Βράχηκα μόλις το άκουσα!! Αγαπημένο συγκρότημα, γαμώ τα νέα!!
Yπεράνω κάθε προσδοκίας το κομμάτι!!
βγαινω λιγο εκτος θεματος απο το κομματι,αλλα ρε σεις αυτος ο bill τι ψυχουλα που ειναι!εχει γεννεθλια,του γραφουν ολοι και απανταει σε καθ εναν ξεχωριστα:respect:
το μόνο κακό που έχει είναι ότι είναι χριστιανός αλλά κανείς δεν είναι τέλειος:p
γεια σου ρε Ελρικ! Τουλάχιστον είναι συνειδητοποιημένος. Αυτό του το αναγνωρίζω.
με το καλο να βγει ο δισκος.και αντε και απο τα μερη μας.
Η παραγγελία έγινε. Όποιος ενδιαφέρεται καλύτερα να σπεύσει. Μέσα σε 5 λεπτά έφυγαν 200 κομμάτια
είμαι ο κύριος 106
χμ 23 ευρω λιγο τσιμπημενο α?
αλλα μαλλον θα το χτυπησω.
30 θες να πεις 8)
πες μου οτι εχει 7 ευρω μεταφορικα να πεθανω
2 μεταφορικά και 4,30 tax
Πάντως αν παραγγείλει κάποιος, θα μπορούσαμε να το κάνουμε λίγο πιο “ομαδικό” για να μοιραστούμε έξοδα. Είμαι διαθέσιμος…(μην πάει ο νους σας στο πονηρό :lol:)
εγώ μοιραία θυμάμαι που είχαμε προσπαθήσει να κάνουμε κάτι ομαδικό στην περίπτωση του one small voice από δω μέσα, αλλά δεν έκατσε. τελικά μετά από μισό χρόνο το πήρα από cruz del sur πιο φθηνά απ ότι το πούλαγε η ίδια η arkleyn…
Χρειάζεσαι PayPal για την παραγγελία ή παίζει και απλό ταχυδρομείο?
paypal
το ποιος εισαι το βλέπεις μονο αφου εχεις κάνει την αγορά??
γιατι μόνο τα πρωτα 400 ατομα παίρνουν και το βιβλίο
Έχει ένα order number (π.χ. 122) και SKU 130
Ίσως κάποιο από αυτά τα δύο νούμερα να αντιπροσωπεύουν το νούμερο της κόπιας…
μεσα στο 2012 ο νεος δισκος.αποτι ειπε ο Bill.και γω θελω να βαλω τη δευτερα λεφτα στην καρτα,να παραγγειλω.
Φοβερό το νέο κομμάτι.
Το ότι θυμίζει Lordian Guard είναι καλό. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα τα album των lordian από Warlord.
Αντιθέτως περικλείουν όλο το επικό συναίσθημα, με περισσότερο λυρισμό και ωριμότητα.
Το μόνο που λείπει πια είναι η οργή αλλά αυτό είναι λογικό. Άλλωστε μαζί με τον Tsamis μεγαλώσαμε και ωριμάσαμε και εμείς οι οπαδοί 8)
Καλή ερμηνεία από τον Rick Anderson.
Τα φωνητικά στο τέλος ο ίδιος τα κάνει ή είναι τίποτα samples από γυναίκα τραγουδίστρια;
διπλα γραφει "Price per Unit (piece): 22,99 ? (including 23 % tax)"
τελικα ειναι 23 ή 23+4,30?