Θα κυκλοφορήσει και live album, και αν όλα πάνε καλά θα υπέρξει και DVD. Έχουν ηχογραφήσει όλες τις συναυλίες τους (ΚΙΤ, Θεσ/νικη, 2XΑθήνα) για το CD, καθώς επίσης έχουν μαγνητοσκοπήσει (συναυλίες και backstage) 14 ώρες HD βίντεο. Μακάρι το έπος σαν εκείνο του Σαββάτου στο Gagarin να αποτυπωθεί επακριβώς και σε ένα ποιοτικό DVD.
Σχετικά με το ερώτημα του φίλου Μάρινερ:
Θυμήθηκα ένα περιστατικό πριν από αρκετά χρόνια, που είχα βγει κάπου στα βουνά της Στερεάς για να δω μια ειδική του Ράλι Ακρόπολις. Σκαρφαλωμένος κάπου σε ένα βράχο και περιμένοντας να εμφανιστούν τα αυτοκίνητα, έπιασα κουβέντα με την μοναδική άλλη ψυχή που βρισκόταν εκεί κοντά. Μου είπε τα εξής: παθιασμένος με το Ακρόπολις, ανέβαινε τα βουνά επί δεκαετίες κάθε χρόνο, ψάχνοντας την τέλεια τοποθεσία για να στηθεί. Μου είπε πως μετά από πολλά χρόνια συνειηδητοποίησε πως η “τέλεια” στροφή δεν υπάρχει.
Νομίζω πως έτσι είναι και τα λάιβ: το τέλειο λάιβ δεν υπάρχει. Και κάθε φορά που αποζητάμε να βιώσουμε την τέλεια συναυλιακή εμπειρία είναι δεδομένο ότι θα νιώσουμε απογοήτευση. Αυτό γίνεται διότι την πρόσληψη της συναυλίας την επηρεάζουν χιλιάδες αστάθμητοι παράγοντες που δεν ελέγχονται: η ποιότητα και η ένταση του ήχου, η απόδοση κάθε μουσικού, το σετλιστ, η απόσταση της μασχάλης του διπλανού κτλ κτλ. Κι επειδή συγκρίνεις τα αισθήματα που σου γεννά μια στουντιακή ηχογράφηση, έχε υπόψη σου πως αυτή αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό που οραματίστηκε ο συνθέτης/καλλιτέχνης. Στη μουσική που ακούμε εμείς, τα έργα τέχνης είναι τα τραγούδια (και πολύ σπάνια ένα άλμπουμ στο σύνολό του). Αυτά είναι που αγγίζουν την ψυχή μας αν ο συνθέτης είναι καλός. Ένα λάιβ δεν είναι ένα έργο τέχνης (εξαιρώ τίποτα υπερ-σόου που φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που υπερβαίνει τα επιμέρους), είναι μια κατά σειρά εκτέλεση μικρότερων έργων τέχνης, με τους περιορισμούς που προανέφερα. Ένα τραγούδι που σε πόρωσε στο δίσκο θα το παίξεις δέκα φορές στη σειρά, και θα είσαι μόνος σου σε διάλογο με αυτό. Στο λάιβ τα πράγματα έρχονται και φεύγουν στη στιγμή.
Γι αυτό και εγώ νομίζω ότι η μόνη λύση είναι να αμβλύνει κανείς τις καλλιτεχνικές/αισθητικές απαιτήσεις του σε ένα λάιβ. Και ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις αυτό είναι να κατεβάσεις 3-4 μπίρες στην αρχή…

Σχωρατε για το οφφ τοπικ, συνεχιστε, μη σας διακοπτω.
Πιο γραφικος πειθαινεις
ωραία προσέγγιση
:bow2::bow2::bow2:
Τρομερή απόδοση, ηχαρα και κομματαρα! Άντε να βγει το άλμπουμ.
Τρομερό κομμάτι, και όταν το σχολίαζα με moonchild μου βγήκε αυθόρμητα ότι τα ο-ο-ο-ο-ο-ο-ο έχουν κάτι σκυλάδικο μέσα τους, και συγκεκριμένα κάτι από Σταμάτη Γονίδη ή Μάκη Χριστοδουλόπουλο
Και το ανησυχητικό είναι ότι δε διαφώνησε 
Πάντως πέρα από την πλάκα κάνουν τον Shelton εδώ χάμου και τον Quorthon εκεί πάνω περήφανους για αυτά που σπείρανε εδώ…all hail thy mighty Doomsword…
δε μένα μόνο φέρνει defender & dark avenger?
Όχι άλλο πρόμο ΠΛΙΖ. Και εγώ το είπα για Γονίδη. 
Καλά δε σχολιάζω ποιος είπε τι γιατί θα χεστούμε 
Πάντως σε ένα κόμμεντ στο βίντεο είδα ότι οι στίχοι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα γι’ αυτό λογικά και τα ο-ο-ο-ο-ο…εγώ πάντως θα το άφηνα έτσι το κομμάτι…η σκέτη φωνητική μελωδία χωρίς κάποια λόγια δίνει λίγη παραπάνω επικούρα νομίζω…
Από τη μύγα ξύγκι που λένε… Είναι επιχειρηματικά μυαλά, δεν μπορώ να πω!!
Για τους μη έχοντες fb.
Warlord will be auctioning off three of the backdrops used in the concerts: 1. Black (RED Warlord Logo) : 6 m x 3 m (approx 19ft x 10 ft) 2. Deliver Us: 7m x 4m (approx 25ft x 13ft) 3. Warlord logo with lightning: 7m x 4m (approx 25ft x 13ft). These are printed on tarp and are quite heavy but also extremely sturdy (possible to be displayed outside without weather concerns) and they will be signed by William J Tsamis and Mark S Zonder at their back. Double hemmed and with reinforced holes/rings for hanging. More info to follow
Τα λεφτά όμως θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ας μην δημιουργούμε εντυπώσεις.
λεω να παρω ενα να το κρεμασω απ το μπαλκονι…
Που το διάβασες αυτό? Δεν το ήξερα. Άμα είναι έτσι αλλάζει το πράγμα.
Phoebus Dokos Well part of the proceeds will go towards charity so none of these.