Τα κατάφερα
Το χθεσινό Mrs Victoria, παίζει να είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει ποτέ σε συναυλία και έχω ακούσει κάμποσα…
Σωστός.
Εγώ γενικά έχω αρκετές τρίχες στο σώμα μου (πλάτη, στήθος) με αποτέλεσμα στο Black Mass να γίνω σαν ταβανόβουρτσα από την ανατριχίλα.
Καλημέρα!!!
Λογια για το χθεσινο δεν υπαρχουν!!!
Ευτυχως που ειναι κ σημερα
Αυτος που επαιζε πληκτρα ηταν κ στη Θεσσαλονικη;; γιατι πιστευω οτι πρεπει να ειναι απο τους πιο τυχερους η ισως ο πιο τυχερος ανθρωπος του κοσμου αυτη τη στιγμη!!! (εγω θα ηθελα να ημουν στη θεση του…)
Ti ώρα ξεκινήσαν οι Warlord?
Και ποιες είναι σήμερα οι ώρες εμφάνισης
Χωρίς Doomsword ?
Xαχα, αυτό σκεφτόμουν κάποια στιγμή κι εγώ χθες. Τέτοια τύχη ο κιαρατάς… Να είσαι δίπλα σε Τσάμη-Ζόντερ. Και τίποτα να μην κάνεις…
Απίστευτα τίμιο live, καμία σχέση με αρπαχτή, όπως έλεγαν τα παπαγαλάκια ότι κάνουν οι μπάντες που ανακοινώνουν περιοδεία 4 συναυλιών. Πολύ καλή παραγωγή, ήχος άψογος (εκτός από το encore, που τα φωνητικά ίσα που ακούγονταν), οι support μπάντες εξαιρετικές με πολυ καλό ήχο (σπάνιο), Wardance= απίστευτα δεμένοι, Dexter ward= κομματάρες Doomsword= μορφές, με εξαιρετικό setlist (αν και στο καινούριο κάπου βαρέθηκα).
Πραγματικά συναυλία που την θυμάσαι για πάρα πολλά χρόνια!!
Σημερις…
War Dance :19:30 ? 20:05
Dexter Ward 20:20 ? 21:00
Warlord 21:25 ? 23:00 (αν βεβαια δεν κανουν παλι καμια ωρα να στησουν τους “καμβαδες” :PP)
καποια εισητηρια θα υπαρχουν στην πορτα.
Χθες ξεκινησαν κατά τις 10:30 και τελείωσαν νομίζω γύρω στις 00:20
Αν μπορούσαν να βγάλουν κάπως το γέλιο λάιβ ή αν το συγχρόνιζαν λίγο καλύτερα έστω θα έφτανε το τέλειο. Αλλά κι έτσι το άγγιξε με ευκολία.
Πάνω κάτω τα ίδια συναισθήματα. Ντάξει, με τις πρώτες νότες του deliver us είναι η αλήθεια ότι δεν το πίστευα αυτό που ζω, αλλά όσο πέρναγε η ώρα, τα συναισθήματα άρχιζαν να καταλαγιαζουν κάπως!
Οκ, πάντα υπήρχε αυτή η φόρτιση αλλά μάλλον περίμενα πολλά περισσότερα απ’όσα μπορούσαν να μου δώσουν και μάλλον έσπασα τα μούτρα μου.
Και θα μου πεις τι περίμενες από σεσιοναδες μουσικούς, από ένα τσαμη που είναι ταλαιπωρημένος από αρρώστιες κτλ που με βία περπατάει κ από ένα τραγουδιστή που κακά τα ψέματα, δεν το 'χει καθόλου (πιστεύω όσο κ να κραζετε, αν ήταν ο κανς στο μικρόφωνο το live θα ήταν πολύ καλύτερο). Η απάντηση είναι περιμένεις ένα live για την τιμή των όπλων κ για να έχεις να θυμάσαι ότι κάποια στιγμή στη ζωή σου, είδες αυτόν το θρυλικό όνομα live, αυτό κ μόνο.
τώρα οποίος βγει κ πει ότι γαμησανε κ τα συναφή, τι ναπω… Μάλλον έχω εγώ το πρόβλημα.
Παρολ’αυτά τους αγαπάω και τους ευχαριστώ για το χθεσινό!
ps. DOOMSWORD σοκ και δέος…
Οι σεσσιονάδες ήταν αυτοί που έκαναν την διαφορά και ανέδειξαν τα κομμάτια των warlord ακόμη περισσότερο!
Τι κόλλημα υπάρχει στην Ελλάδα με τον Rucker δεν μπορώ να το καταλάβω. Πάντα ο Τσάμης έβγαζε καλές ερμηνείες στους τραγουδιστές του. Τόσο ο Anderson, όσο και οι Rucker, Cans και τώρα ο Giles έκαναν την ερμηνεία της ζωής τους στους Warlord.
Οποιος περίμενε τους Warlord να χτυπιούνται και να πορώνονται, μάλλον δεν έχει δει το ‘And the cannons…’. Ιδιο ακριβώς στήσιμο είχαν και εκεί αλλά με χειρότερο τραγουδιστή.
Περίεργα στημένο το σετλιστ, δε μας χάλασε το σερί των ύμνων, μόνο κλάμα όλα τους, υπήρχαν κάποια θέματα στον ήχο αλλά who cares? Ωραία βραδιά στο σύνολο, σίγουρα στο μυαλό μας κάνουμε τα παλιά καλτ ονόματα να παίρνουν άλλες ?μυθικές- διαστάσεις και αυτό μπορεί να φέρει και ξενέρωμα σε κάποιους που είχαν άλλες προσδοκίες περιμένοντας το live του αιώνα (δεν ήταν), εγώ το είχα πάθει στο live του 2002 με Κανς, γαμώτο και τότε είχα ένα μεγάλο παράπονο, ότι είχε πολλούς ξέμπαρκους και φαντασίωνα live στην Αθήνα χωρίς τραγουδιστή αφού ο κόσμος θα τραγουδά ΟΛΟΥΣ τους στίχους, δε συνέβει τελικά εκτός από σκόρπια σημεία?
Από το νέο αλμπουμ χάσαμε 70,000 sorrows και ακούσαμε την killing μετριότητα, το city walls of troy βγήκε καλύτερο από το δίσκο, το glory όχι και τόσο.
Eυχάριστη έκπληξη το -μόνο θλίψη- νανούρισμα (Mercedes lullaby) από το λαβύρινθο του Πάνα!
Συγκινητικός Tsamis, ένας ταλαίπωρος άνθρωπος που υποφέρει, αφού έβγαλε τη βραδιά μπράβο του, φυσικά υπήρχε κόσμος που προτιμησε να σχολιάζει την προφορά του και να χαζογελάει, χωρίς σχόλια τα ου στον (απίστευτο) Philip Bynoe από πιθίκια που δίνουν αίμα μόνο για Έλληνες
Δε πρόλαβα WAR DANCE, απλά καλοί (αυτή τη φορά) οι DEXTER WARD, πάντα ψηλά οι τρομεροί DOOMSWORD.
Bιντεάκια:
DEXTER WARD ?[B][U]blackout in L.A.[/U][/B]
DOOMSWORD ?[B][U]the youth of Finn Mac Cool[/U][/B]
WARLORD ?[B][U]deliver us from evil[/U][/B]
WARLORD ?[B][U]black mass[/U][/B]
Όντως φοβερός ο Bynoe, και ειδικά στο City Walls κάποια στιγμή ένιωσα ότι με κάθε νότα του που αντηχούσε έπεφτε κι ένας κεραυνός πάνω στους δύσμοιρους της Τροίας.
O Bynoe μαζί με τον Zonder κάνουν φoβερό δίδυμο. Πολύ groove. Εγώ ευτυχώς δεν άκουσα τα ου. Εύχομαι ότι χειρότερο σε όσους τα κάνανε χωρίς κανένα ενδοιασμό
Σε λιγο ελεύθερη απόδοση και στα ελληνικά…
[SPOILER]"Άρχισα να παίζω κιθάρα, όταν ήμουν 8 χρονών. Όταν ήμουν 11 χρονών, ήθελα να σταματήσω και ο πατέρας μου, μου είπε “μην το κάνεις, γιατί κάποια μέρα θα το μετανιώσεις” Αυτή η μέρα είναι σήμερα…"
Και μετά προλόγισε το Father…[/SPOILER]
Κι εγώ δεν άκουσα τα ου στον εκπληκτικό μπασίστα. Εντάξει, εκπολιτιζόμαστε σιγά-σιγά…
τρομερό rythm section, πολύ καλή απόδοση γενικά η μπάντα, ο τραγουδιάρης σε μερικά σημειά πολύ καλός (ευχάριστη έκπληξη που στο war in heaven και στο πρώτο κουπλέ του winds of thor πάτησε πάνω σε γραμμές βιντόν κι όχι ξανθιάς) σε άλλα με το ζόρι ακουγόταν.
ο τσάμης όντως σε χάλια κατάσταση, με το ζόρι στεκόταν. σε κάποια φάση νόμιζα ότι πηγαίνει σε κάθε τραγούδι πίσω για να του παίρνει ο γιατρός του σφυγμούς ή κάτι τέτοιο:p
κι έβγαλε λόγο στα ελληνικά, δεν ήταν και Αρχηγικός λόγος βέβαια αλλά έπρεπε να το κάνει:!:
κατά τα άλλα οι war dance πήραν σκαλπ για άλλη μια φορά, με το achillees war dance να γίνεται μάλλον το αγαπημένο μου ,μέχρι στιγμής, κομμάτι τους.
Ξανθιά ελπίζω να μην εννοούμε τον Cans;;; :lol::lol::lol:
προφανώς και ναι:!:
Το 1988-89 διάβασα στο Metal Hammer για αυτό το συγκρότημα και στάθηκα ΤΥΧΕΡΟΣ ακούγοντας σε μία φοβερή ραδιοφωνική εκπομπή (η νύχτα της επόμενης μέρας) 2 τραγύδια τους. Ακόμα πιο τυχερός γιατί αγόρασα σε βινύλιο το maxi Lost/Aliens!!! Εννοείται πώς ξετρελάθηκα και τους αγάπησα! Χθες βράδυ λοιπόν τους είδαμε live. Ο ήχος δεν ηταν τόσο καλός, μιας και το μπάσο ήταν πολύ μπροστά και οι κιθάρες με τη φωνη πίσω, ίσως υπήρχε λόγος. Ο [B]Zonder[/B] οδοστρωτήρας, ο μπασίστας [B][B]ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ[/B][/B], γενικό η [B]rythm section[/B] ήταν το όνειρο κάθε κιθαρίστα :D. Όμως και ο [B]Tsamis[/B] με τον ‘‘συμπάικτη’’ μια χαρά τα πήγαν. Βασικά έπαθα ΣΟΚ στο Deliver Us με τον κόσμο και την ανταπόκριση, νομίζω δεν ακούστηκε σχεδόν καθόλου ο τραγουδιστής!!! Και η συνέχεια με τον [B]ΥΜΝΟ[/B] πίσω από τον άλλο ήταν [B]ΟΝΕΙΡΙΚΗ[/B]!! Βέβαια η επιλογή αυτή δεν τους άφησε κανένα [U]ΟΠΛΟ[/U] για το τελείωμα και το encore, αλλά ήταν κάτι καινούριο. Σε όλες τις συναυλίες που έχω πάει όλοι έχουν το set-list στημένο με παρόμοιο τρόπο, ο αρχηγός χθες τα πέταξε όλα μαζί, χωρίς ανάσα!!
Ο Zonder πραγματικά΄το διασκέδαζε, ο λόγος του Tsamis ήταν μία προσπάθεια να μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ πραγματικά, αλλά τα [B]ΖΩΑ[/B] που πέταγαν ατάκες ΄έξυπνακίστικες’’ έδειξαν για μί ακαόμα φορά ένα από τους λόγους που φτάσαμε ΕΔΩ (σαν χώρα). ΑΓΕΝΕΙΑ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ, ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ και στα @@ μας οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ και η ΜΠΑΝΤΑ. [B]ΖΩΑ![/B]
Κλεινοντας, να πω ότι πραγματικά τα ΕΔΩΣΑΝ όλα, με φιλότιμο και προσπάθησαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο, για μένα ήταν μία εμφάνιση ΨΥΧΗΣ…[B][I]ο ΗΧΟΣ των WARLORD ακούστηκε εκεί…για εμάς![/I][/B]