Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

“It’s good to be home. You are so kind. Thank you so much. Thank you”

Μετά σύστησε την μπάντα, είπε “πάμε” και έχωσε το War In Heaven

Επισης να πουμε οτι υπαρχουν οι ντραμμερ και υπαρχει και ο Ζοντερ. :bow:

Πρεπει να παιξουν κι αλλα απο lordian guard ρε γμτ,ειναι υπερτατες κομματαρες. Ο αυστταλος πως τα λεει αυτα; πλησιαζει μεγαλειο βιντον η παταει σε γραμμες ξανθιας;

Το έχουμε πει εδώ και χρόνια. :slight_smile: Τεράστιος Θεούλης…

Όχι. Πολύ σπάνια το κάνω, γιατί υστερούν τρομακτικά σε ποιότητα στο 99% των περιπτώσεων (κοπανιέται ο άλλος και η εικόνα πάει πάνω-κάτω, ο ήχος είναι σαν τα τζιτζίκια στο χωριό μου μεσημέρι Αυγούστου, και ακούς και τον κάθε έναν γύρω γύρω να σκούζει), και μου χαλάνε τη μαγεία και την προσμονή για την εκάστοτε συναυλία. Άλλωστε γαμώ την πουτάνα μου σε 2 μέρες είναι το λάιβ, αν ζούσαμε στα 80s τι θα κάνατε? Ούτε καν το setlist δεν έχω δει εκτός από μία φευγαλέα ματιά για να δω αν παίζουν το “Child Of The Damned”.

ΥΓ είμαι κατά των υψωμένων κινητών στις συναυλίες και δε μου αλλάζει γνώμη ούτε ο θεός ο ίδιος.

Ουτως η αλλος ο θεος δε θελει καμερες στα λαιβ του,στο πρινσιπαλ τα μαζευανε.

Μην είστε παπάρες ρε. Αυτή η συναυλία δεν θέλει ούτε καμερες, ούτε κινητά. Αυτές τις συναυλίες τις ζεις EΤΣΙ…

Υπήρχαν ορισμένες κάμερες στο πρινσιπαλ. Μάλλον θα μαζέψαν τίς πιο ογκώδεις.

Είχα και εγώ μαζί μου μια μικρή ψηφιακή φωτογραφική αλλά δεν την χρησιμοποίησα ιδιαίτερα γιατί μου αποσπάει την προσοχή και χάνω την ουσία της συναυλίας.

Πρέπει να ήταν και ο Φιμπος Ντόουκος στο παρασκήνιο, καθόταν πίσω από τον πληκτρά.

Ναι για αυτόν έλεγα. Εγώ στεκόμουν δίπλα ακριβώς στο παλιό μπαρ.

εψαχνε να βρει τους seeders? :stuck_out_tongue:

Σοβαρολογείτε ρε σεις? Μαζεύανε φωτογραφικές?

Αυτο που λεω εγινε στους manowar, και προφανως οταν λεω θεο εννοω τον Αρχηγο 8)8)

χαχα… νόμιζα ότι εννοούσες τον Τσάμη.

Έλα ρε… ακριβώς δίπλα σου ήμουν. Με το άσπρο μπλουζάκι (το μοναδικό μάλλον) και την βερμούδα!!

αχααχαχαχαχαχαχαχ

Στο παλιό μπαρ ήταν μια παρέα 2 ατόμων και εγώ από πίσω τους (με μπλέ t-shirt). Στην παρέα αυτή ήσουν ή πίσω μου;

θρυλικη συναντηση ακριβως στο τελος του λαιβ ασταλδο εγω εσυ και νικος και οι 3 δακρυσμενοι χωρις να μπορουμε να μιλησουμε ο ενας στον αλλον κυριολεκτικα ομως…!!! μονο κλαμα!!
ΕΠΟΣ γαμω το λαιβ ενα ατελειωτο ΕΠΟΣ…!!!

στα λαιβ στην αθηνα που θα γυριστουν και τα dvd οχι καμερες κτλ.μονο φωνη.τουλαχιστον στην αρενα.να διξουμε τι εστι ελληνικο κοινο.

Καλά αν σου χαλάνε την μαγεία δικό σου θέμα… σε άλλους χτίζει προσμονή. Είμαστε διαφορετικοί ανθρωποι. Σε πολλές συναυλίες υπάρχουν καλά βιντεάκια…Εσύ μου περιγράφεις την χειρότερη περίπτωση…Και σε αυτή την συναυλία υπάρχουν πολύ καλά βιντεάκια απο ειδική κάμερα…

ΥΓ Δεν σε ρώτησα αν υψώνεις το κινητό σου κατά την συναυλία ούτε το κάνω ποτέ…ευχαριστιέμαι την συναλία…:wink:

https://www.youtube.com/watch?v=t1x0mQQj7Xc winter tears απο χτες.και περαστικα σε οσους ηταν να πανε και τελικα δε θα πανε.για τους γνωστους λογους.

καλα να περασουμε το σ-κ [SIZE=“4”]CANNONS OVER ATHENS[/SIZE]

Παρασκευή 26/4/2013, 18:30 No Remorse, meet and greet. :bounce::metal: