Warlord - The Holy Empire

Άκουσα το 70.000 κάτι. Ή δεν είναι καθόλου του γούστου μου ή είναι πολύ σκατά. Βασικά μάλλον και τα 2.

Έλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Έλα να γίνουμε πολλοί.

Νιώθω τον κλοιό να σγίγγει γύρο μου.

εχω παθει εξαρτηση με το αλμπουμ…σιγουρα στις καλυτερες κυκλοφοριες για φετος απο τωρα

ΜΕΓΑΛΕΙΟ το εχω ακουσει πανω απο 10 φορες απο χθες…!!

αυτο το glory τι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ???

+1.

Η αίσθηση που έχω, και χωρίς να έχω πολλή τριβή με το παλιό υλικό, είναι πως ο Τσάμης είναι ένας ιδιαίτερα χαρισματικός καλλιτέχνης που απλώς τυχαίνει να γράφει μέταλ κομμάτια. Ας μην περιμένει κανείς θυμό, πόρωση και καυτό ατσάλι αλλά αν ψάχνει μελωδίες, δουλεμένες συνθέσεις και κομμάτια που μιλούν στην ψυχή, ενδέχεται να πάθει πλάκα. Μάλλον βοηθάει να είναι κανείς άνω των -άντα για να νιώσει.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά γέλασα!!! :stuck_out_tongue:

Μωρέ, κομματάρα είναι, ειδικά το σόλο του, αλλά μουσικά ίσως είναι λίγο πιο “Lost And Lonely Days” απ’ όσο θα 'πρεπε…

+2013

παίζει να είναι το αγαπημένο μου! Στο σόλο του ειδικά κοπανιεμαι, ουρλιάζω, χορεύω, δεν είμαι καλά!:stuck_out_tongue:

είναι σίγουρα το πιο πιασιάρικο το γκλόρι (με τη καλή έννοια) και σίγουρα το πιο lost and lonely days αγαπητέ πάνο.

κατά τα άλλα πρώτες ακροάσεις σίγουρα είναι θετικές, αλλά δε καταλήγω σε συμπέρασμα πριν το ψιλολιώσω.

το μόνο που δηλώνω με σιγουριά είναι ότι γουστάρω anderson.ο τύπος είναι ακριβώς ότι πρέπει, δε θέλει τσιρίδες το άλμπουμ.

βασικά είναι 80% lordian guard και 20%warlord ,αλλά προφανώς δεν χαλάει κανέναν αυτό 8)

εδιτ:α, και στο thy kingdom come τραγουδάει μάλλον η βιντόν.

Βασικά είναι το πιο warlord κομμάτι του δίσκου! Προφανώς και σου σκάει lost and lonely days στην εισαγωγή, αλλά δεν με χαλάει καθόλου!

και αυτό που ειπώθηκε για τη φωνή είναι απόλυτα σωστό. Με τη πρώτη ακρόαση μου φάνηκε κάπως γιατί ήξερα αλλιώς τους warlord, αλλά μετά από λίγες ακροάσεις κατάλαβα ότι η φωνή είναι έτσι όπως πρέπει!

Mετά από 2 μόλις ακροάσεις, τα πρώτα μου συμπεράσματα:
Ναι, το 70.000 Sorrows “βρωμάει” Warlord (άλλωστε έχει γραφτεί πολλά χρόνια πίσω). Όπως και το Night of the Fury.
Ναι, υπάρχουν έντονα στοιχεία ελληνικής μουσικής (πχ Glory).
Το Kill zone είναι εκτός κλίματος.
Με τη φωνή δεν έχω πρόβλημα.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν πλησιάζει τα έπη των 80’s. Aλλά δεν υπάρχει και άλλη μπάντα που να βγάζει αυτό τον ήχο. Οπότε λογικές οι (θετικές) αντιδράσεις!

Edit: και παράλειψη μου να μην αναφέρω το εκπληκτικό παίξιμο του Zonder!

Thy
Kingdom
Come
.-

Λάθος!!! Τα άλλα τραγούδια είναι εκτός κλίματος. :lol::lol:

Πλάκα κάνω, εννοείται.

Μετά από 20 και πλέον ακροάσεις, κατέληξα ότι το άλμπουμ με κατα-τρόμαξε 8O. Σοκ και δέος. Τίποτα άλλο.

νομιζω ειχα διαβασει ενα ποστ του anderson που ελεγε οτι ειναι η γυναικα του
δε νομιζω να ναι και σε θεση να τραγουδησει πλεον η βιντον

η γυναίκα και η μιά κόρη του Anderson τα γυναικεία φωνητικά
τώρα το ακούω
συγκίνησις…

Είχα εξαίρει την καλή δουλειά στα γυναικεία φωνητικά από τότε που είχε βγει το promo.

Το άλμπουμ είναι έπος. Οι οπαδοί των Lordian Guard (όπως και εγώ) φαντάζομαι ότι δεν εξεπλάγησαν ιδιαίτερα από την ποιότητα. Μπορεί να γράφει λίγο υλικό ο Τσάμης αλλά τουλάχιστον είναι πάντα καλό.

Στα αρνητικά η μικρή διάρκεια του άλμπουμ, γιατί σου δίνει την εντύπωση ότι περνάει πολύ γρήγορα ο χρόνος.
Θα μπορούσαν έστω να επαναηχογραφήσουν κάποιο παλιό κομμάτι (όπως π.χ το ‘The Rainbow’)
Επίσης δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα οι στίχοι του Τσάμη, που είναι κατά το ήμισυ για το θεό και κατά το ήμισυ για τα αμερικανικά στρατά που τινάζουν τα μυαλά των άπιστων στη Φαλούτζα :lol:

ναι ρε, το ξέρω. απλά το λέω για να τονίσω ότι ο άντερσον τραγουδάει ακριβώς σαν τη βιντόν :stuck_out_tongue:

θα συμφωνησω με το φιλο expresso για τη διαρκεια του αλμπουμ.μαλλον ομως μασ φαινεται λιγο γιατι ειναι πολυ καλο.για μενα μπουρουσε να προσθεσει μερικα τραγουδια η τραγουδι απο το προηγουμενο αλμπουμ με φωνητικα του αντερσον.οσο το ακουω ομως με πωρωνει ολο και πιο πολυ

ντάξει δεν είναι και τέρας δημιουργικότητας ο τσάμης,καλά είναι 7 ακυκλοφόρητα κομμάτια. στο rising είχε 2 :stuck_out_tongue:

[[B][/B]QUOTE=Expresso;1506438] [B]Επίσης δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα οι στίχοι του Τσάμη[/B], που είναι κατά το ήμισυ για το θεό και κατά το ήμισυ[B] για τα αμερικανικά στρατά που τινάζουν τα μυαλά των άπιστων στη Φαλούτζα [/B]:lol: [/QUOTE]

Γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν μπορώ να συμπαθησω τα killing zone και night of the fury!

Για τα περί θεού δεν με ενοχλεί, άλλωστε υπάρχουν κ άλλες Κρίστιαν μέταλ μπάντες που αγαπάμε!

Τι εκτός κλίματος το “Kill Zone” ρε? Ρε, σοβαρευτείτε λίγο ρε. Long live τσιρίδες γαμώ την πουτάνα τη ζωή.

Tο ακουσα ολο πριν λιγο!!!Ειναι υπεροχο!!Δεν μπορω να ξεχωρισω καποιο κομματι!!Ειναι ολα υπεροχα!!!:smiley: θα συμφωνησω με τον Πανο!!Το Kill Zone ειναι κομματαρα!!:smiley: