Warlord

Burst λαρισα δεν πηραν ουτε ευρο.
αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. ειναι το να ξερεις ποια ειναι η θεση σου.
οταν ενα συνολο ανθρωπων σου λεει με ενταση να ερθεις κοντα τους δεν σημαινει οτι αυτος ο αριθμος θα πολλαπλασιαστει καπως. μην μεταφραζεις την ενταση και την αγαπη με μια αυξηση ενδιαφεροντος

Εγω παντως δεν παιζει να παω. Δεν γουσταρω τετοια αντιμετωπιση απο τον αλλο ρε παιδι μου. Ουτε να με ειρωνευεται, ουτε να με παρακαλαει ουτε να μου μιλαει λες και εχω και καμια υποχρεωση να κανω κατι για να ερθει. Ειδικα αυτο που ειπε για τα λεφτα, τα ισοπεδωσε ολα. Μην σωσει και ερθει.

Εγώ πάντως δεν τους είχα για τόσο underground μπάντα, νόμιζα ότι τους ήξερε όλος ο κόσμος, ίσως επειδή εγώ τους έμαθα σε μικρή ηλικία!! τι να πω…

martian το rising out from the ashes το άκουσες?

Λεει το Rising Out…? Μονο το Deliver Us και το Cannons ακουσα.

και ο τσαμης αυτο νομιζε…και αυτος απο μικρος τους ξερει…:roll:

Ποιος θα ηθελε τετοια αντιμετωπιση της μπαντας του απο εναν νεο ακροατη ο οποιος εχει καυλωσει τη ζωαρα του με τα τραγουδια της μπαντας?

Αν υπηρχε δηλαδη με ολες τις ανακοινωσεις περι περιοδειας, δισκου, εμφανισης στην Ελλαδα, περιπτωση να βαλει μερικους νεους ακροατες να ψαχτουν με τη μουσικη του, και κατ΄επεκτασιν να πανε στο λαϊβ του, τους χανει αυτοματα, και θα πανε οι 100-150 καυλωμενοι οι οποιοι οταν τελεωσει το λαϊβ, ειτε θα φυγουν κατ’ ευθειαν επειδη εχουν ξενερωσει με τη συμπεριφορα του Τσαμη, ειτε θα τον αποθεωνουν σαν να μην εγινε τιποτα…

Εμφαση στο bold του Κωστα, οταν δεν εισαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ μουσικος, αρα εχεις αλλη πηγη για τα εσοδα σου, και ειδικα οταν εισαι απ’ ο,τι φαινεται αρκετα ευκαταστατος. Για να μην αναφερθουμε στην οικονομικη κατασταση της Ελλαδας, και των κατοικων της την οποια δειχνεις να την εχεις γραμμενη στην καραπουτσακλαρα σου. Αυτοι ειμαστε, αν γουσταρεις, ερχεσαι, αν δεν γουσταρεις, παιξε στο Keep It True που στα εσταξαν.

μονο λεει??

Χαχα… Άκου το απλά! Δε χρειάζονται σχόλια!!!

Tωρα και καλα λενε οτι ο τσαμης και ο Zonder δεν θελουν να παιξουν στο ΑΝ γτ λεει εχει σκατα ηχο και δεν μπορει να υποστηριξει το stage show που θελουν να κανουν…πφφφφ κουραστηκα σε λιγες ωρες θα ξερουμε τι θα γινει…

Να μην έρθει! Άντε ζέπελιν μας τα έκανε

Δηλαδή αμφιβάλλουμε ότι ένα Κύτταρο τουλάχιστον το γεμίζουν άνετα;

ούτε το Κύτταρο τους κάνει πιά???

δε μας κάνει, θέλουμε να παίξουμε εκεί που παίζουν οι accept.

Μακάρι να έρθουν. Σίγουρα θα κατέβω αλλά μόνο για τη μουσική και τπτ άλλο. Έχει χάσει τη μπάλα ο άλλος.

δλδ 500 άτομα σε συναυλία Warlord είναι λίγα???
οι Overkill είχαν λιγότερα ξερωγώ…
άρα μάλλον δεν είναι θέμα προσέλευσης του τύπου “δεν έρχεστε πολλοί γιά να γουστάρουμε” αλλά “δεν έρχεστε πολλοί άρα δεν βγαίνουν τα κουκιά”…

προφανώς και είναι το δεύτερο και το έχει πει ξεκάθαρα και γεμάτος ειρωνία και κράξιμο :

The promoters are telling me I was right – Warlord is too small for Greece. The Germans have money and offer everything for us – that’s why we go to Germany. Did you guys ever take math in school?"

φυσικά και είναι το δεύτερο. οι διοργανωτές δεν βγαίνουν με τις απαιτήσεις της μπάντας

Έλειψα δέκα μέρες και βρήκα ένα μπάχαλο. Ανάθεμα και αν κατάλαβα τι συμβαίνει.

εδώ… Κραζουμε τον τσαμη!!! Ρίξε κ συ κανα μπινελικι…

εγώ δεν έχω καταλάβει, από τη στιγμή που δεν έχει κλείσει για live στην Ελλάδα, γιατί ρε άνθρωπε ποσταρεις κανόνια, τανκς, αεροπλάνα, κανείς δηλώσεις θα τα γαμησουμε όλα κτλ?

Τι γιατί;;

Because the cannons of destruction have begun…

Αλλά να κράξω… κρα-κρα…
Κάτι τέτοιο κατάλαβα, αν κατάλαβα καλά…
ΚΡΑ λέμεεε…