Στο 'and the cannons΄ δεν είναι και πολύ διαφορετικός ο Τσάμης από άποψη σκηνικής παρουσίας.
Τέλος πάντων, ποτέ δεν μου άρεσαν τα καραγκιοζιλίκια επί σκηνής. Η απόδοση να είναι καλή και τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα.
Στο 'and the cannons΄ δεν είναι και πολύ διαφορετικός ο Τσάμης από άποψη σκηνικής παρουσίας.
Τέλος πάντων, ποτέ δεν μου άρεσαν τα καραγκιοζιλίκια επί σκηνής. Η απόδοση να είναι καλή και τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα.
Ό,τι και να είπε βασικά, δεν στέκει, ποιες eras? Τα 20τόσα κομμάτια που έχουν?
Είναι τόσο “πιο γιατί-με-φέραν-εδώ-δεν-ξέρω-τι-να-κάνω πεθαίνεις”.
:lol2: Seriously?
+8 κομμάτια, 55’.
Thumbs up για τον μπασίστα, οφ κορς.
Θέλει δε θέλει θα το κάνει, ανάθεμα κι αν ξέρει τα δικά του.
Θενκ γιου! Ευτυχώς που η πατρίς δικαιώνεται.
Ινδιδ. Προσωπικά το κούρασα. Και για να εξηγηθώ, αναγνωρίζω την τεράστια σημασία του EP τους, που όπως και να το κάνουμε, είναι από τα καλύτερα στο μέταλ. Για μένα οι Warlord είναι όμως 5-6 κομμάτια κι ως εκεί. Καλά να περάσετε στη συναυλία όσοι πάτε.
5-6 Κομμάτια έ? Για πες ποια είναι ?
Άλλο σε ρώτησα, άλλο μου λες. Σε νοιάζει πολύ ποια κομμάτια warlord αρέσουν σε μένα?
καλο το τρολλαρισμα:thumbup:
Τρολάρισμα όχι, αλλά όντως κούρασες λύκαινα. Το καταλάβαμε ότι δεν σ’ αρέσει το καινούριο, άσε εμάς να βρούμε την ευκαιρία να το ακούσουμε μπας και το φχαριστηθούμε.
Άντε πάλι τα ίδια. Τσαμης=Warlord=Lordian Guard. Μπορούν να θεωρηθούν διαφορετικές eras. 80’s με Warlord, 90’s με Lordian Guard και από το 2000 και έπειτα πάλι με Warlord.
Γύρω στα 5 κανονικά άλμπουμ είναι. Ορισμένες επαναηχογραφήσεις μέσα και παλιά demos αλλά και πάλι έχει αρκετό υλικό.
Αυριο Θεσσαλονικη εχει support?
το μονο post που μπορει να κανει καποιος γιαυτο το LP-εξαμβλωμα ειναι …post mortem:lol3:
Πέραν του μουσικού κτλ που είναι καθαρά θέμα γουστού, επί σκηνής είναι τόσο ζωντανοί όσο η γιαγιά μου στον Επιτάφιο την μεγάλη παρασκευή (από αυτά απου δείχνετε εδώ).
Πείτε κι άλλα ρε…αντέχουμε…
ενταξει παιδια.βγαλτε χολη ακομα.μια βδομαδα μετα το τελος των συναυλιων και στην αθηνα και θα μεινουμε εμεις οι γραφικοι φιλοι των warlord να θυμομαστε τις συναυλιες,ευχαριστα η δυσαρεστα.
Κάποιοι μπορεί απλά να λένε την άποψη τους…
οχι! 9:30 αρχιζει το λαηβ!
Περα απο τις γραφικοτητες, που δεν ειναι πάντα κακες, αν σας λέγανε πριν απο 8 μηνες οτι οι Γουορλορντ θα βγαινανε σε εκπομπη του ΚΑΝΑΚΗ, θα το σχολιαζατε θετικα; Εμεις που το βλεπουμε λιγο πιο αντικειμενικα ολο το σκηνικο, μηπως ενοχλουμε που λεμε την σκεψη μας; Καλα να περάσετε αυριο όσοι πάτε
οκ, απλά το θεωρώ ανούσιο να διαβάζω και να κάνω κριτική τις συναυλίες ενός συγκροτήματος που δεν μου αρέσει ή να παροτρύνω τον κόσμο να μην πάει.
εγω γελαω παντως με το πως προφερει ο Κανακης το warlord, ειδικα στο 3:02 :’)
Ο ηχος στο βιντεο παντως ειναι γενικα απαισιος, δεν μπορουμε να κρινουμε και πολλα απο αυτο.
Αλλα το σολο το γαμησε αναποδα ο μπιλης.
δε νομιζω οτι βαριοταν ο τσαμης η οτι ειχε υφος
αυτο ειναι το στυλ του
κι εδω πχ που ειναι 25 χρονων παλι σα βαριεστημενος μιλαει
+1000 expreso τα ειπες ολα.φιλε στιβεν μια χαρα τα λες και γραφεις.εννοειται οτι σχολιαζει ο καθενας καλοπροαιρετα ειναι δεκτο.η ειρωνεια ρε φιλε δε παλευεται
Πάντως, χωρίς να έχω τη διάθεση να ειρωνευτώ κανέναν, τι μουτσουνάρα ήταν αυτός ο Τσάμης στα νιάτα του!! Και ρε πούστη μ’, δεν έχει αλλάξει!! => Αυτό βέβαια δεν το λέω για καλό.
+1000000000000