Ωραιο φαινεται… Απο ηχο τι λεει; Γιατι τα ρεμαστερ τα φοβαμαι ελαφρως τελευταια.
Edit: 19 ευρω το διπλο CD… ακριβο.
Ακριβό μεν, έχει τις κάλτσες του μέσα δε. Αν είναι και κομπλέ ο ήχος όπως λες και συ, χαλάλι!
Sorry, δεν το βλεπω ετσι. Βασικος λογος για τον οποιο πολλακις υποστηριζω μικρα labels ειναι επειδη βαζουν τις κυκλοφοριες τους φτηνοτερα, οχι ακριβοτερα του κανονικου. Τεσπα…
…την άλλη έκδοση με το βιβλίο, που την βρίσκει κανείς;…πιο ακριβή σίγουρα, αλλά μάλλον ταξίζει τα λευτά της…τώρα το 2cd, όσο έχει να κάνει με το μουσικό περιεχόμενο, είναι γαμηστερό, δεν ξέρω όμως αν είναι κιαυτό είναι περιορισμένων αντιτύπων
:):!:
Βασικά δε τη βρίσκεις. Είναι sold out εδώ και κανά μήνα.
Τι λέει το remaster στο παλιότερο υλικό;
Γιατί εκείνο είχε κακή ποιότητα σε αντίθεση με το πιο πορόσφατο Rising out of the Ashes.
…οκ, λογικό μου φαίνεται…θα πάρω το συντομότερο το 2cd , μην εξαντληθεί κιαυτή:):!:
Τι εγινε ρε,το ελαβε κανενας?
δε πρέπει να χει λάβει κανείς αθηναίος ακόμα.
Μπα… τίποτα ακόμα. Φάκιν ταχυδρομεία…
Ευτυχως ειμαι απο Λαρισα!:lol:
^^Μια από τα ίδια…δεν εχε έρθει κάτι λαρισα
ARKEYN STEEL RECORDS announcement:
We are still shipping the pre-ordered WARLORD - Anthology Limited edition (DCD plus Book). We have completed the shipping of the regular edition which also has been available for sale since the release date. HOWEVER we tracked down some copies that have a slight problem: there is a digital glitch on the song “Winter Tears” between 1:42 and 1:43 minutes after the song beginning-. This is a pressing plant issue which we detected after we took the final copies in our hands. The problem exists only on several copies and not on the entire pressing of the 1000 copies we did. Anyone of you who bought the Warlord Anthology -straight from Arkeyn Steel Records or from another distributor- and have found this problem on the purchased CD, please send an email to info@arkeynsteel.com labeled “Replacement”, in there please include your full shipping details and we will send a new CD for free. Please send your email until 31/5/2012 as the replacement shipping plan must be set asap. From now on we are checking every single copy we are sending as we are still in the shipping process of limited edition. We would like to thank you for one more time for your support.
Ωχ… άντε να δούμε τώρα που θα κάτσει το λαχείο
Εμένα μου ήρθε σήμερα. Είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να ακούσω αν έχω τα δύο glitches (έχει λέει και στο Black Mass στο ίντρο, 13ο δευτερόλεπτο μεριά). Ο Tsamis πάντως τα έχει πάρει που υπάρχουν τα λάθη και θα προτιμούσε να αποσυρθούν όλες οι κόπιες και γενικώς παίζει κομένταρι λάιβ στο facebook για το θέμα.
Από μια ματιά στο βιβλίο είναι μικρότερων διαστάσεων από ότι νόμιζα (σε μέγεθος Βαβούρας ξέρω γω αλλά με πιο πολλές σελίδες προφανώς!) αλλά είναι μικρά τα γράμματα και έχει πολύ υλικό που πιάνει όλες τις περιόδους λεπτομερώς. Αναμένεται λίαν ενδιαφέρον ανάγνωσμα. Όσοι παρακολουθούν τον Τsamis στο FB μπορούν να περιμένουν συγκεντρωμένες και με λεπτομέρειες τις διάφορες ιστορίες που έχει διηγηθεί, λογικά θα έχει κι άλλες πολλές.
Επίσης, έχει πλήρες appendix με μέλη, δισκογραφία, tracklisting κλπ, λογικά θα πρέπει να μιλάμε για πλήρες, χορταστικό και κατατοπιστικό υλικό για τους Warlord - Tsamis οπαδούς.
Το υλικό το είχα όλο πλην κάποιων bonus από δω κι από εκεί, δεν με χάλαγε να τα έχω όλα κάπου μαζεμένα, υποτίθεται ο ήχος είναι πολύ καλός (ο Tsamis δηλώνει πολύ χαρούμενος και ως γνωστόν - βλέπε και άνωτέρω- αν έχει παράπονο το λέει)… Ε, μαζί με το βιβλιαράκι πείστηκα να τα δώσω. Παραήταν περιορισμένα τα αντίτυπα του βιβλίου κατά την γνώμη μου αλλά μέτρησε πολύ αυτό στο να εξαντληθεί πριν καν κυκλοφορήσει. Μιας και δεν κόπτομαι ιδιαιτέρως για το συλλεκτικό του πράγματος ελπίζω να το ξαναβγάλουν (και εμπλουτισμένο ίσως - ο άλλος όρεξη έχει και γράφει) γιατί νομίζω ότι θα το ήθελε περισσότερος κόσμος από όσες κόπιες βγήκαν. Είναι και στα αγγλικά, νομίζω διεθνώς ισχύει αυτό.
Οποτε φιλε συμπολεμιστη περιμενουμε να διορθωσουν το λαθος της κοπης…φακ γιεα :D…'νταξει βεβαια συμβαινουνε αυτα, και τουλαχιστον κανουνε τζαμπα αλλαγη στο σιντι οσων το χουν ηδη παρει και εχουν το προβλημα…
Παρελαβα κι εγω σημερα.
Ο ηχος γαμαει.
Το βιβλιαρακι επισης.
Δυστυχως ομως κι τα δικα μου σιντια ειναι απο τα προβληματικα
ήρθε ο deliver-ας from evil
το βιβλίο πιο μικρο απο οτι περιμένεις αλλά το βλέπω γεμάτο οπότε μια χαρά.
για το πρόβλημα στο cd, στο Black Mass δεν ακούω κάτι λάθος, αλλά στο Winter Tears νομίζω πως υπάρχει ενα πολύ μικρο κόλλημα στο σημειο που αναφέρθηκε.δεν εχω να το ακούσω κάπου αυτή τη στιγμή να το δω αν όντως είναι ετσι.
[B]νομίζω πάντως οτι σου στέλνουν απλά μια δεύτερη κόπια του πρώτου cd(μονο εκει υπάρχουν λάθη?) και χωρις να χρειάζεται να στείλεις την δικιά σου πίσω. ετσι δεν είναι??[/B]
[B][SIZE=“3”][FONT=“Arial Black”]One by one, to the swords, to the guns![/FONT][/SIZE][/B]
*αλλάξαμε ταχυδρόμο, ειναι πιο νέος, και όταν βλεπει οτι δεν είναι απλό γραμμα έρχεται μέσα και το αφήσει. fuck yeah!
Γιατι δεν δερνατε τον προηγουμενο να μαθει?:lol:
Αρα σημερα μαλλον θα φτασει και το δικο μου!!!