Εννοώ για την Κυριακή. Είπε τα ίδια με το Σάββατο (πχ για τον πατέρα του που του είπε να μην σταματήσει την κιθάρα);
Όχι, την Κυριακή μίλησε αγγλικά (εκτός από το “Πάμε”), και είπε πιο γενικόλογα πράγματα (είναι τιμή για μας κτλ), αλλά και πάλι ήταν από τις κορυφαίες στιγμές του λάιβ από άποψη φόρτισης.
Εγώ είμουνα εξώστη ο ήχος ήταν λίγο ποιο ψήλα από το κανονικό ,σε σημείο να μπουκώνει.
Ο κόσμος δεν ήταν εκδηλωτικός διότι τη κυριακή πήγαμε όλοι οι απογοητευμένοι από τις δηλώσεις του Τσαμη.
Αν και το σετλίστ δεν ήταν σωστό,μετά τα πρώτα κομμάτια που ο κόσμος συμμετείχε
στην μέση έκανε κοιλιά. ισως έπρεπε να κρατήσουν κάποια κομμάτια από τα πρώτα για το τέλος.
Για τα μέλη του συγκροτήματος δυο λόγια, από αριστερά προς δεξιά.
Οκιθαρίστας= πριν παει να σερβίρει στον καρρά είπε δεν περνάω να παίξω.
Ο μπασίστας =παίζαν μαζί με τον Bob Marley.
Ο τραγουδιστής= κάνει παρέα με τον Nivo.
O Tsamis= Έλεγα πότε θα σωριαστεί.
ZONDER= ΘΕΟΣΣΣΣΣ.
(Να κάνουμε και λίγο Πλάκα όλοι καλοί μουσικοί είναι αλλά δεν κόλλαγε κανένας με τον άλλον εμφανισιακά.)
Σε γενικές γραμμές καλό live ήταν.
Πάντως άμα ξαναρχόνταν δεν νομίζω να ξαναπήγαινα.
Για τον κόσμο της Κυριακής δε μπορώ να εκφέρω άποψη μια και δεν πήγα, αλλα το Σάββατο, πολλά κομμάτια απλά δεν τα άκουγες από τις ιαχές…αλλά απ’ όσο άκουσα, την Κυριακή ήταν και εμφανώς λιγότεροι στο Gagarin…
Τώρα για το εμφανισιακά, ε τι να σου πω ρε φίλε, αυτό βρήκες να σχολιάσεις? Για όνομα δηλαδή, άμα φτάσουμε σε σημείο να κρίνουμε με τέτοια σκυλάδικα κριτήρια, άσ’το να πάει στο διάολο το θέμα. Άκου τη μουσική της μπάντας, και την απόδοσή της και κρίνε με βάση αυτό, και όχι με βάση τα dreadlocks, τον Νίνο και τα γκαρσόνια του Καρρά…
Σε άλλα νέα, ακόμα θέλω να γράψω 2-3 εντυπώσεις για το λάιβ, αλλά δεν έχω βρει τα λόγια…ακόμα δεν μπορώ να συλλάβω την τελειότητα…
Ρε μεγάλε μην τσιμπάς όπως και το έγραψα πλάκα κάνω όλοι καλοί ήταν και δεμένοι μεταξύ τους.
Ότι πρέπει να είχε σημαντικές διαφορές η σύνθεση του κοινού ανάμεσα στις δύο μέρες, ισχύει. Αλλά αυτό που λες δεν παίζει. Η 2η μέρα ανακοινώθηκε μετά από τις δηλώσεις. Πώς έτρεξαν να πάρουν εισιτήριο ακριβώς αυτοί που απογοητεύτηκαν; Το λογικό είναι ότι η Κυριακή μάζεψε αρκετό κόσμο που πήγε ακριβώς επειδή μαθεύτηκε ότι έγινε σολντ άουτ το Σάββατο, και πήγαν να δουν προς τι ο ντόρος.
Μωρέ, το κατάλαβα ότι το λες στην πλάκα, απλά μου χτύπησε πολύ άσχημα αυτό το “δεν κόλλαγαν εμφανισιακά”, έστω και σαν απλή αναφορά…
ενταξη μην ειμαστε και πλεονεκτες.μονο απο warlord δεν καταφερα να παρω.
Δεν είχε λίγο κόσμο τη Κυριακή, δεν είχε εμφανη κενά ο χώρος, σχεδόν γεμάτο θα το έλεγες.
Όντως το θέμα με τις δηλώσεις του Tsamis έγινε το σχεδόν ταυτόχρονα με το sold out και την ανακοινωση της δευτερης μέρας.
Γεγονός: Προφανώς οι πιο φανατικοί είχαν πάρει εισιτήριο για τη πρώτη μέρα.
Αυτοί που πήγαν τη δεύτερη ήταν οι λιγότερο φανατικοί, αλλά σε κάθε περίπτωση κυρίως παλοί οπαδοί που ήθελαν να τους δουν για την εμπειρία, αλλά δεν θα σκοτωνόντουσαν κιόλας.
Ακόμη και όσοι πήγαν και τις δύο μέρες πάντως, είναι δύσκολο να είχαν και την Κυριακή τον ίδιο ενθουσιασμό που είχαν το Σαββατο.
Δεν πιστεύω ότι το θέμα με τους Kreator επηρέασε τη προσέλευση. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να έδωσε 28 ευρώ απλά για να δει ποιοι είναι αυτοί που έκαναν κατι δηλώσεις και έγινε θέμα κλπ.
Περισσότερο πιθανό είναι να απέτρεψε κόσμο, αλλά από τη προσέλευση της Κυριακής δεν φάνηκε κάτι τέτοιο.
και οι δυο μερες ισαξιες απο αποδοση.ο κοσμος λιγοτερος την κυριακη.εμφανιση που θα μεινει στη μνημη στους πιο πολλους απο μας.τσαμης- εχει μαλλον θειο χαρισμα ο ανθρωπος.οι μελωδιες του σε καθηλωνουν.zonder-καποιος να του παρει το διπλωμα.οι λεξεις εξωγηινος,εξωπραγματικος,ανθρωπος χταποδι κ.α ειναι λιγες για να τον περιγραψουν.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ.viani,bynoe,βαφειαδης δεσανε αψογα.τελος ο lavery με διεψευσε ευχαριστα,μια και εκει ηταν η ενσταση μου για την επιλογη του τσαμη για τραγουδιστη στο λαιβ.ενα μεγαλο ευχαριστω σε αυτους που τους εφεραν να τους δουμε ζωντανα.WARLORD LIVE IN OUR HEARTS!!!
Συμφωνούμε 101%
[SPOILER]
[/SPOILER]
Μαλακιες στο τετράγωνο. Μάλλον τα έχω ξενερώσει με τον εαυτό μου κ ψάχνω ηλίθιες δικαιολογίες.
Τι να πω, πως γίνεται να βάζω στο σπίτι warlord, να ουρλιάζω κ να κλαίω μόνος μου κ τη στιγμή που τους έχω μπροστά μου, που παραγματικα ήταν όνειρο ζωής, να μην στάζει το μάτι???
Τι στο μπουτσο???
είμαι ένα βήμα από τη γραμμή ψυχολογικης υποστήριξης!
(Βαριά φωνή)
-Πες μας φίλε μου, πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε, είμαστε εδώ για σένα…
Μη κοροϊδεύεις… Απλά έθεσα έναν προβληματισμό μου.
Βρίσκεσαι σε κατάσταση άρνησης και αφασίας. Δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη τι είδες :lol:
Και εγώ κατά το πρώτο δεκάλεπτο της συναυλίας κάπως έτσι ήμουν. Απλά κοιτούσα με ένα χαζό χαμόγελο στο προσωπό μου. Είχα αφήσει το σώμα μου και βρισκόμουν αλλού 
Τι λέτε ρε; Ξέρετε πόσες φορές έπιασα τον εαυτό μου σε κατάσταση αποχαύνωσης; Πόσες φορές είπα στην παρέα ότι χάζεψα τελείως; Πόσες φορές δεν ήξερα πώς να αντιδράσω σε όσα άκουγα και έβλεπα; Πλλλλάκα με κάνετε τώρα;;;
αυτο…
Έχεις σπουδάσει ψυχολογία? Θα γίνω καλά γιατρέ μου? 
Προφανώς αυτό για τη ψυχολογική υποστήριξη το έγραψα για χαβαλέ. Να μη γίνουμε κ μελό.
αλλά η απορία μου είναι πραγματική. Γίνεται κάποιες μικρές λεπτομέρειες όπως αυτές που αναφέρω στο πρώτο μου ποστ, να σου καταστρέψουν ένα live που περίμενες κ δεν πίστευες ότι θα γίνει ποτέ?
δυο λογια και για τις αλλες μπαντες.wardance-στο λαιβ μου φανηκαν πολυ καλυτεροι.μαλλον πρεπει να τους ξανατσεκαρω.dexter ward-εγω εχω μεινει ακομα στους battleroar μια και πιστευω οτι το death and beyond ειναι ενα απο τα καλυτερα αλμπουμ που εχει βγαλει ελληνικο συγκροτημα στο χωρο του επικ.ο ιταλος και ο μανωλης ειναι απο τις συμπαθειες μου,οποτε τους ακολουθω και στο νεο τους εργο.back to saigon απιστευτη κομματαρα!doomsword- τι να πω τωρα?οι ιταλοι γενικως μου εχουν παρει τα μυαλα φετος,μια και ειδα πρωτη φορα λαιβ και τους domine.προσκυνω ταπεινα.τραγουδιστης ΜΟΡΦΗ που μαλλον πρεπει στη προηγουμενη ζωη να ηταν βικινγκ.θα ηθελα να τους δω μονους να τους ευχαριστηθω.
ΥΓ1-ελιωσα με φιλο που ειπε 4 μακρυμαλληδες και ο ΛΕΛΟΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ:lol:
ΥΓ2-ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ-ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΤΣΑΜΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΥΓ3-ενα μεγαλο ευχαριστω στα ξαδερφια μου ΑΝΤΩΝΗ,ΛΟΥΚΑ,ΣΩΤΗΡΗ που με βαλαν στο μαγικο κοσμο των WARLORD.HAIL!!!
Πάντως Μάρινερ και εγώ τα ίδια με σένα. Σπάνια ένα σετλιστ είναι τόσο ποιοτικό και καλοπαιγμένο και ποθητό από μένα και τελικά δεν με συγκινεί. Πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό τελικά η “αποστασιοποίηση” μου, υποσυνείδητη γιατί είχα πολύ καλή διάθεση, οφείλεται σε όλα τα σκηνικά με το γκρουπ στο fb και κυρίως αυτούς που εγώ λέω αυλοκόλακες του Τσάμη, οι οποίοι δημιούργησαν μια αρνητική περιρρέουσα ατμόσφαιρα για την δική μου αισθητική.