LOL ομως!
:lol::lol::lol:#-o#-o
Το risng… θα ηταν καλυτερο αν δεν ειχε τοσο πλαστικοποιημενη-φλωρικη παραγωγη…
Κατα τα αλλα, το ρεζουμε ειναι οτι με τοση μικρη παρουσια στα δρωμενα του χωρου, δεν εχεις δικαιωμα να γκρινιαζεις και να α(ε)παιτεις.
με ποιον τραγουδιστη?
απο οτι εχω πιασει εγω, νομιζω οτι δεν ειναι αν θα χασει παρει λεφτα, αλλα να μην γινει ενα Live και φανερωθει οτι η δυναμη των warlord ειναι συγκκριμενη.
αν δεν εχει κανει ειρηνη με αυτο τοσα χρονια στο μυαλο του τι να πω…
Nα μη φανει σε ποιον? Στους 5 καθυστερημενους Αμερικανους που γραφουν στο προφιλ του?
στον ιδιο του τον εαυτο. εκει ειναι το προβλημα.
+1000
διάβασα μονοκοπανιά τις τελευταίες σελίδες, και ήμουν με ένα διαρκές facepalm. α ρε Τσάμη.
πλέον, ό,τι είπε ο αστάλντο.
Tο πιο σωστο συμπερασμα.
Φαινεται ξεκαθαρα οτι αυτο που τον απασχολει δεν ειναι το οικονομικο αλλα το ‘‘πληθυσμιακο’’ θεμα.
Κι εγώ διάβασα τις τελευταίες σελίδες μονοκοπανιά κι έχω ρίξει το γέλιο της ζωής μου. Μακάρι να ήμουν ένας από τους διοργανωτές να τα άκουγα και πρώτο χέρι. Στην Archangel πρέπει να έχουν κατουρηθεί πολλαπλές φορές μέχρι σήμερα…
αυτα ειπε ο τσαμακος σημερα
OUTLOOK FOR WARLORD IN GREECE: POSITIVE
κ μετα απο κατω λεει:
There are no details yet … but the whole discussion of Warlord playing front of 400-500 people is over. So the negotiation continues, that’s all I can say . . .
Μη μας κουβαληθουν σε κανα Rockwave κι εχουμε αλλα…
Πακετακι με Ιγκυ Ποπ και Προντιτζυ κιετς
απο fb του Τσάμη(ς)
WARLORD OFFICIAL ANNOUNCEMENT: "Mark Zonder and I have worked very hard to bring Warlord to Greece in April 2013. In the wake of a new album we are prepared to unleash the full power and fury of Warlord to the die hard fans in Greece, as well as to any others who would like to witness this thunderstorm in Thessaloniki and Athens. From the stagecraft, to the prdocution and presentaion, as well as the music of Warlord from all eras, Mark and I have put together a group that will astonish you – yes, “astonish” you. If you think you know what to expect, forget about it . . . because what we are bringing is beyond your wildest dreams. We want to thank the fans for their undying support over all these years. It is “you” who have kept the flame burning all these years and we are coming to fan those flames before your very eyes into a massive firestorm. You have set high standards because you are Warlord fans - and Warlord fans are some of the most discerning fans in metal. Well, we will not only meet your expectations but we will transcend them and give you a production of Warlord that you will never forget. We are on fire about coming to Greece . . . we hope you are as excited and energized as we are for the coming conflagration. Mark and I are aware that we owe you all a huge debt . . . thus, we are coming to pay you. Be there !!!
πες τα ρε Joey!
Έλα ρε μη γίνεσαι γραφικός! Όταν τα λένε άλλοι είναι ωραία! Μόνο στον Αρχηγό κράζουμε!
Αϊντε κερατουκλη Τσαμη μας την εκανες την ντριμπλα…
http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=14728
One by one, to the swords, to the guns…
Τωρα να παει να γαμηθει,μας τα πρηξε,να μην παει κανεις στο λαηβ:!:
το ότι θα πάμε μπουσουλώντας στο λάιβ δεν αναιρεί το ότι΄είναι βλαμένος.
Το μήνυμα που καταχωρήσατε είναι πολύ σύντομο. Παρακαλώ αυξήστε το μήνυμά σας κατά 5 χαρακτήρες τουλάχιστον.