Warlord

Μέσα σεπτεμβρίου

Σήμερα με ξενέρωσε άσχημα ο Τσαμάκος. Τόση στήριξη από τους Έλληνες ενώ όλος ο πλανήτης τον έχει γραμμένο και μας κράζει; Ε α γαμήσου στη τελική ρε φίλε!

Έχεις δίκιο. Απλώς περνάει και αυτός μεγάλο λούκι και ενδεχομένως πάνω στην έξαψη της διοργάνωσης των συναυλιών έπειτα από τόσα χρόνια, είπε και δύο-τρεις μαλ@@@@@ιες παραπάνω

Τι μου λετε εσεις, εγω μολις τωρα πρωτοακουσα Warlord (το EP) και με εχει στειλει κανονικα. Αυτο το Deliver Us From Evil ειδικα, αδιακοπα στο repeat.

…δικαίως:):!:

Άντε ρε κοφτή πλάκα…!!!

Ποια πλακα ρε, νοτα δεν ειχα ακουσει απο Warlord. Ηδη πριν τον ντορο που γινεται για τις συναυλιες τωρα, ακουγα απο εδω και απο εκει για τους Τιτανες Warlord, απο τα μεγαλυτερα ονοματα που δεν δικαιωθηκαν, για τις σολαρες του Τσαμη κτλ κτλ κτλ αλλα ποτε δεν ειχα ακουσει!

Αληθεια λεει ο martian. Παντως ειδε το φως το αληθινο.

ζηλεύω

ε τοτε που διαφψνεις με το ξεκαθαρο μου, αχμ ?:stuck_out_tongue:

Nτροπη σου…εχεις να καψεις πολλα βραδια με warlord να ξες…οτι εχουν βγαλει προσκυναμε ολοι μαζι…

Μου φαινεται πως αυριο προχωραω και σε ακροαση του Cannons με συνοπτικες. Απο το απογευμα μονο το EP ακουω :stuck_out_tongue:

Αληθεια, προς αγορα τα βρισκεις ευκολα?

Ε λογικα θα τα βρεις…!! Προχωρα γρηγορα εχεις δουλεια να κανεις…!!!

Το ep είναι εύκολο, το Cannons θα δυσκολευτείς αρκετά και λογικά θα ναι κι ακριβό. Δε νομίζω να το χει αγοράσει κανείς μας φτηνό (ούτε εγώ)

Ο Τσαμης μαλλον δεν ξερει τι εχει και λεει ιστοριες… Νομιζει οτι μπορει να παιξει σε venue με πανω απο 200 άτομα στον υπολοιπο κοσμο; Καλα για Αμερικη δεν το συζητω, ουτε 50 δεν θα ειναι. Καλα θα κανει να μην λεει τετοια πραγματα για τους Ελληνες οπαδους. Ας μιλησει ο ιδιος με διοργανωτες εδω για να τον φερουν. Εχει να βγαλει album 10 χρονια και πριν απο αυτο αλλα 20 και εχει απαιτησεις;;;

Και μιλαω σαν οπαδος ετσι; :wink:

'Ωρε για ιδέστε τον Αμάραντο τί ωραία που τα λέει καλέ

(100% όπως τα λες φίλε)

Βασικα, παιζει να βρεις καμια απο τις κοπιες του Warlord Anthology απο την Steel Gallery, γιατι κοπηκαν 400 παραπανω κομματια, που πριν φυγω για διακοπες δεν ειχαν εξαντληθει.

Σοφα εμιλησε ο Αμαραντος. Ειδικα για το “δεν ξερει τι εχει”. Θυμαμαι οταν μιλαγε για την ανακατασκευη που εκανε στο studio του, αναφερομενος στο κοστος, εγραφε για several thousands of dollars με τον τροπο που εμεις λεμε “παω στο περιπτερο να παρω κοακολα”. Αλλωστε, οντας καθηγητης πανεπιστημιου (εστω και αν λογω της υγειας του διεκοψε), και μετοχος σε εταιρειες, σιγουρα θα τον φυσαει τον παρα, πραγμα το οποιο του αφαιρει το δικαιωμα να κρινει τις επιλογες του ανεργου, του μεροκαματιαρη, του φοιτητη και του χαμηλομισθου νεου εργαζομενου, ο οποιος προτιμαει να κρατησει τα λεφτα για να πληρωσει καναν λογαριασμο παρα να παει σε κανα λαϊβ. Τεσπα…εκατσα τελικα και διαβασα πολλα απο τα ποστς, και ναι σε μεγαλο ποσοστο παπαρολογιες γραφει…Τσαμη συνελθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Απλως ο ανθρωπος φαινεται οτι δεν ασχολειται κανενας μαζι του και τσαντιζεται επειδη αυτοι που ακομα τον στηριζουν underground, δεν τον στηριζουν οσο θελει για να ξανβγει στη επιφανεια εστω και προσωρινα το γκρουπ του… Μα δεν καταλαβαινει οτι ο,τι ηταν να κανει επρεπε να το ειχε κανει στα 80ies;

Βάλε μέσα και τα self righteous θρησκευτικά, USΑ γερά, βασανίζω για πλάκα κακόμοιρες υπαλλήλους επειδή τα mc donalds δεν τρώγονται (duh), κτλ κτλ. Τέσπα ας είναι καλά η φανταστική μουσική του και να είναι και τα live φοβερά. Απλά για άλλη μια φορά το ποιόν της μουσικής κάποιου δεν συμβαδίζει με τα λεγόμενα του. Ας τα λέγανε κάποιοι άλλοι αυτά,ονόματα δεν λέμε και θα είχαν φάει τέτοιο κράξιμο που δεν έχουν φάει 2 δεκαετίες ολόκληρες τώρα…:stuck_out_tongue:

^ :lol::lol::lol:

Πόσο μεγάλη αλήθεια;;;