O Philip Bynoe στο μπάσο είναι εκτός από μπασίστας του Steve Vai και πολλών άλλων,τεράστιος παίκτουρας και μορφάρα απ τις λίγες.Βασικά είναι κολλητάρι του Zonder και γι αυτό και η συμμετοχή στο Τσάμικο.
btw έχω δει βαλσαμωμένα ζώα να έχουν περισσότερη ζωντάνια απ τον τραγουδιάρη.
Λογικό είναι. Μόλις 1-2 εβδομάδες έκαναν μαζί πρόβες. Επίσης ο Τσάμης κάπως σκουριασμένος στο παίξιμό του.
Πάλι καλά που είναι και ο Viani. Πρέπει να τον αφήσει ο Τσάμης να παίζει τα σόλο, όπως είχε κάνει αν θυμάμαι καλά και στις παλιότερες συναυλίες (‘Rising from…’).
Στα ρυθμικά είναι έμπειροι οι Zonder-Bynoe. Καλός ο τραγουδιστής αν και αυτός ήταν λίγο αγχωμένος.
η επιλογή του κομματιού γιά το αρβύλα ήταν λάθος
παραείναι δύσκολο και στην ΤV, επειδή έχει τύχει να παίξω και εγώ εκεί, ακούγονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ. δεν μπορεί να κρυφτεί τίποτα και αναγκαστικά φάνηκαν κάποια πράγματα που στο λάηβ ούτε που θα τα προσέχατε.
γενικά στο σετ υπάρχουν 2-3 κομμάτια που δεν τους βγαίνουν ενώ σε κάποια αλλά η απόδοση είναι μαγική.
Και εγώ έχω κράξει πολύ Τσάμη, αλλά να βγαίνουν τόσα συμπεράσματα και αναλύσεις από λίγα λεπτά εμφάνισης σε μια εκπομπή σαν το Ράδιο Αρβύλα είναι απλά άκυρο.
πας για να ακουσεις τη μουσικη σιγουρα στους warlord αλλα ποσο χειροτεροσ θα ηταν ο αντερσον ρε μαγκες αναρωτιεμαι;πολυ αγχωμενος φαινοταν ο αυστραλος.
τα παλιά δεν τα έλεγε ο άντερσον που να χτυπάγαμε τους κώλους μας κάτω
ο αυστραλός είναι κλασμένος και ενοχλητικά αμήχανος αλλά στα περισσότερα κομμάτια κρατάει καλό επίπεδο.
οκ.αλλα μου κανει εντυπωση γιατι ο τσαμης ειχε αρκετο καιρο να βρει καποιον καλυτερο.ας ελπισουμε να ξεψαρωσει εδω ο αυστραλος.φαινεται οτι τον κυνηγαει τον τσαμη καταρα με τους τραγουδιστες
Πηγα τους ειδα και λιγο στο αλονε 2 λεπτα τους προλαβα…πραγματικα στον τσαμη ειναι εμφανεστατα τα προβληματα που εχει περασει τοσα χρονια ζοριζετε ακομα και οταν μιλαει καμια φορα…ζοντερ αλανι…φουλ καυλωμενοι ειμαστε για αυριο!!