Warlord

Ο ήχος του Τσάμη ρε μαλάκες! :cry:

:cry::cry::cry:

:bye::bye::bye::bye::bye: :cry::cry::cry::cry:

warlord 're not dead mothefuckers :smiley:

Mε την κιθάρα του Bill να ανοίγει το κομμάτι, δεν θα το κρύψω, ένα δάκρυ αργοκύλησε στην άκρη των ματιών μου. 'Επος, ΕΠΟΣ, [B]ΕΠΟΣ[/B] …

[SPOILER][B][SIZE=“2”][SIZE=“4”]ΕΠΟΣ[/SIZE][/SIZE][/B][/SPOILER]

πω ρε μαγκες…

πάντως τον πούστη τον τσάμη τον καταλαβαίνεις από τη πρώτη νότα. από τους πολύ λίγους που έχουν τόσο χαρακτηριστικό ήχο.

Ρε ακόμα και ο μετρίων δυνατοτήτων τραγουδιάρης, είναι τραγουδιστής του συγκροτήματος του Τσάμη. Όλα δένουν. Για να μην μιλήσω για το θεριό στη ντραμς με πιο πολλά χέρια κι από αυτά του Διαμαντίδη…

ο τραγουδιάρης πλησιάζει κάπως σε lordian guard feeling ή είναι η ιδέα μου?

Ότι και να 'ναι είναι χίλιες φορές προτιμότερος από τον Cans.

έχω επανηλειμμένα δηλώσει ότι προτιμώ την εκτέλεση που τραγουδάει η γυναίκα του τσάμη παρά την αντίστοιχη με τον κανς (στα κομμάτια που υπάρχουν και στους δύο δίσκους). ήτοι το είπα σαν κοπλιμάν :stuck_out_tongue:

Μαγκες συμπολεμιστες, τραγουδιστης ειναι ο Rick Anderson a.k.a. Damien King III

ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΑΜΑΕΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ!!!

Τώρα να χαρούμε; :-s
Εκτός κι αν είναι χαλαρός λόγω demo και ξεδιπλώσει τις δυνατότητές του στο LP.

πού τις βρήκε

Κοιτα προτιμω οποιονδηποτε απο τους Damien Kings παρα τον Cans…καλος χρυσος αλλα δεν ταιριαζει με τους Warlord…πιστευω οτι στο LP και η φωνη οσο και τα κομματια γενικα θα ανεβουν πολλα επιπεδα…το κομματι ειναι η ηχογραφηση του Τσαμη του Ζοντερ και του Αντερσον στο Cubase δεν εχει μπει χερι ηχοληπτη-παραγωγου στα κομματια…ειναι ενα ντεμο σαν ολα τα αλλα…ο χρονος θα δειξει…εγω παντως περιμενω πολλα απο τον Τσαμη και τον Ζοντερ…εχουνε ψυχη μεσα τους :slight_smile:

[B][SIZE=“7”]ΓΑΜΑΕΙ ΡΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ…THE LEGEND IS BACK[/SIZE][/B]

τις έκλεψε από τον τάλσα ντουμ, ετοιμαζόταν να τις θυσιάσει.

Γεια σου ρε Τσάμη. Μοναδικός ήχος. Επικός και μελαγχολικός. Γι αυτό κιόλας μου αρέσει πάρα πολύ αυτός ο τραγουδιστής. Ίσως να είναι και ο αγαπημένος μου από όσους έχουν περάσει. Έχει και αυτός μελαγχολική χροιά. Θυμίζει την γυναίκα του Τσάμη σε αντρική έκδοση. Και εγώ για κοπλιμάν το λέω.:stuck_out_tongue: Οι εκτελέσεις από το Lordian Winds που τραγουδάει είναι καταπληκτικές.

stygian passage πχ

έτσι ρε red viper, vidonne sayre ftw8)

Το κομμάτι πηγάζει στην κυριολεξία απο τα 80s. Μακάρι και τα υπόλοιπα να ναι έτσι και να “ντιλιβεριαστουμε” για ακόμα μια φορά.:slight_smile: