Warlord

πουτάνα πρέζα

Συμφωνω και εγω οτι ειναι βλαμενος αλλα αυτη η συναυλια δεν μπορει να χαθει.Πλεον ζω και αναπνεω για της 27 Απριλη :roll:

WARLORD REEEEE

Ειχα καιρο να μπω στο forum και τωρα διαβασα οσα γραφατε τον προηγουμενο καιρο… Δυστυχως δεν τον ειχα για τοσο καραγκιοζη των Τσαμη… Κριμα… Θα δω αν θα παω στο live τελικα. Γιατι η μαλακια εχει και ορια…

Μη κάνεις το λάθος και δε πας αν σου αρέσουν οι Warlord. Είναι must συναυλία

Ε ναι, καντήλια ξεκατήλια, μαλάκας ξεμαλάκας, πάμε όλοι… Πιο must δεν υπάρχει…

Μπορεί να γράψει κανείς περιληπτικά γιατί είναι μαλάκας ο Τσάμης; Βαριέμαι να διαβάζω τόσες σελίδες. :slight_smile:

Μου αρεσουν και τρελα μαλιστα, αλλα ξενερωσα ασχημα… Δεν θα αποφασισω τωρα εν βρασμω, θα δουμε…

Πολύ περιληπτικά: είναι μαλάκας ο Τσάμης. Δίχως γιατί, για να μην κουράζεσαι…

[B]περίληψη:[/B]

ερχόμαστε
θα σας ξετινάξουμε
θα σας τυφλώσουμε
είμαστε οι καλύτεροι
εσείς είστε οι καλύτεροι
. . . . . . . . . . . . . . .
δεν είστε οι καλύτεροι.που ειναι η αγάπη σας? μονο μέχρι 500 φτάνετε?
δεν έρχομαι ρε. θα παω διακοπές την κόρη μου στην γερμανια
μπορεί να έρθω , αλλά μην κοκορευόσαστε οτι μας αγαπάτε , γιατι αλλού μας αγαπάνε περισσότερο.
ερχόμαστε τελικά, γαμάμε, ελάτε να γεμίσετε το μαγαζί να δείξετε την αγάπη σας, μην φανώ και εγω μαλάκας που το ξαναπροσπαθώ. οι warlord είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα εβερ!

Ε, σ’αυτό δεν έχει αδκο!! Μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο, αλλά είναι ένα από αυτά!!!

ναι αλλά όταν θέλει καμιά χιλιάρα άτομα για να μετρήσει την αγάπη μας μοιάζει μικρότερο.
δεν θέλει μεγάλη αγάπη απο μερικά άτομα, αλλά μικρότερη απο περισσότερα. ουτε μπουζούκια να ήμασταν

Δε διαφωνούμε κριμσον… Όπως είχα γράψει κ σε προηγούμενο ποστ, άλλο η μαλακια του τσαμη κ άλλο η αξία της μπάντας!!!

Γνωρίζει κανείς αν το τελευταίο τους (Warlord Anthology) πωλείται και στο steel gallery;
Αν ναι σε ποια τιμή;

Ιστορικο ναι,καλτ ναι,ποιοτικοτατο παλι ναι,[U]μεγαλο[/U] με μια ντουζινα κομματια δεν παιζει.Οι πραγματικα μεγαλοι σε αυτο τον ηχο ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου.

Προσωπικά θεωρώ αντάξια αν όχι και καλύτερα και τα cd από Lordian Guard (που και αυτά θα μπορούσαν άνετα να έχουν την ονομασία Warlord).
Έχουν και αρκετά πιο ώριμο ήχο (σε αντίθεση με παλιότερα κομμάτια τυπου mrs victoria ή child of the damned που σήμερα μου φαίνονται λίγο πιο πεζα).

Για τους μη φαν της Vidonne υπάρχει και το Rising Out of The Ashes που αποδεικνύει την αξία τους σε πιο μεταλ ύφος.
Οπότε δεν μιλάμε για 12-13 κομμάτια αλλά για περισσότερα.

Δεν μπορώ να τους βάλω στο ίδιο επίπεδο με Ι. Maiden-Fates Warning-Queensryche αλλά σίγουρα είναι αρκετά ψηλά στην δική μου λίστα.

Τι γίνεται με τις επανεκδόσεις;
Τα πάντα όλα πάλι από την αρχή…

Σε πρώτη φάση Deliver us remastered αρχικά σε iTunes μορφή και μετά cd και LP και έπεται συνέχεια. Προβλέπεται πάλι ξήλωμα…

Ποιος τα βγάζει;
Κανα λινκ;

http://metalstorm2.blogspot.gr/2012/09/warlord-to-re-release-their-classic.html