Tι να σχολιασω τι??? μολις γυρισα και ακομα δε πολυμιλαω… ηταν φοβεροι ο Τσαμης μονο που τον εβλεπες ηθελες να κλαψεις ο ανθρωπος δε μπορει να μιλησει καλα καλα…ο χαιρετισμος του στο τελος εκανε εμενα και πολλους αλλους διπλα μου να δακρυσουνε ηταν πολυ συγκινητικο…
επαιζε ομως αψογα πραγματικα δεν παιζει ΚΑΝΕΙΣ σαν αυτον ειχε απιστευτο ηχο και γενικα ο ανθρωπος παιζει με καρδια και ψυχη…
για τα τραγουδια τι να σχολιασω? το ενα επος μετα το αλλο πραγματικα δε ξερω αν εχω ακουσει τοσους πολλους υμνους μαζεμενους σε ενα σετ-λιστ…γενικα WARLORD!!!
δε θα ζησουμε πολλα τετοια λαιβ στη ζωη μας…ο ζοντερ πιο καλος απο οτι περιμενετε…
ο μεσος ορος ηταν πολυ μεγαλος ειναι η αληθεια…ρισπεκτ σε εναν 40αρη που στο achilles revenge επαθε παρακρουση χαχα ο τυπος χτυπουσε μπουνιες το κεφαλι του(οπως και εγω σε κατι winds of thor και τετοια) πφφφ πολλα εγραψα…ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ…ηθελα ολοι εσεις που κραζετε τοσο πολυ τον Τσαμη τοσο καιρο να εισασταν να τον βλεπατε τον ανθρωπο…δε μπορουσε να γελασει να μιλησει τπτ…στην υποκλιση στο τελος κουνησε μονο λιγο το κεφαλι…γενικα μονο τα χερια του δειχνουν να λειτουργουν καλα απο ολο του το σωμα πραγματικα στο τελος τον λυπηθηκα τοσο πολυ…συγκινητικος πραγματικα…
Φοβερη συναυλια. Σιγουρα θα κλαψει πολυς κοσμος. Αν βεβαια εχει τοσο καλο ηχο και στην Αθηνα. Το μονο παραπονο μου ειναι η σειρα των τραγουδιων. Θα επρεπε να ειναι ακριβως αναποδα
Το καλυτερο μπασο που εχω ακουσει σε συναυλια. :!:
Δηλαδη το τελευταιο πραγμα που θα περιμενε να προσεξει καποιος στους Warlord -με τις χαρακτηριστικες δισολιες τους και τον Zonder ντραμμερ- ειναι το μπασο τους κι ομως το 7-χορδο που ειχε ο μαυρος το εκανε κομπολοι με απιστευτα καθαρο και ευκρινη ηχο !!!
Τεράστιο live παίδες…τίποτα άλλο
κανα βιντεάκι θα ανεβάσει κανείς?
Ρε 'σεις τι βιντεάκια…χαλαρώστε λίγο…για όνομα!!! Το Σάββατο θα τους δούμε κι εδώ…μην πηδάτε όση μαγεία έχει μείνει…
εσύ δεν έχεις ψάξει βιντεάκι?
πραγματικα αυτο λεγαμε και μεις μετα το λαιβ φοβερο μπασο γενικα μπασο και ντραμς σκοτωναν κανονικα συν και τον φοβερο ηχο που ειχανε γενικα απιστευτη αποδοση…επισης αξιοσημειωτο ειναι το ποσο γουσταρε ο ζοντερ δλδ ο ανθρωπος το εκανε με την καρδια του εμενα μου φανηκε να γουσταρει 100 φορες περισσοτερο απο fates warning που τον ειχα δει πριν κανα 2 χρονια…το χαμογελο που ειχε σε ολο το deliver us ανεκτιμητο…
το ξαναλεω τετοια λαιβ θα ζησουμε πολυ λιγα…:bow2::bow2::respect:
Μονο για ολοκληρο το ντορτμουντ - ρεαλ αλλα τζιφος…
Ήσουν τέρμα αριστερά στο παλιό bar? Γιατί και εκεί είχε έναν σε ένα σκαμπουδάκι πάνω που ο τύπος τι να πω… κλάμα απλά!
Όσο για το live τι να πω; They came, the saw, they conquered απλά! Λυπάμαι όσους δεν πήγαν γιατί είναι ντούγανοι και “τιμώρησαν” έτσι τον Τσάμη. Άλλο μουσική, και άλλο τα υπόλοιπα!
Τι έγινε παιδιά; Καλοί, ε;
Γατάκια…
Εβγαλε λογο στα ελληνικα;;
Δεν ειμαι απλα ελληνας,ΖΩ για λογο τσαμη στα ελληνικα.
Δεν λάμπεις εσύ Μπάμπη μου.
Στο βίντεο το λένε για τον Τσάμη.
Απ’ ότι διάβασα στο FB ούτε η ανάσα του δεν ακούστηκε. Μόνο νότες!
Πλησιάζει το Σάββατο… Ελπίζω να μη πάθω τίποτα και το χάσω (τροχαίο, σκωληκοειδιτιδα, κόψιμο, έφραγμα).
Στην κιθάρα δεξξά είναι ο Χαριτοδιπλωμένος;
στα ελληνικα οχι αλλα κατι ειπε γενικως
αυτα που λεει στο απο πανω βιντεακι ειναι ολα οσα ειπε σε ολο το λαιβ…στο τελος πριν φυγει που τον αποθεωσε το κοινο ποσπαθησε ξανα να μιλησει αλλα δε τα πολυκαταφερε…καταφερε να μας συγκινησει ομως…