Για να λεει 245 και σημερα, μαλλον να τους περιμενουμε τελη Απριλη…καμενο Stargazer-ο-ποστ δεν θα κανω τωρα, θα κανω μετα το λαϊβ μαζι με την τελευταια μου ηρωικη πνοη.
They spend their money on entertainment, from concerts to movies and so on, because they know what’s truly important in life . . . and that is “art and entertainment.”
Μήπως είναι λίγο γκρινιάρης ο Τσάμης; Βγάζει χολή συνέχεια και κάπου παρακάτω στο fb λέει και για το βιβλίο και τα σχόλια των οπαδών που ήθελε και δεν είχε και γκρινιάζει κι εκεί και την ψιλολέει σε όλους… Λίγο Bob Katsionis μου μοιάζει ο τύπος σιγα σιγα.
Μπορεί ως ένα βαθμό να χει δίκιο αλλά ρε φίλε δε φταίνε οι οπαδοί που εξαφανίστηκες για δεκαετίες. Ακόμα και τα προβλήματά σου να χες (υγείας κλπ.) δεκτόν και μπορεί να έχεις δίκιο ως τα μάτια αλλά δεν πάει να πει ότι δε χάθηκες κιόλας. Παρόλ’ αυτά βλέπεις οπαδούς να ασχολούνται ακόμα μαζί σου και γκρινιάζεις κι από πάνω; Ωραίος…
(Ανεξαρτήτως όλων αυτών εννοείται πως μ αρέσει η μπάντα και θα πάω να τους δω)
Εγω εκει θα ειμαι με αντισκηνο απ’ εξω και θα περιμενω…οι υπολοιποι κανονιστε τι θα κανετε…
Ο Τσαμης, εχει και ενα δικιο οσον αφορα το βιβλιο, γιατι πλεον ολο λεμε, λεμε, λεμε και τελικα αρχιδια στηριξη εχει το μεταλ ειδικα το underground. Απο 'κει και περα, κι εγω θα την ελεγα σε κοσμο αν μου εσπαγαν τα νευρα στο chat, η αν ειχαν σνομπ υφακι οπως κατι τυποι στην ομαδα των Warlord. Παντως ειπε αυτο που ο Ελλην μεταλας αδυνατει να καταλαβει: ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ. Και σαν να μην το εγραψε καν ο Τσαμης, απο κατω ολοι “come to Greece, come to Greece”.
Θα εστελνα παντως ενα κειμενακι για να συμπεριληφθει στο βιβλιο, αλλα τωρα μολις εμαθα τι γινεται (λογω διακοπων), και με το διαβασμα που θα πεσει, δεν με βλεπω να προλαβαινω την προθεσμια…
Και στους φανς όμως γιατί τη λέει; Τί πρέπει να κάνουν, να πάνε να πιάσουν τους διοργανωτές στις σφαλιάρες; Το “come to greece” είναι μια απλή κι αγνή ένδειξη αγάπης προς τη μπάντα. Γιατί να γκρινιάζουμε ακόμα κ γι αυτό;
Μα και γι’ αυτο δεν πηρα 100% το μερος του, ετσι κι αλλιως θα ερθουν, αλλα και η πιεση που θα ασκουσε ενας Τσαμης η ενας Zonder σε εναν διοργανωτη θα ειχε πιο πολλα αποτελεσματα απο το να του λεγαμε εγω κι εσυ “φερε τους Warlord στην Ελλαδα φιλε”, ακομα κι αν τα καναμε ολα μπουρδελο εξω απο τα γραφεια της εταιρειας του. Δικιο ο Τσαμης εχει κυριως στο θεμα του βιβλιου, που απ’ οσο καταλαβα (δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω να διαβασω ολα τα ποστ στη σελιδα στο φεησμπουκ) πολυς κοσμος ελεγε οτι θελει να βοηθησει, και τελικα δεν βοηθησε κανεις. Και γαμω το κερατο μου, το να συνεισφερεις στη βιογραφια μιας αγαπημενης σου μπαντας, με ενα κειμενο στο οποιο θα γραφεις τι σημαινει η μπαντα αυτη για σενα, ειναι πολυ ωραιο. Μην τρελαθουμε.
τελικα θα ερθουν αποσο φαινεται επειδη πριν μια ωρα ποσταρε αυτο ο Tsamis:
I was just messaged by somebody saying, “Bill, let’s leave the aircraft and the tanks aside for a moment. Are you really gonna tour Europe or not.” UNBELIEVABLE … we’re practically sitting here “shouting from the rooftops” that Warlord is coming to Europe and people still don’t believe it . . . well, I guess they’ll find out too late. This is inside information I’m providing here in the Battle Choir. Once it’s announced, people will be flocking to by tickets. Those who are “not following this epic conversation” will be left out on the streets, putting their ear up to the outside wall of the venue because they’ll be too late. When it’s announced, if you want to be there you better buy tickets fast because with one show in Thessaloniki and one show in Athens, a lot of people will be left waiting outside.
Δεν μιλησα για τετοιες περιπτωσεις. Βασικα, απευθυνομουν γενικα στον Ελληνα μεταλλα και το ελληνικο συναυλιακο κοινο εν γενει. Και οπως ειπα, ελειπα σχεδον ενα μηνα, δεν παιζει να κατσω να διαβασω ο,τι εχει ποσταρει ο Τσαμης στο φβ
Προσπαθεί να δημιουργήσει hype και διαφημίζει τη μπάντα του, αυτό δεν ειν κακό… Βέβαια όπου ακούς πολλά κεράσια…
Όσον αφορά τα προηγούμενα: Ο ίδιος στη συνέντευξη του metalzone (που την άκουσα) είπε πως δεν είναι το παν για κείνον η μουσική όπως π.χ. για το Lemmy αλλά η οικογένειά του κλπ κλπ και τα προβλήματά τους κλπ κλπ και πως τώρα που βρήκε χρόνο θ’ασχοληθεί και με τη μπάντα. Δεν είναι λίγο οξύμωρο όμως να απαιτεί για άλλους η μπάντα του να είναι το παν ενώ δεν είναι καν για τον ίδιο; Ο άλλος κόσμος δεν έχει οικογένειες και προβλήματα οικονομικά και πάσης φύσεως; Και μας συγκρίνει και με τους Αμερικάνους φανς λες και το οικονομικό μας επίπεδο είναι ίσα κι όμοια… Όνειρα γλυκά Bill.
αμφισβητεί λοιπόν κατά πόσο είναι “die hard” οι έλληνες φανς, γιατί υπάρχουν άλλοι που ταξιδυεουν από την άκρη της γης να δούνε τους warlord και δεν τους περιμένουν να έρθουν για λάηβ στην “αυλή” τους ή κάπως έτσι τέλος παντων. Αυτό προφανώς το είπε γιατί λάμβανε πολλά μηνύματα από έλληνες που του γραφαν να έρθει στην ελλαδα!!!
Ε χεσε μας ρε τσαμη… Δε χρειάζεται τόση μιρλα!!
Πάντως όπως κ να χει, εκεί θα 'μαστε!!! Για warlord μιλάμε!!!