Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες φωτογραφίες ας μου στείλει pm.

Τα εύσημα πάνε στον Αργύρη για την επαγγελματικού επιπέδου δουλειά του.

Μαγεία. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Καληνύχτα.

μαγεια-μεγαλειο.τελικα ειναι η καλυτερη φωνη που ειχαν ποτε.

δε κανω σχολιο για τους warlord kaι μονο που τους ειδαμε ειναι αρκετο.
apla τα 2 “ασχετα” ηιghlights της βραδιας για μενα

1. ο λελος κιθαριστας των doomsword. 4 μουσατοι μαρκυμαλληδες κι ο λελος :lol:

2)η 1 ωρα με το ρολοι που χρειαστηκαν 10 ατομα για να στησουν το σκηνικο για τους warlord. 2 κουτσες γιαγιαδες να βαζα πιο γρηγορα θα κανανε. φυσιολογικα τα μπινελικια που φαγανε :asteioi

α και εβγαλε λογο στα ελληνικα ο τσαμης:p
και επαιξε και το θεματακι απο το λαβυρινθο του πανα που γαμει παρεπιμτποντως

Αναμενω βιντεο για συγκριση με το λογο του Αρχηγου

Πολύ καλό πακέτο. Εντάξει είμαι μεγάλος οπαδός war dance οπότε το να πω ότι με υπερπόρωσαν ίσως να ειναι περιττό. Πέρασα καλά και με Doomsword και με Dexter Ward που δεν είναι πολύ του στυλ μου οι δεύτεροι. Οι Warlord ηταν άψογοι, αλλά δεν με συγκίνησαν σε καμία φάση παρόλο που οι ύμνοι ακολουθούσαν ο ένας τον άλλο. Μ αρέσαν πολύ, απλά ξέροντας με περίμενα να μου βγάλουν μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση. Πολύ καλός ο Giles και φοβερό rythm section με Zonder και μπασίστα. Αυτό που τελικά με άγγιξε περισσότερο και ας του χω σύρει πολλά και διαφωνούμε σε περισσότερα ήταν ο λόγος του Τσάμη.

Δεν έχω να πω πολλά.

[B][SIZE=“3”]ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΥΡΙΟ…[/SIZE][/B]

από τώρα…

Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να πούμε εντυπώσεις και σχόλια παρα μόνο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ

Υ.Γ. Sorry για το λεξιλόγιο αλλα …
Κρίμα για όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν για οικονομικούς και αντικειμενικούς λόγους. Οι υπόλοιποι τρεξτε να πάρετε εισιτήριο για αύριο

ΟΙ WARLORD ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ METAL ΣΥΝΑΥΛΙΑ [B]ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ[/B] ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

[B]ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΥΡΙΟ. [/B]ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (για όσους δεν πήγαν σήμερα)

λενε για sold out παντος τωρα που ειδα στην ομαδα στο fb.

Εντάξει, νομίζω δεν υπάρχει τίποτα να πούμε. Οι λέξεις καύλα, συγκίνηση, πόρωση είναι πολύ μικρές για να περιγράψουν το σημερινό. Μόνο δάκρυα και στίχοι μπορούν να το περιγράψουν κάπως.

We gathered 'round her place of resting, for the last goodbye
She lay in white like a dream unending, the saddened clouds they cried

Tears for all the joy we had
Tears for all the pain
All the years I have to live
These winter tears, I’ll cry for you until we meet again.

Αν προλάβετε τίκετς, μην το χάσετε αύριο, ειλικρινά.

Mαλακία…

Υπάρχει ΜΟΝΟ ο Ζonder…:bow::bow::papas::papas:

+1
Το πεξιμο του ειναι σχεδόν προκλητικό. Με τι κουράγιο να πιάσεις μπαγκετες και να παίξεις αύριο. Απλά τα πουλάς και ασχολησε με τη φυσαρμονικα…

Ωραία ήταν.

Ήταν η ιδέα μου ή ο Τσάμης μιλούσε ελληνικά με “νννννννννι”; :stuck_out_tongue:

Ανεβάζω Winds of Thor. Το μοναδικό που μπόρεσα. Αργεί ακόμα… υπομονή

Επίσης αξιομνημόνευτα: 1) Το σσσσσσς του κόσμου στους κάφρους, που έλεγαν εξυπνάδες, όταν μιλούσε ο Τσάμης και 2) το ορχηστρικό από λαβύρινθο του Πάνα