Warlord

το ειπε ξεκαθαρα!!
Don’t tell me that Warlord should compromise. All we want is 750 people in Athens and we want to come hope without having to have spent a lot of money out of our pockets. As it stand right now we are already “paying money out of our pockets to play.” Some promoters in Greece offered us everything, but when we checkted them out they were unreliable or didn’t have track record - in fact our friends in the industry in Greece didn’t even know who they were. Warlord is more than reasonable. We’re not coming to make money. We just don’t want to lose a lot of money to play. We’re willing lose some money, but not a lot of money . . . I don’t think you would be willing to lose a lot of money either, especially after the great effort you put into play 1 damn show

Τι να χάσει λεφτά μωρέ! Ότι θέλει λέει; Δλδ οι μπάντες που παίζουν σε 100 άτομα και ακόμα λιγότερο τι κάνουν; Παίζουν για τη ψυχή της μάνας τους;

Και μας έχει πρήξει με την Archangel και ότι είναι η μεγαλύτερη διοργανώτρια στην Ελλάδα. ΠΟΙΑ ΜΩΡΕ;

Έχει βρει ένα σωρό παπαριές για δικαιολογίες. Πες το απλά. Δεν ερχόμαστε γιατί δεν θα βγάλουμε όσα θέλουμε.

Και κάθεσαι και κράζεις τους Έλληνες και μετράς πόσοι έστειλαν στο Metal Hammer μήνυμα για να έρθεις. Ε ούτε ο πιο τελειωμένος μουσικός το έχει κάνει αυτό!

μα αυτος λεει οτι ειχε 10000 κοσμο. Μονο για Warlord.ΑΛηθεια

Tετοιο ξεμπροστιασμα και γελοιοποιηση μουσικου δεν πρεπει να εχει υπαρξει πουθενα στην ιστορια, τελικα για καποιους ειναι ιδανικη η obscurila. Και με παιζαν ολα τα ραδια το '84, και πουλησα χιλιαδες δισκους, και στο Los Angeles ακουγαν εμας και τους Armored Saint και τους WASP δεν τους ηξερε κανενας…ανεξαντλητη πηγη.

Μια παρατηρηση μονο, ελπιζοντας οτι καποιοι που γραφουν εκει μπορει να το διαβασουν. Μερικοι τσουτσουνογλειφτες κλακαδοροι εκει μεσα ειστε ακομα πιο αστειοι απο τον Τσαμη…οκ fanboys, αλλα δε γινεται να σιγονταρετε και την παραμικρη μαλακια που γραφει. Λιγη ντροπη. Τιμη στο χρηστη Astaldo που ειναι μια πηγη σοβαροτητας εκει μσα.

Καταλαβαινω οτι δε μπορειτε να γραψετε στα ισια ‘‘εισαι μαλακας και ντροπη της κοινωνιας’’, αμα δε φοβομουνα οτι θα φαω kick χανοντας την καλυτερη μου πηγη trolling μετα το ‘‘Νικητη’’ και το ‘‘Metal from hellas’’ θα το εκανα εγω, αλλα αν ειναι να γραψετε μαλακιες, μη γραφετε τπτ.

Υ.Γ: Με τι στον πουτσο κριτηρια γινονται καθηγητες πανεπιστημιου εκει περα?

Μπήκα και εγώ εκεί γιατί με έχουν τσαντίσει. Εγώ από ότι έχω διαβάσει έχω καταλάβει ότι ούτε οι διοργανωτές θέλουν να ρισκάρουν γιατί προφανώς δεν βγαίνει το εγχείρημα με ότι απαιτήσεις προκύπτουν, αλλά και ότι κανένα άλλο μέλος των Warlord δεν θέλει να ξεκουνηθεί και δεν πιστεύει ιδιαίτερα στο όραμα του Τσάμη. Ο οποίος προφανώς το έχει κάψει και δεν έχει καθαρό μυαλό να δει τι φταίει και κάθετε και λέει ένα σωρό βλακείες που σιγοντάρει κάθε ξεχασμένος Αμερικάνος μεταλλάς ή ντόπιος γύφτης σόρυ κίολας…

παντως σχετικά με τα κουκιά που λέει και ο Τραμπάκουλας (άσχετο, αλλά ο φίλος σου ο Μιχάλης ο Αγρινιώτης έγινε πατέρας την Παρασκευή) … ας βγει ο Βασιλάκης ο Τσάμης να μας πει πόσα θέλουν για να έρθουν…να μας πει μετά η αρχάγγελος προντάξιον πόσα δίνουν για να ξέρουμε ποιον θα κράξουμε περισσότερο. Κατάντησε σήριαλ κακό η όλη υπόθεση και με πολύ κλάψα μάλιστα.
Όσο ρισπέκτ κι αν έχω για τη μουσική τους, αυτό το φτηνό οπαδιλίκη που πουλάει ο Τσάμης με χαλάει

[SPOILER]ο Ζόντερ έχει ξεκινήσει προσηλυτισμό με απανωτά αιτήματα φιλίας στο fb ή είναι η ιδέα μου;[/SPOILER]

Σίγουρα θα υπήρξαν διοργανωτές που ενδιαφέρθηκαν. Είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρονται; Και sorry αλλά είναι 500 άτομα λίγα; Πλάκα κάνουμε. Έχουμε δει live (θυμηθείτε τα lives του Greg) με 50 και 60 άτομα και οι μπάντες πάλι γούσταραν.

Ας βλέπουμε και τη πραγματικότητα ε;

Και γω μέχρι πριν από 4-5 μέρες πραγματικά το σεβόμουν τον Tsamis και μου άρεσαν αυτά που έλεγε. Δε το κρύβω. Αλλά από την ανακοίνωση και μετά δεν κάνει τπτ άλλο από το να λέει εγώ θέλω πολύ να παίξω αλλά εσείς οι οπαδοί στην ελλάδα δεν κάνετε τπτ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ;
Πραγματικά δεν θυμάμαι άλλο τέτοιο σκηνικό. Ίσως το fb και η αμεσότητα τελικά κάνει κακό!

Ε, τότε να μην έρθουν και να μη μας τα πρήζουν. Και γω θέλω πολύ να το έβλεπα, αλλά έτσι πως γίνεται μπορώ και να μην τους δω (αν δεν έρθουν)…

Να κατασκηνωσετε εξω απο τα γραφεια των διοργανωτων απαιτωντας Warlord, που λενε κατι απιθανοι Αμερικανοι καραφλοχαιταδες.

Του τσαμη του’χει πει κανενας οτι παριστανει τον κονιορδο Θεο του μεταλ με 10 τραγουδια μουσικη σε 30 χρονια?

να και ένα ωραίο νέο!
επειδή δεν έχω πιά fb, δώσε τις ευχές μου αν μπορείς!
ευχαριστώ γιά την ενημέρωση, τέλος οφτόπικ

[QUOTE=Davidian21;]Του τσαμη του’χει πει κανενας οτι παριστανει τον κονιορδο Θεο του μεταλ με 10 τραγουδια μουσικη σε 30 χρονια?[/QUOTE]

Ντάξει… Καλό θα ήταν τη μουσική να την αφήσουμε επ’έξω!! Δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς την αξία των warlord!!!

Ξαναλεω, 10 τραγουδια.1 δισκος.

συνεχίζει και κατακτάει νέα βάθη.κάθεται και κράζει την κατάντια του μέταλ ,που κάτι μπάντες σαν τους suicidal angels είναι μεγαλύτερα ονόματα από τους warlord.
απλά τραγικός [-X

2 δίσκους κ ένα ep βασικά, αλλά σημασία έχει η ποιότητα κ όχι η ποσότητα!!!

Εδώ ρε παιδιά πιστεύει ότι θα έχει περισσότερο κόσμο σε πόλεις της Αμερικής από ότι στην Αθήνα και σαν απόδειξη φέρνει το ΚΙΤ που είναι φεστιβάλ στην Γερμανία,…ά ρε γαμώτο στεναχωριέμαι…

ρε γιατί δεν κάνει καμία συναυλία πρώτα Αμερική να μας την τρίψει στη μούρη…

Eνα δισκο που αναθεμα κι αν ακουσε ποτε καποιος τραγουδι απ’αυτον και ειπε ‘‘ω το ταδε’’, κι ενα δισκο που εχει μεσα σχεδον ολα τα τραγουδια του EP (παιγμενα χειροτερα)

Κλαση Heir Apparent, νοοτροπια Manowar τουλαχιστον

δεν μπορεις να συγκρινεις την αμερικη και την γερμανια με την ελλαδα ενας ξεχασμενος απο καθε πολη να παει εκει θα μαζευτουν 1000 ατομα σε ενα show με λιγη διαφημιση γτ ειναι και βλακες οι αμερικανοι πανε οπου τους πουνε…αν και παλι πιστευω οτι εδω θα εχουν περισσοτερο κοσμο!

το πανεπιστήμιο του Τσάμη να πάει ολόκληρο, πιό πολύ κόσμο από εδώ δεν φέρνουν πουθενά στον πλανήτη

???

Εγώ ξέρω ότι βούρκωσα όταν πρωτοδιάβασα εδώ στο φορουμ πριν από μέρες ότι έρχονται και μου πήρε κάνα πεντάλεπτο να αρθρώσω λέξη. Από κει μέχρι την τωρινή κατάντια είναι μεγάλη η πτώση. Θα 'φευγα καρφί να τους δω live, δεν αλλάζει αυτό ακόμα και αν ανέβαινε στη σκηνή και ενδιάμεσα στα τραγούδια συνεχίζε να λέει παπαριές. Ντακς οκ, έχασες φράγκα το 2002 αλλά δε λες τέτοια πράγματα. Κρίμα. Πολύ κρίμα.