε ταχυπαλμία… Τώρα προφανώς δεν θα κάτσω να αναλύσω την απόδοση μιας μπάντας σε μια εκπομπή στη τηλεόραση.
Πέστα ντε, σε λίγο θα μας λένε για το 2 λεπτό και 7 δευτερόλεπτο του τραγουδιού…
Γαμώ την ανάλυσή μου μέσα…
Όπως έλεγα λοιπόν, το 'βλεπα με το πιο ηλίθιο και αυτιστικό χαζοχαρούμενο χαμόγελο του πλανήτη Γη, του γαλαξία, του σύμπαντος αυτού και του παράλληλου μαζί…για μια βδομάδα, όλα όσα παίχτηκαν με Τσάμηδες, Κρηέητορς, σολντ αουτς και τα ρέστα είναι σαν να μην έγιναν για μένα…
Prepare for the time it has come…χαρτομάντιλα να φέρετε στο λάιβ ε…
Ναι εκεί γέλασα κι εγώ.
ωχ το έχασα. Ας το γιουτιουμπιάσει κάποιος.
αυτο ακριβως…!!!
Σοβαρέψου, που άκουσες ένα-δύο κομμάτια κι άρχισες να κράζεις.
Το επικό γέλιο ήταν αμέσως πριν που κάνει ο Στάθης “You’ve got a new album” και ο ΤΣΑΜΑΡΟΣ δεν απαντάει κάνει ένα μουρμουρητό σαν “Yes” και τον κοιτάει λικνιζόμενος μετά της κιθάρας ελαφρά δεξιά-αριστερά
Εγώ πάλι περίμενα να πετάξει κάνα σπαστό ελληνικό…του steel “Γειά σου Ελλάδα…τι κάνεις…we are Warlord from LA, California” αλλά μου τη χάλασε…
Ρόκιν, πάμε όλοι μαζί με ρυθμό
ΤΣΑ-ΜΗΣ
ΤΣΑ-ΜΗΣ
ΤΣΑ-ΜΗΣ
ΤΣΑ-ΜΗΣ
Μία κουράδα σπέσιαλ αφιερωμένη.
?? Όλον το δίσκο έχω ακούσει. Να κράζω εμπεριστατωμένα τουλάχιστον. Τέσπα, το έχω κουράσει και είμαι μονάχη.