εγώ έκανα σχόλια και πέταγα ατάκες κατα τη δειάρκια του λόγου, συγνώμη που κατέστρεψα τη χώρα:!:
Εσύ φώναζες “πιες καμιά μπύρα”;
Κάτι άσχετο: μήπως το Penny For A Poor Man έχει γίνει κάπως ο εθνικός μας ύμνος;;
Και συνεχίζεις στο ίδιο στυλ Εψυπνακοειρωνιούλα (συγνώμη που κατέστρεψα τη χώρα κτλ.). Είσαι απλά αγενής φίλε μου. Άμα θέλω να ακούω τα σχόλιά σου και τις ατάκες σου θα σε κάνω παρέα…όταν όμως μιλάει κάποιος επιλέγω να τον ακούω, να τον σέβομαι και επίσης να το βουλώνω γιατί κάποιος δίπλα μου θέλει να τον ακούσει. Δεν κατέστρεψες λοιπόν τη χώρα με το σχόλιά σου χθες, απλά μια στιγμή, κάποιου ανθρώπου που μας έχει χαρίσει μαγικές στιγμές, ήρθε εδώ και έβγαλε και κάποια πράγματα από την ψυχή του.
Εγώ πάντως αυτόν που όταν ξεκίνησε να μιλάει ο Τσάμης φώναξε “δήμαρχο θα σε κάνουμε” τον κερνάω μπύρα. Και τον λόγο του Τσάμη τον θυμάμαι σχεδόν απ’ έξω…
όχι δεν φώναζα εγώ, απλά με σχολίαζα με τον διπλανό μου (δε τον έβαλα με το ζόρι,δεν είμαι τόσο δυνατός παρόλο που ακούω manowar).
μου επιτρέπεις να μπορώ να σχολιάσω με τον συνομιλήτη μου ή όχι? κατά τα άλλα δε θα έλεγα ότι είμαι αγενής, δεν φώναζα/δεν ούρλιαζα/δεν διατυμπανούσα τα σχόλια μου σεβόμενος τους άλλους που θέλουν να τον ακούνε.
αλλά ,όντως τώρα που σκέφτομαι καθαρά, καταλαβαίνω ότι είναι κάποιος ζώο που δεν συγκινήθηκε από τον λόγο του τσάμη,ζητάω ταπεινά συγνώμη:!:
Η πιο ακριβής περιγραφή της χθεσινής συναυλίας…
για τους φιλους red viper,marini να πω οτι και ενας φιλος μου ειπε ακριβως τα ιδια μετα το τελος.σημερα που μιλησαμε παλι μου ειπε οτι μαλλον εφταιγε οτι η συναισθηματικη φορτιση που ειχε οφειλοταν οταν εβλεπε τα βιντεακια και στη συναυλια πια ηξερε τι θα δει.δεν ξερω και για τα παραπανω παιδια μην ισχυει αυτο
Εγώ δεν είχα δει κανένα βίντεο πριν. Μόνο λίγα δευτερόλεπτα για το γαμώτο. Και το αρβύλα δεν το χα δει επίτηδες. Βλέπω και τα σχόλια εδώ και στο γκρουπ στο fb και μου κάνουν εντύπωση. Έχω πάει σε πολλές συναυλίες που είχαν πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση από το κοινό και σε τραγούδι και σε αντιδράσεις. Σαν να μην ανταποκρίνονται δηλαδή σε αυτό που δα εγώ εχτές. Τέσπα όπως και να χει ήταν ένα πολύ καλό Live και σεβασμός στον Τσάμη που στην κατάσταση του μπόρεσε και κανε αυτές τις συναυλίες. Αυτά να τα βλέπουν κάτι Grand Magus πχ με τα 80λεπτα σετ. Απλά δεν είδα κάτι εξωπραγματικό χτες όπως ίσως θα μπορούσε να γίνει με την ποιότητα των τραγουδιών. Πιστεύω ότι αν η συγκεκριμένη μπάντα είχε έρθει στα 90ς η συναυλία θα ήταν πολύ πιο δυνατή από κοινό.
Expresso μάλλον δεν με κατάλαβες. Δεν εννοούσα ότι οι σεσσιοναδες ήταν κακοί μουσικοί, ίσα ίσα που συμφωνώ μ’αυτό που λες ότι ανέδειξαν περισσότερο τα κομμάτια, αλλά για μενα που είμαι λίγο ρομαντικουλης κ συναισθηματικά δεμένος μ’αυτή τη μπάντα, τους ένοιωθα σαν ξένο σώμα, σαν προφεσιοναλς κ τιποτ’αλλο, πως να το πω…
τέλος πάντων, παρόλο που έχω μια ψιλοσταναχωρια, δεν έχω σταματήσει λεπτό να σκέφτομαι τη χθεσινή βραδιά. Αν μου περίσσευαν λεφτά θα πήγαινα κ σήμερα!
Α, και ναι… Ο ήχος ήταν τραγικοτατος. Ειδικά στα πρώτα κομμάτια και δεν είναι να πεις δε γαμιεται, γιατί πχ στο deliver us φώναζε ο κόσμος κ δεν ακουγόταν τίποτα, μόνο τύμπανα και μπάσο…
Πάντως ένα εύστοχο που ακούστηκε ήταν από κάποιον που μάλλον δεν έτυχε ν ακούσει τα νέα κομμάτια της μπάντας (ή απλά τρόλλαρε) και μετά το μονόλογο του Tsamis περίμενε το “ΠΑΤΣΕΡΑ!” των Manowar
κριμα απο αυτα που διαβαζω να χαλαει εστω και λιγο τη μαγεια ο ηχος…εδω σαλονικα παντως ο ηχος ηταν τελειος!!
Προλαβαίνετε να πάτε όσοι είστε ακόμα αναποφάσιστοι…
Δεν θελω να σας το χαλάσω εσας στην Αθήνα, αλλα οταν ηταν στο Alone στην Θεσσαλονίκη για υπογραφές ο Phoebus Dokus, o μανατζερ της μπάντας τέλος πάντων, είπε οτι τον καλυτερο ήχο μάλλον θα τον εχουν στην συναυλία της Θεσσαλονίκης καθως δεν έχουν ουτε ενα σαπορτ και λοιπά! Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αλλα μην περιμένετε ηχο κρύσταλλο!
Χωρίς φιοριτούρες, μπείτε και δείτε.
εδιτ. http://www.youtube.com/watch?v=lLK1lo7Ua8w
ΝΑ ΤΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ
Μια χαρά ήταν ο ήχος και στην Αθήνα. Μόνο στην αρχή κλασσικά λίγο χαμηλά οι κιθάρες.
Η συναυλία ηχογραφήθηκε για να κυκλοφορήσει σε dvd?
edit:
Στο θέμα του ήχου, παίζει σημαντικό ρόλο και η θέση του θεατή.
Στις πολύ μπροστινές θέσεις ή δίπλα στο ηχείο συνήθως ο ήχος δεν είναι και ο καλύτερος.
Στο κέντρο του κλαμπ ή στα θεωρεία αν υπάρχουν είναι καλύτερη η ηχητική.
Καλα ο ηχος Θεσσαλονικη ηταν φοβερος. Το principal μεχρι στιγμης εχει 4/4. Lanegan, thin lizzy, steve vai, warlord
Ασχετο…αλλά η καλύτερη συναυλία όλων των εποχών για μένα ήταν Black Sabbath με Οζυ…
για μενα το reunion των πυξ λαξ.