Warlord

είναι 23, απλά κάτω αναλύει τις χρεώσεις

ξέρει κανείς πόσα έχουν φύγει εως τώρα?!!

*και πόσο είναι το ακριβές ποσό?

SKU έχω κι εγώ το ίδιο οπότε είναι κάτι άσχετο. Order number έχω το 232 (Παρήγγειλα τη Δευτέρα) ελπίζω να μετράει και να είμαι στην 400αρα αλλιώς θα ξενερώσω άσχημα! 28 ευρουλίνια δεν είναι και λίγα… Πάντως στο email που ήρθε για την παραγγελία γράφει WARLORD ? Anthology DCD + Book

SubTotal : 22,99 ?
Shipping and Handling Fee : 2,00 ?
Tax Total : 4,86 ?
Fee: + 3,00 ? (Αυτό αν θες το βάζεις για να έρθει συστημένο αν θυμάμαι καλά)
Total: 27,99 ?

Άντε καλώς να μας έρθει!

χτες βραδυ το παρηγγειλα εγω και εγραφε "Order No. 266"
25 βγαινει με τα μεταφορικα (+ 3 ευρω αν θες να ερθει συστημενο)

ευχαριστώ για την απάντηση :slight_smile:

(πανε τα λεφτα για τους radio moscow)

Το πηρες κι εσυ ρε?

It’s mine…my precious!:lol:

σε λίγο θα κάνω την παραγγελία…ελπιζω να μην έχει πάει στα 400

Μπα πρέπει να έχει ακόμα

the Status of your Order [B]No. 288[/B] has been changed.

New Status is:

[B]Confirmed[/B]

:smiley:

*που να περάσει ενας μήνας τώρα

Τι ‘‘rough demo’’,ετσι πρεπει να ναι κι η τελικη παραγωγη.Δεν υπαρχει το φιλιν,πιο 80s κι απ τα 80s ρε πουστη.Βγαλε το δισκο Τσαμαρε να εξαφανιστουν κατι ‘‘επικφολκ’’ σκηνες απ τη ντροπη τους.

Το παρήγγειλα και εγώ σήμερα το απογευματάκι.Ευτυχώς πρόλαβα και είμαι μέσα στους 400.Απ’ ό,τι κατάλαβα πρέπει να έχουν μείνει καμιά 20αριά copies με τη βιογραφία.
Άντε να έρθει ο Απρίλιος!

sold out η έκδοση με το βιβλίο!

Καλό αυτό, θα δώσει ώθηση στους Warlord παρόλο που δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι περιορισμένες εκδόσεις.
Τις θεωρώ εκμετάλλευση του underground αλλά και αντιφατικές με το όνομα αυτό αλλά και με την ουσία της μουσικής. Μετά από 2-3 χρόνια θα κυκλοφορήσει πάλι το ίδιο υλικό με άλλο εξώφυλλο ώστε να υπάρχει λόγος να ξαναγοραστεί!

Το καινούριο κομμάτι γαμάει και εμένα δε με χαλάει καθόλου ο τραγουδιστής, οι Warlord πάντα είχαν μια κάπως πιο “ελεγειακή”/“ρομαντική” προσέγγιση στο epic που δεν απαιτεί σώνει και καλά πολεμικές/παθιασμένες ερμηνείες τύπου Manowar ή Manilla Road. Το θέμα είναι να κολλάει η φωνή με τη μουσική. Είμεθα κομπλέ, πιστεύω.

εγώ πάντως έχω εκφραστεί επισήμως και επανειλλημένως υπέρ της lordian guard προσέγγισης των φωνητικών, οπότε ο dk3 με καλύπτει απόλυτα:!:

Έχει παραλάβει κανείς το Anthology? Για 25 Απριλίου δεν είχαν πει;

Όπως το είδα Ebay, το artwork δε με ενθουσίασε…

λογικά από τετάρτη θα έρθουν, είναι η πρωτομαγιά στη μέση.

Άντε να έρθει επιτέλους, έχω λυσσάξει να γυρνάω από τη δουλειά τα απογεύματα και να ψάχνω χαρτί για συστημένο!

Εγώ πήγα και το πήρα από το Steel Gallery.Αρχίζουν να τα στέλνουν.
Παιδιά θα πάθουμε πάντως στραβισμό από τη βιογραφία.Τα γράμματα είναι “ψείρες”.