Warlord

Άνισότητα προφανώς υπάρχει στο έπικ μέταλ καθώς υπάρχουν οι θεοί και οι υπόλοιποι :stuck_out_tongue:
Τη σειρά πάντως ,σαν μέγεθος μπάντας την έβαλα (για μένα). ΠΧ προτιμώ omen από μανίλα (πιο κόλλημα για μένα) αλλά οκ, οι μανίλα είναι πιο μεγάλη μπάντα.

ασε να μαντεψω

Morbid Saint>Manilla>Warlord>Omen>Virgin Steele

?? :lol:

Μ’αυτά και μ’αυτά, καταλήξαμε πάλι στο ίδιο συμπέρασμα, ότι οι warlord δεν είναι η “μεγαλύτερη” μπάντα στο χώρο, αλλά σίγουρα είναι από τις μεγαλύτερες!!!

βέβαια κατ’εμέ το θέμα πιος είναι μεγαλύτερος κτλ δεν έχει να κάνει με το ποσά άλμπουμ έχει η μπάντα, αλλά τι συναισθήματα μου βγάζει η μουσική της…
Δηλαδή πχ, οι sanctuary δεν είναι τεράστια μπάντα??? Κ τι να λέει που έχουν μόνο 2 άλμπουμ? Το ίδιο ισχύει και για πάμπολλες μπάντες που έχουν μικρή δισκογραφία, αλλά η μουσική τους είναι μεγάλη…

οι Manilla εχουν καπαρωσει τη 3η θεση,τσακωθειτε για τους υπολοιπους!!Οι Sanctuary ειναι θρυλικη μπαντα Μαρινερ μου,αλλα μικροτερη απο Riot,Rumors και Panzer!Παντου υπαρχει αντιστοιχη αναλογια.

Ε όχι και οι Manilla σχολής Maiden!! Oι Manilla έχουν τις πιο πολυδιάστατες συνθέσεις από όλους του είδους και μάλλον καμία αναφορά σε maiden. Συν ότι είναι και εξίσου παλαιοί. Έχουν περάσει από εποχές rush μέχρι thrasilas και doomilas πάντα σε επικές ατμόσφαιρες. Απλά θεοί. Manilla Road . Omen = Warlord > Vrirgin Steele:p

Γατος εισαι?? :stuck_out_tongue:

Όσο οι Warlord ήταν διαλυμένοι και στην αφάνεια, έστω και με μικρή δισκογραφία, παρέμενε ως μύθος για τους περισσότερους. Αν από το πουθενά έσκαγαν για το live, θα καιγόταν το σύμπαν.
Οι επανεμφανίσεις και τα σχόλια τους έκαναν “πιο” θνητούς και “μειώθηκαν οι μετοχές τους”.

Παρόμοια παραδείγματα…
Οι Manowar το 1992 στο ΣΕΦ απομυθοποιήθηκαν (και ξανα-ανέβηκαν στην εκτίμηση μας το 2007)
Οι Medieval Steel που με το ΕΡ μονάχα φάνταζαν σαν “θεοί” για κάποιους και τώρα έρχονται με 100 κυκλοφορίες σε ό,τι ξεχασμένο υλικό κλπ, αλλά πάντα με κόκκινο εξώφυλλο.
Και πολλά άλλα.

συμφωνώ, και επειδή οι μικρότεροι νομίζουν ότι ήταν γνωστοί οι WARLORD παλιότερα δεν ισχύει, απλά έγραφε γιαυτούς ο πρασούλας στην αντεγκραουντ στηλη του χάμερ.

Οσο για εκείνο το βράδυ του 1992 οι μισοί γελάγαμε και άλλοι μισοί κλαίγαμε και δεν ήταν 100 άνθρωποι στο ΑΝ, ήταν 10,000 στο ΣΕΦ…

Φαντάζομαι εννοείς ότι ήταν πολύ καλά στο ΣΕΦ. Η απομυθοποίηση έγινε στο Αγκάθι 2 χρόνια μετά και στο Rockwave στον Άγιο Κοσμά. Ώσπου φυσικά ήρθε η εξιλέωση και η υπερανύψωση :stuck_out_tongue:

νταξει, γενικά αυτές οι ιστορίες με τις συγκρίσεις δεν έχουν και πολύ νόημα. άσε που ο καθένας δίνει άλλο νόημα στις λέξεις “μεγάλος”, “σπουδαίος” κτλ.

και το όριο με τους δίσκους δεν έχει πολύ νόημα… οι sanctuary έχουν 2, οι apparent έχουν 2 (και το ΕΠΟΣ triad)… οι crimson glory πόσους έχουν που θεωρούνται κατηγορίας ryche?

απο ποιους ρε Νικ;Σχολιαζεται πολλες φορες η ηχητικη συνδεση και τα λοιπα,αλλα εγω δεν εχω δει να μπαινουν ιδια λιγκα με τους Ραιχ(καλα και ποιος μπαινει σ’αυτη τη λιγκα να μου πεις).Ισα ισα υπαρχει μια αισθηση οτι οτιδηποτε εχει μια καποια σχεση με το us power ειναι υποσυνολο των Ραιχ.Δεν ειναι τοσο να βαλουμε οριο στους δισκους αλλα ενταξει πρεπει να υπαρχει και μια προοδευτικοτητα στο ολο θεμα,σταδιακα γινεται καποιος μεγαλος συνηθως.Οχι;Απο μονη της η ποσοτητα δε λεει τιποτα,ουτε στο ενα ακρο ουτε στο αλλο.Αλλα μια ποιοτικη μπαντα με 10 δισκους και σχετικα σταθερη πορεια εχει περισσοτερες πιθανοτητες να χαρακτηριστει μεγαλη απο οτι μια μπαντα που ειναι one album wonder.

ούτε καν, γιατί νομίζεις παίξανε Αγκαθι δηλαδή? :smiley:

Όχι… Μεγάλος είναι κάποιος που με 1 (ένα) κομμάτι θα επηρεάσει 10 μπάντες και θα φέρει περισσότερους οπαδούς στη σκηνή!!!

Διαφωνουμε,ολα καλα!:stuck_out_tongue:

Έλα ρε πανοσταργκεηζερ τώρα αλήθεια θες να κουβεντιάσουμε σοβαρά γιατί οι warlord δεν είναι ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα;
Μιας και με ρωτάς εγώ το μεγάλο συγκρότημα το ορίζω όπως τις μεγάλες ομάδες. Τίτλοι και κόσμος και στη συγκεκριμένη περίπτωση δισκογραφία και κόσμος. Ε αυτοί δεν έχουν τίποτα από τα 2 τι να κάνουμε τώρα. Το ότι αυτοί που τους ακούν, τους λατρεύουν δεν τους κάνει μεγάλη μπάντα όμως ε. Όσο για το ότι κράζω manowar που αναφέρθηκε άνωθεν, μάλλον αφορμή υπήρξε μία τοποθέτησή μου ότι οι manowar δεν μπορούν να σταθούν δίπλα σε μπάντες όπως οι maiden για κανένα λόγο.

Μάλιστα, σε κάτι μεγάλα καψίματα μ’ ένα φίλο, είχαμε κατατάξει τις μπάντες σε μία λίστα κάνοντας αναγωγή σε ελληνικές ομάδες. Έτσι λοιπόν εν μέσω διαφωνιών καταλήξαμε στο ότι:
maiden–> ολυμπιακός
metallica–> παναθηναϊκός
priest --> AEK
manowar --> παοκ (εναλλακτικές : slayer/pantera)

Ώρες είναι τώρα να θέλετε να κουβεντιάσουμε σοβαρά και για τη λίστα. Για να σε τσιτώσω πάντως, οι warlord άντε να 'ναι καμια Δόξα Δράμας. Παραπάνω δε βγαίνω μάνα μου :lol:

Βάλε τους Metallica με τον Ολυμπιακό και είσαι μέσα :stuck_out_tongue:
Κατά τα άλλα να συγκρίνουμε πχ Manowar με Warlord είναι αστείο.

Warlord ρε…

Να πω και εγω την μαλακια μου:

Οι Queensryche αν βγαζανε μονο το μισο suite sister mary θα ηταν ΜΕΓΑΛΗ μπαντα. Δεν θα χρειαζοντουσαν καν ολοκληρο τραγουδι

Συνεχιστε

Greetings to Greek fans by Destroyer and Thunderchild. Επιρροές De Maio ο Bill στην ρητορεία :p. Φοβερός ντράμερ ο Zonder

http://www.youtube.com/watch?v=5lrgCBw8K9M&feature=youtu.be

γαμεί ο πούστης ο zonder! πάντως εγώ ζω για τη στιγμή που θα πει ο τσάμης κανένα “όποιος μας έκραζε και έλεγε ότι το κάνουμε για τα λεφτά, να πάει να γκαμηθει!” :stuck_out_tongue: