1o ποστ MAGMA :bow2:
Το θεμα ειναι οτι περνανε οι μερες και καποια στιγμη θα ανακοινωθουν τα καλοκαιρινα λαιβ των θεων, για κανονισουμε κι εμεις τα ταξιδια μας.
Υπάρχουν στ’ αλήθεια άτομα που νομίζουν ότι επηρεάζεται η φήμη ή η αξία ενός ονόματος όπως οι Warlord από το αν θα παίξουν στην τάδε ή στη δείνα εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης; Γελάω.
Και υπάρχει άτομο που να γουστάρει Warlord και να νοιάζεται αν ο Τσάμης χαμογελάει ή χοροπηδάει στην τηλεόραση (ή στο λάιβ); Αν μας ενδιέφεραν τα καραγκιοζιλίκα θα πηγαίναμε μόνο σε λάιβ του Τομπάιας Σάμμετ. Η μουσική τα λέει όλα. Δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω.
Το πας λιγο στο αλλο ακρο μου φαινεται. Δε θα γουσταρεις πχ πιο πολυ με μια καλη σκηνικη παρουσια απο το να τους δεις 1,5 ωρα απλα να στεκοντε ανεκφραστοι;οχι μονο τους συγκεκριμενους,γενικα
Εξαρτάται πολύ από το ύφος και το είδος της μουσικής. Αλλά γενικά, ναι, δε με νοιάζει αν οι μουσικοί είναι ανέκφραστοι και ακίνητοι, υπό την προϋπόθεση ότι παίζουν καλά, ο ήχος είναι καθαρός και ο κόσμος από κάτω κοπανιέται. Προσωπικά αισθάνομαι πολύ άβολα όταν οι μουσικοί βγάζουν περισσότερη ενέργεια από το κοινό. Αλλά παραδέχομαι ότι αυτά είναι γούστα.
Άντε, 3 και σήμερα για τους Κυριακάτικους…
Λίγα για τον Tobias ε!!!
το different eras δεν ξέρω πόσο παράλογο μπορεί να είναι όταν οι δίσκοι σου έχουν κυκλοφορήσει τα έτη 83-84, 95-97, 02, 13.
Σήμερα η Θεσσαλονίκη ρίχνετε στη μάχη. Καλή διασκέδαση στους Θεσ/νικείς.
Περίεργο πάντως που οι διοργανωτές δεν έβαλαν ένα support. Τόσα γκρουπ έχουν στο βορρά, Dark Nightmare, Wardrum, Sarissa, Wishdoom.
12μιση περιμενουμε να εχουν ανεβει βιντεακια απο πανω
μη τρομπαρετε το βραδυ
εν τω μεταξυ ξαναειδα σημερα το βιντεακι απο τους αρβυλα αφου πρωτα ξανακουσα απο το cd το lost and lonely days
πραγματικα δε καταλαβαινω γιατι τοση μουρμουρα, μια χαρα το παιξανε, μου φαινεται οτι το χουμε χεσει λιγο το θεμα, ουτε κι εγω συμφωνω με τις ηλιθιοτητες του Τσαμη τοσο καιρο, αλλα ημαρτον μπαινει ο καθενας και πεταει τη μαλακια του επειδη εγινε της μοδας να κραζουμε warlord τωρα (οχι μονο εδω γενικα μιλαω απο fb μεχρι yt)
:lol::lol::lol:
Ωρέ μαναμ τι θα γίνεται τώρα στη Σαλονίκη!!! :)
τέλος. Εγώ δεν ξαναμπαινω σ’αυτό το θρεντ μέχρι το Σάββατο το βράδυ.
ελπίζω να περάσατε καλά… βασικά είμαι σίγουρος, αλλά τέλος πάντων!
Νέα ? Κριτικές, εντυπώσεις από την συναυλία?
Τελείωσε!!! Στο facebook μιλάνε για έπος!!!
που στο fb?
ααααααα… είμαι ανυπόμονος θέλω και άλλο υλικό…
χεχεχε Την επόμενη φορά θα φτιάξουμε και ένα streaming link για σένα.
Υπομονή…
Φοβερή συναυλία. Άψογοι όλοι. Πολύ δυνατή φωνή ο Giles με απίστευτες κορώνες, τα πήγε καλά σε όλες τις eras των Warlord 8). Δύσκολα θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη επιλογή.
Ο ράστα μπασίστας του Vai έσπειρε. Τσαμης-Βιάνι-Ζοντερ ομοίως.
Καλός ο ήχος με μοναδικό μειονέκτημα τον κλασικό Ελληνικό βαβουριάρικο με πολύ μπάσο προσανατολισμό.
Ήταν ένας δίπλα μου που έκλαιγε από την συγκίνηση κατά το πρώτο 20λεπτο 8O
Το setilist αναμενόμενο, το ίδιο ακριβώς με το K.I.T.
Εκαναν ένα ψιλομπέρδεμα στην αρχή του Mrs Victoria ο τραγουδιστής με τον πληκτρά αλλά μετά το έσωσαν. Κατά τ’αλλα άψογοι και πολύ δεμένοι.
Απίστευτα πράματα!!! Αθηναίοι θα ζήσετε μεγάλες στιγμές…καμία σχέση αυτό που έγινε σήμερα με τα βιντεάκια του Keep It True…πάρτε χαρτομάντιλα
Ω ρε μάνα μου !!!