Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

Κι άλλη.

Ο Χ Ι

“Ντελιβεράς φρομ ήβολ” λέει :’’)

:lol::lol::lol: την κυριακη εχω 1+1 εισητηρια.ετσι για καβα.

Σόρι, μα τα χίλια γένια. Νόμιζα ότι απογοητεύτηκες απ’ αυτά που άκουσες και δεν ακούμπησες τον δίσκο.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ά Ψ Ο Γ Α

Μα καλά, ο μπασίστας είναι στου Βάη;;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ…

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m1NkYT8Zf9I#!

Συγγνώμη, έχει ορχήστρα από πίσω 5-6 άτομα για ν’ ακουστεί αυτή η φλαταδούρα;
ΜΠΡΑΒΟ!
Θα το ακούω κάνοντας ανίερες πράξεις κοπρολαγνείας!

2λεπτη εμφάνιση Warlord στη τηλεόραση και γεμισαμε 5 σελίδες σχόλια. Δηλαδή μέτα τα live τι θα γίνει ;;;

Ανατριχιασα! To headbanging με πιτζαμες μπαινει στο βιογραφικο;

Headbanging δακρυα ολα μαζι…Ω ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ…!!!

Ιστορική στιγμή μέσα στη περιέργειά της και εξαιρετική επιλογή κομματιου.
“It’s a great album [B]we think[/B], got positive feedback” έιπε για την ακρίβεια…
το “different eras” o στάθης απλά το μετέφρασε “όλη τη καριέρα”…

Θα μπορούσε να πει ένα ελληνικό o Τσάμης (το χει ξανακάνει), αλλά είναι τόσο “πιο cool πεθαίνεις” που με το ζόρι μίλαγε. Και στα live λογικά βιδωμένος θάναι.

Γενικά στο στα live του Ράδιο Αρβύλα δεν θακούσεις σχεδόν ποτέ τέλειο ήχο, και δεν είναι θέμα του εκάστοτε καλλιτέχνη αυτό. Ούτε είναι κανονικό live, ούτε είναι όλα τα τεχνικά μέσα διαθέσιμα. Αυτό που μετράει είναι η προώθηση-έκθεση (με τη καλή έννοια) προς το κοινό.

Οι κιθάρες δεν ήταν δυνατές (τουλάχιστον), ήταν και λίγο ασυγχρόνιστες. Σε όσα video κυκλοφόρησαν στο youtube πάντως, παρά τη κακή ποιότητα που δε σε βοηθά να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, οι κιθάρες τουλάχιστον ακούγονται μια χαρά. Το τραγουδιστή δεν τον λες τέλειο, αλλά είναι οκ. Ο Zonder ακουγόταν μια χαρά.

Όσο σκέφτομαι πάντως τα sing along (σε μελωδίες και στίχους) που έχουν να πεσουν…

Συνέντευξη μισού λεπτού δίνουν τα συγκροτήματα στο ρ. αρβύλα. Τι περιμένατε να πει;;

Έλληνες μεταλλαδες της πλάκας , τι περιμενεις, τα έχω πάρει κρανίο με το κάθε άσχετο που ξεκινησε να ακούει μεταλ χτες

Ισχύει, ειδικά το δεύτερο. Το χάσανε σε αρκετά σημεία στις δισολιές και μου έκανε κακή εντύπωση. Και αυτό και η μουρτζουφλίαση του Tsamis. Στην τηλεόραση βγαίνεις ρε άνθρωπε, σκάσε ένα χαμογελάκι, δεν είσαι ο Κόναν.

Κατά τ’ άλλα μια χαρά η φωνή του τραγουδιάρη, φέρνει και αρκετά σε Damien King II. Ούτως ή άλλως warlord δεν ακούς για τη φωνή. Κάποια backing vocals χρειάζονταν, όμως, πιστεύω.

Απλά η γνώμη μου από το Ράδιο Αρβύλα :

1. Όντως φλάτ ο ήχος αλλά νομίζω οι περσσότερες μπάντες τέτοιον ήχο έχουν συνήθως εκεί.
  2. Όντως έχαναν τις δισολίες.
  3. Ξυνίλας ο Τσάμης.
  4. Ο μαυρούκος στο μπάσο δεν μου κολλούσε.Νόμιζα οτι έβλεπα reggae μπάντα :stuck_out_tongue:

Mαλακία τελικά. Με τόσα θέματα έπρεπε να είχαν ακυρώσει.

το επομενο βημα για τον Zonder θα ειναι να βγει με το σωβρακο
πιο λετσος πεθαινεις :lol: