Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

Μπλουζακια, cd, merchandise γενικοτερα είχε στη Θεσσαλονίκη;

Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις στην Αθήνα!!!

Μάλλον πάμε για 2 τραγουδάκια επιπλέον (εγώ το λέω αυτό. Στο FB μιλάει απλά για εκπλήξεις).!

Να παίξουν κανένα 70000 sorrows … ανατριχιάζω μόνο στην ιδέα

[B][I]Πως καταλαβαίνεις ότι ένα Live ήταν πολύ καλό;[/I][/B]
Όταν σε κάνει τις επόμενες μέρες να ακούς συνεχώς το συγκρότημα αυτό!

Είχα να ακούσω τραγούδια από το “[B]Rising out of the Ashes[/B]” αλλά κ από [B]Lordian Guard[/B] πολλά χρόνια… και οφείλω να ομολογήσω ότι πολλά από αυτά δεν υστερούν καθόλου με τα τραγούδια του 1ου δίσκου…

Να πω αρχικά ότι έχω διαβάσει ΟΛΟ το Post ειδικά τα σημεία με τις περίεργες δηλώσεις του [B]Tsamis[/B].

Η άποψη μου είναι ότι οι μουσικοί είναι καλοί στο να φτιάχνουν μουσική. Μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι παράλληλα κ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες αλλά στα 35 μου πλέον έχω σταματήσει να θεοποιώ ή να ηρωποιώ μουσικούς. Τους θαυμάζω κ τους ευχαριστώ για τη μουσική που μας προσφέρουν.

Και ο [B]Tsamis[/B] κατά τη γνώμη μου έχει βάλει το λιθαράκι του σε αυτό που λέμε [B]Heavy Metal[/B]. Ο άνθρωπος έχει ταλέντο να γράφει εκπληκτικά τραγούδια.

Η αλήθεια είναι ότι πήγα στη συναυλία με πολύ χαμηλές προσδοκίες. Περίμενα να είναι μια κλασική αρπαχτή. Διαψεύστηκα παταγωδώς. Μπορεί να έλειπε η επικοινωνία με το κοινό αλλά την κάλυψαν με την εξαιρετική τους απόδοση. Όλοι ήταν εξαιρετικοί. Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν η σειρά των τραγουδιών.

Ο τραγουδιστής ταιριάζει απόλυτα με τη μουσική των Warlord. Του λείπουν πολλά πράγματα (κυρίως εμπειρία) αλλά η φωνή δεν του λείπει. Αποκορύφωμα του ήταν το τέλος του Soliloquy όπου πάθαμε πλάκα κ απέσπασε ένα θερμό χειροκρότημα.

Όποιος ακούει [B]Warlord[/B] ή [B]μελωδικό Heavy Metal / Power[/B] και δεν πάει σε αυτή τη συναυλία πραγματικά θα είναι χαμένος. Αν ήμουν Αθήνα θα πήγαινα κ τις 2 μέρες.

[B]Υ.Γ.[/B] Όχι μόνο δεν παίρνανε τις φωτογραφικές μηχανές αλλά περάσαμε μία με ένα μακρινάρι φακό που έβγαλε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτογραφίες. Αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορώ να δημοσιεύσω εδώ μερικές.

[B]Υ.Γ.[/B] Πριν 20 χρόνια δεν περίμενα με τπτ ότι θα ακούσω αυτά τα τραγούδια ζωντανά. Άρα μπορώ να ελπίζω ότι θα δούμε κάποια στιγμή και Helloween με Kiske ζωντανά…

Με ένα zip shared κάπου με τα πάντα μέσα θα κάνεις πολύ κόσμο ευτυχισμένο :slight_smile:

ολο το Live της θεσσαλονικης.

Μας γάμησες με αυτό το link…πάει το απόγευμα…τι συναίσθημα όμως…και μετά σου λέει ό άλλος δε βρίσκω κάτι καινούργιο να ακούσω…δε γαμιώμαστε λεώ γώ (με το συμπάθειο κιόλας)

Μόλις γύρισα από no remorse. Απίστευτα φιλικοί όλοι τους. Ιδίως ο Bill, απλός, ευγενέστατος και καταδεκτικός. Δεν είχε καμία αντίρρηση να υπογράψει οτιδήποτε και να βγει φωτογραφίες

Θα κάνουν κάτι άλλο παρόμοιο; Δουλεύαμε και το χάσαμε.

Απο ωρες εμφανισεων ξερουμε τιποτα;

Doors open 18:30

War Dance 19:00 - 19:30
Dexter Ward 19:45 ? 20:20
Doomsword 20:35 ? 21:25
Warlord 21:45 ? 23:15

ειχε, αλλα τα μπλουζακια σχεδον εξαντληθηκαν, ειχανε μεινει μονο κατι XXXL που θα μπορουσαν ανετα να χρησιμοποιηθουν ως σημαιες:lol:

και γω πηγα no remorse.φοτος,υπογραφες σε cd,φωτογραφιες,πανο.ολοι ατομαρες και πολυ φιλικοι.ο τσαμης,πραγματικα του βγαζω το καπελο.που εχει κανει οτι εχει κανει ως τωρα.πραγματικα πιο ταλαιπορημενο ανθρωπο δεν εχω ξαναδει.με το ζορι σηκωνοταν και καθοταν στην καρεκλα.τι εχει περασει στη ζωη μονο ο ιδιος το ξερει.και ομως ειναι εδω με νεο δισκο.και ετοιμος να παιξει για εμας

Mαγκες το city walls of troy ειναι μεγαλη doomia ετσι οπως το παιξαν στο λαιβ,ανετα το ακουγα αλλη μιση ωρα…:slight_smile:

Mhν χάσετε war dance :stuck_out_tongue:

Armed and ready.

Μερικές φωτογραφίες από το Live της Θεσσαλονίκης.